Φυσίγγια για τρυγόνι

Mην πολυ παιρνετε γιατι αν βγουνε πατατες φετος... θα κλαιτε τα λεφτα σας.
Με ρεγουλα πρωτα. :)
Γιωργο και πατατα να μας βγουνε στο κυνηγι λεμε τωρα που δυσκολα μετα απο οτι ειδαμε στο χαρτι και στους δισκους μενουν για το σκοπευτηριο που δεν βρισκεις σε αυτη την τιμη αλλο...

Γιωργο και πατατα να μας βγουνε στο κυνηγι λεμε τωρα που δυσκολα μετα απο οτι ειδαμε στο χαρτι και στους δισκους μενουν για το σκοπευτηριο που δεν βρισκεις σε αυτη την τιμη αλλο...
πατατα αποκλειεται να βγουνε ,απλως πιο μετα με κανα πιο περιεργο καιρο!

Από gorilla έχω δοκιμάσει το eco,quail,red,blue και το tordo.Με όλα έμεινα πολύ ικανοποιημένος.Για εμένα εκεί που χάνουν τα συγκεκριμένα φυσίγγια είναι η τιμή.
Αγορασε από Σαλαπατα την Black Friday φίλε μου. Παααρα πολύ καλές τιμές σε αυτή την μάρκα και όχι μόνο!

Ο Ρουμελιώτης γνωρίζετε αν στέλνει φυσίγγια του σε κανένα κατάστημα σε Σέρρες Καβάλα Δράμα Ξάνθη......για να μην χρειάζεται να περιμένουμε να έρθουν!!
νομιζω οτι δεν στελνει σε καταστημα.

νομιζω οτι δεν στελνει σε καταστημα.
Άρα μόνο από εκεί.....όσοι έχουν πάρει από εκεί είχαν ποτέ θέμα επικοινωνίας η γενικά με τις αποστολές τα έχω παραγγείλει εδώ και 10+ μέρες και ακόμα δεν μου τα έστειλε περιμένω σήμερα μήπως μου τα στείλει για να πάω να βάλω και τα λεφτά!!

Άρα μόνο από εκεί.....όσοι έχουν πάρει από εκεί είχαν ποτέ θέμα επικοινωνίας η γενικά με τις αποστολές τα έχω παραγγείλει εδώ και 10+ μέρες και ακόμα δεν μου τα έστειλε περιμένω σήμερα μήπως μου τα στείλει για να πάω να βάλω και τα λεφτά!!
Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι θα στα στείλει.
Στα μπασιματα.
Του Οκτώβρη.
Καλή τύχη....

Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι θα στα στείλει.
Στα μπασιματα.
Του Οκτώβρη.
Καλή τύχη....
Ωχ μην μου λες τέτοια φίλε για τα τρυγονάκια τα ήθελα τι να πω θα ξανά πάρω αύριο κάνα τηλέφωνο αν δεν τα στείλει σήμερα γιατί σε λίγες μέρες φεύγω για το μέρος που θα κάνω έναρξη και βαριά μέχρι Δευτέρα Τρίτη θέλω να τα έχω!!!!

Αγορασε από Σαλαπατα την Black Friday φίλε μου. Παααρα πολύ καλές τιμές σε αυτή την μάρκα και όχι μόνο!
Από Σαλαπατα τα είχα πάρει Βασίλη τις περιόδους που τα είχε βάλει προσφορά.Οντως πολύ καλές τιμές.
Ελπίζω να συνεχισει και φέτος με τις προσφορες.

Υπόψιν οι μεταφορικές κάθε χρόνο κλείνουν για κάποιο διάστημα πριν και μετά τον 15αύγουστο...
Το γνωρίζω αυτό το θέμα είναι να τα έχω για την έναρξη μετά τι να τα κάνω Φεβρουάριο μόνο που θα πηγαίνω για καμιά τσίχλα......

παρτον τωρα τηλ ,παλι .
Θα αλλάξει κάτι αν τον πάρω τώρα η αύριο φίλε μου απλά θέλω να πω ένας σωστός καταστηματάρχης δεν συμπεριφέρεται έτσι κοιτάς να εξυπηρετήσεις τους πελάτες σου σωστά αν θες να τους κρατήσεις κιόλας δεν θέλω να τον κρίνω τον άνθρωπο απλά λέω την γνώμη μου προς αποφυγήν παρεξηγήσεων!!!

Ο Ρουμελιώτης γνωρίζετε αν στέλνει φυσίγγια του σε κανένα κατάστημα σε Σέρρες Καβάλα Δράμα Ξάνθη......για να μην χρειάζεται να περιμένουμε να έρθουν!!

Δεν στέλνει...Και συνηθως γίνεται μπέρδεμα και στις μεταφορικές...

Ωχ μην μου λες τέτοια φίλε για τα τρυγονάκια τα ήθελα τι να πω θα ξανά πάρω αύριο κάνα τηλέφωνο αν δεν τα στείλει σήμερα γιατί σε λίγες μέρες φεύγω για το μέρος που θα κάνω έναρξη και βαριά μέχρι Δευτέρα Τρίτη θέλω να τα έχω!!!!
εαν σου αργησουν πολυ δηλαδη πανω απο 15 μερες , αστα μην τα παρεις καθολου , αστα να γυρησουν πισω ,και μην του βαλεις φυσηκα τα λεφτα , και γιατι δεν κατανοουν το παθος μας , και δεν θα εχεις φυσιγγια στην εναρξη , μονο γιαυτο , φτανει να τα γυρησεις πησω

μόλις παρέλαβα από fantom πάντα στην ώρα του στην προηγούμενη παραγγελία κατή του διέφυγε να βάλει μέσα με που τον πήρα τηλ την ίδια ήμερα το έστειλε με couriel.

Ο Αντώνης είναι πολύ συνεπείς με τις παραλαβές και γρήγορος στις αποστολές των φυσιγγίων!
Εγώ δεν πειραματίζομαι πλέον και βρήκα τα φυσίγγια που έψαχνα!

Back