Φυσίγγια για τρυγόνι

Αυτα τα πουλια θελουν 6άρια καλυτερα γιατι κρατανε πολυ σκαγι,
κι εγω πιο παλια που τα τουφεκουσα με 8αρια και 7αρια δεν τα κρατουσε αν ηταν πανω απο τα 30-35 μετρα,
οταν εβαλα ομως 6αρια επεφταν στουπια.
Συμφωνω!!! Δικος μας εισαι κι εσυ! 6αρια και οσο μακρια κι αν ειναι πεφτουν σαν στουπθα
Κάνει άραγε για έναρξη ή είναι πολλά τα 33 γραμμαρια;
Σιγα Ηλια μη σε πονεσει ο ωμος με 33γρ .sarcastic. βαρα αβεετα και μη μασας!

Μην σκορπάει με φοβίζει....άμα είναι δυνατό!Απο λάκτισμα δεν έχω θέμα!
Περυσι εκανα ξεσκαρταρισμα στα τρυγονια, μεχρι condor εριχνα κι εσυ σκεφτεσαι τα 33 μη σκορπισουν;;;;
Αν και μια δοκιμη θα σε πεισει οτι θα πανε μια χαρα

Εγώ πάντα με 33gr ξεκινούσα την έναρξη και στα περάσματα ακόμη...
Αλλά πέρυσι έριξα 1η φορά 30gr σε τρυγόνια τοπιάρικα στην έναρξη και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα....Φέτος με τρώει ο κώλος μου να ρίξω σε κανένα πρωινό καρτέρι κ κανένα fantom Hill 33gr (A1) να δω πως θα πάει....
Στα περάσματα δεν αλλάζω με τίποτα....Πάντα στα 33gr No7 & Nο6

Παιδιά, τα 2 - 3 γραμμάρια διαφορά στη γόμωση δεν σημαίνει τίποτα το ουσιαστικό... Η διαφορά στον αριθμό σκαγιών είναι πολύ μικρή και δεν θα μας "σώσουν" τα λίγα παραπάνω σκάγια, εάν εμείς δεν (προ)σκοπεύουμε όπως πρέπει...
Όσο για τη διαφορά στις πιέσεις, δεν είναι πρόβλημα, ειδικά εάν κάποιος ντουφεκάει με καραμπίνα (και δη αερίων), δηλαδή για την πλειοψηφία των κυνηγών... Τώρα, εάν κάποιοι χρησιμοποιούν δικαννάκι (και δη ελαφρύ), καλόν είναι να "θυσιάζουν" τα λίγα περισσότερα σκάγια της πιο βαριάς γόμωσης, έναντι μίας πιο ελαφριάς και μαλακής κατά τη χρήση...

Μην σκορπάει με φοβίζει....άμα είναι δυνατό!Απο λάκτισμα δεν έχω θέμα!
με το που θα βλέπουν την κάννη σου με το σήμα breda θα παθαίνουν καρδιακή προσβολή .sarcastic.
δοκίμασα τα δορκας r12 καπνιζανε πολύ κάλο προσπαθώ να συνδυάζω ένα φυσίγγι για τα τρία θηράματα που απαρτίζουν την περιοχή όσο γίνεται.

με το που θα βλέπουν την κάννη σου με το σήμα breda θα παθαίνουν καρδιακή προσβολή .sarcastic.
δοκίμασα τα δορκας r12 καπνιζανε πολύ κάλο προσπαθώ να συνδυάζω ένα φυσίγγι για τα τρία θηράματα που απαρτίζουν την περιοχή όσο γίνεται.
Τα γλένταγε ο Γιουρι τα αγριοπεριστερα με αυτά στην έναρξη του βουνού!

Ο Μανδηλαρας συνεχίζει την πολιτική χαμηλών τιμών και φέτος ... 6,6€ τα 33gr παρακαλώ ;) γι αυτό το φυσιγγ εχω διαβάσει τα καλύτερα και πάντα ήθελα να το ρίξω, έφτασε η ώρα του μάλλον.... !! :D

imghost
Συνάδερφοι μην σπρώχνετε..επικοινώνησα σήμερα το πρωί μαζί του να παραγγείλω κ μου είπε πως τελείωσαν κ θα παραλάβει πάλι μετά τις 20/08

Back