κάποτε έσφαξα ένα είχε Ισπανίδα...Τι πυρίτιδα έχει μέσα αυτό ;
κάποτε έσφαξα ένα είχε Ισπανίδα...Τι πυρίτιδα έχει μέσα αυτό ;
Γιατί απορείς..;;
Λες το Νο6 να το πονέσει...;;
Το Νο6 το ρίχνω στα περάσματα του σεπτέμβρη σαν 3ο φυσίγγι..............................................
κάποτε έσφαξα ένα είχε Ισπανίδα...
Ναι πηδίίμμ.... Τρυγόνι είν'τούτο....Δν είναι τσίχλα....Α ρίχνεις και τρίτο μαναμ ;;;
εγω το θεωρω ακομα και στο αγριοπεριστερο χοντρο το 6αρι , ασχετα που βαζω μερηκα 5αρια ετημα παλια 3αλφα , στο αγριοπεριστερο ,μονο και μονο για να τα ριχνω σιγα σιγα , για να μην πανε τσαμπα , αφου εχω 8 κουτια , που εχω παρει πριν 20 χρονια παρα πολλα απο συνταξιουχο εμπορο, σε τημη ολα οποιαδηποτε μαρκα 3 ευρω το κουτι , αλλα ηταν τα πιο καινουρια του 2000 , και ειναι τα περισοτερα απο 7αρι και κατω , τα ρηχνω σιγα σιγα ακομα στης περδηκες 2 με 3 κουτια την σεζονΓιατί απορείς..;;
Λες το Νο6 να το πονέσει...;;
Το Νο6 το ρίχνω στα περάσματα του σεπτέμβρη σαν 3ο φυσίγγι..............................................
και οποια μαρκα λιγοστευει , και φτανη τα δυο κουτια , τα αφηνω στην ακρη για συλογη
PSB-1 ...Σχεδόν αν όχι όλα με ισπανικές τα γεμιζει αλλά συγκεκριμένα μήπως ξέρει κάποιος να μας πει ; Γιούρι έχεις σφάξει κανένα ;
PSB-1 ...
Psb 1 παυλοΤι πυρίτιδα έχει μέσα αυτό ;
Μη χασεις εσυ..Θα το δοκιμάσω σίγουρα !
Μάστορα μου θα σε γελάσω νομίζω με τεράστια επιφύλαξη CSB 1Οκ λαθος εγω, τα μπερδεψα με τα κιτρινα του λαμπρου μιας και ειναι τορντο κι αυτα και 30γρ.
Αυτα δεν τα εχω δοκιμαση.
Με τι μπαρουτι ειναι γεμισμενα αυτα Νικο ξερεις?