εγω παράγγειλα 3 φορες μέχρι τωρα, και τις 3 φορες, μπερδευονταν οι μεταφορικες.
Επειδη απο Πατρα πανε Θεσσαλονικη(Καιμακάς) και απο εκει ερχονται εδώ, σε εμενα και τις 3 φορες, υπηρχε μπερδεμα=καθυστερηση....
ΑΛΛΑ....για να τα λεμε ολα..(σε εμενα τουλαχιστον ) ο Ανδρεας ειναι Σπαθί παιδι...στην πρωτη παραγελια φθινόπωρο, με πολλες βροχες, στην υπόνοια οτι βραχηκαν οι παραγγελιες, τις ανακαλεσε πισω!!! και τις δικες μου, και καποιες αλλες....
Ακομα, παντα (σε εμενα παλι, αλλά ισως και να δουλευει ετσι) παραλαμβανω τα φυσσιγια, και μετα τον πληρωνω...και στην τελευταια παραγελια για λογαριαμο φιλου (εγω την εδωσα και παρελαβα, και οφιλος μου θα πληρωνε) ξεχασε 1 εβδομαδα να τον πληρωσει(αφου του πηγα τα φυσσιγια) και ουτε με πηρε τηλ. να μου πει τι εγινε....
Και κατι προς αποφυγη παρεξηγησεων: Ουτε τον ξέρω τον Ανδρεα, ουτε Dealer του ειμαι...είπα αυτα που μου συνεβησαν
Υ.Γ: και προσωπικά εγώ, με το δικαννο μου, με τα φυσσιγια του ειμαι πολυ ευχαριστημενος...εριχνα τα skeet του δεκεμβρη,με κανενα προβλημα....
ο φιλος μου, μεχρι και μπεκατσα πηρε σε περπατητο τσιχλας, και δεν το πιστευε
Αυτα απο εμενα...