Σε ποιο μαγαζί και ποσο;
Βρε μανια με το χρωμα...
Ωφειλω να σε παραδεχτω ομως...βρηκες ενα φυσιγγι που σου ταιριασε κ παρολο που σταματησε εσυ δεν θες με τιποτα να το αλλαξεις...
Σε ποιο μαγαζί και ποσο;
Απο τιμη θα σε γελασω,γυρω στα 9€ ,καλκατζακο και pelops 2 που θυμαμαι τωρα,εχουνε και αλλοι αμα το ψαξεις.Σε ποιο μαγαζί και ποσο;
Έτσι όπως τα λες είναι Τάσο, μου ταίριαξε το άτιμο και είναι και μαλακό για το δικαννο και με χάλασε που το σταμάτησε. Θα πάω να παρακαλέσω τον Ναυπλιωτη να το συνεχίσει Χαχαχ. Είναι κάτι σαν την βενζίνη στο αυτοκίνητο. Αν βρεις καλή βενζίνη και πηγαίνει καλά το αυτοκίνητο βαζεις συνέχεια απ το ίδιο πρατήριο...
Βρε μανια με το χρωμα...
Ωφειλω να σε παραδεχτω ομως...βρηκες ενα φυσιγγι που σου ταιριασε κ παρολο που σταματησε εσυ δεν θες με τιποτα να το αλλαξεις...
Ακριβά ρε γμτ... πέρυσι τσίμπησα τα τελευταία απ τον Αλέξη με 7 ευρώ...Απο τιμη θα σε γελασω,γυρω στα 9€ ,καλκατζακο και pelops 2 που θυμαμαι τωρα,εχουνε και αλλοι αμα το ψαξεις.
Εχω κι εγω στο ράφι γυρω στα 25 με 30 .....Απο τιμη θα σε γελασω,γυρω στα 9€ ,καλκατζακο και pelops 2 που θυμαμαι τωρα,εχουνε και αλλοι αμα το ψαξεις.
Ααααα! Η καλη βετζινη πληρωνεταιΑκριβά ρε γμτ... πέρυσι τσίμπησα τα τελευταία απ τον Αλέξη με 7 ευρώ...
Καλόριχτα φιλε!
Γιώργη καλόκαυτα φίλε...Λες να μας βγουν καλά τα Bior 28 τελικά...;;
Και που'σαι ακόμα......Καλόριχτα φιλε!
Εχετε πάρει τον μισό fantom φέτος..
Καλόριχτα φιλε!
Εχετε πάρει τον μισό fantom φέτος..
Γιώργη καλόκαυτα φίλε...Λες να μας βγουν καλά τα Bior 28 τελικά...;;
καλα ωρεεε πολεμο θα ανοιξηςςςς εση fantom και εγω mirage
Εδώ οι άλλοι από απέναντι παραγγέλνουν s400.....εμείς με σταυρωμένα χέρια θα κάτσουμε...;καλα ωρεεε πολεμο θα ανοιξηςςςς εση fantom και εγω mirage
Πατάτες;;;; Δν πηράζει.....Θα τα κάνουμε τηγανιτά σε ηλιέλαιο......Mην πολυ παιρνετε γιατι αν βγουνε πατατες φετος... θα κλαιτε τα λεφτα σας.