Φυσίγγια για τρυγόνι

μόλις παρέλαβα από fantom πάντα στην ώρα του στην προηγούμενη παραγγελία κατή του διέφυγε να βάλει μέσα με που τον πήρα τηλ την ίδια ήμερα το έστειλε με couriel.
ωραιος ο Αντωνης , με συνεπια

εαν σου αργησουν πολυ δηλαδη πανω απο 15 μερες , αστα μην τα παρεις καθολου , αστα να γυρησουν πισω ,και μην του βαλεις φυσηκα τα λεφτα , και γιατι δεν κατανοουν το παθος μας , και δεν θα εχεις φυσιγγια στην εναρξη , μονο γιαυτο , φτανει να τα γυρησεις πησω
Και εμένα δεν μου άρεσε αυτό θα φανεί αν αργήσουν εγώ έναρξη θα κάνω όπως και να έχει!!!!!!!!!

έχω φάει κώλυμα με τα bior δεν αξίζει αυτών το καιρό με τέτοια τιμή να γεμίσω ότι είχα απόθεμα το γέμισα. τώρα στοκάρω για το μέλλον αστα να υπάρχουν.
αυτο το πρωβλημα θα εχουμε με τον Αντωνη που φτιαχνει σταθερα και φτηνα φυσιγγια , θα μας κανει να σταματησουμε την ιδιογωμοση .sarcastic.

ασε εγω για να ξεστοκαρο , ολα αυτα τα υλικα που εχω παρει και τα 6 τσουβαλια σκαγια θα χρειαστουν πολλα χρονια , εαν φυσικα τα αφησω σε ησυχια να ξεστοκαρουν τα υλικα , και δεν συμπληρονο καθε λιγο , εχω κανονηση να σεστοκαρουν ολα τα υλικα αρμονικα , δηλαδη να μην εχω πυρητηδα , και να εχω ξεμηνει απο σκαγια , η συγκεροτηρες

ειπα θα μας κανει , και οχι θα με κανει να σταματησω την ιδιογωμοση , δεν εχω ρηξει ουτε ενα , αλλα ακουω και βλεπω απο πολλους κυνηγους τα καλυτερα λογια , και απο ζυγηζμα υλικων απο τα ανοιγμενα φυσιγγια , εχω δει σωστο ζυγιζμα των υλικων , και σωστο νουμερο σκαγιων

ειπα θα μας κανει , και οχι θα με κανει να σταματησω την ιδιογωμοση , δεν εχω ρηξει ουτε ενα , αλλα ακουω και βλεπω απο πολλους κυνηγους τα καλυτερα λογια , και απο ζυγηζμα υλικων απο τα ανοιγμενα φυσιγγια , εχω δει σωστο ζυγιζμα των υλικων , και σωστο νουμερο σκαγιων
Θα σε βοηθήσω εγώ μια ώρα αρχίτερα. Πούλα μου τα υλικά που έχεις στοκάρει και ξεκίνα να αγοράζεις τα φυσίγγια του Αντώνη!

Τι εννοείς μπέρδεμα φίλε μου δηλαδή παίζει να καθυστερήσουν πολύ???

εγω παράγγειλα 3 φορες μέχρι τωρα, και τις 3 φορες, μπερδευονταν οι μεταφορικες.
Επειδη απο Πατρα πανε Θεσσαλονικη(Καιμακάς) και απο εκει ερχονται εδώ, σε εμενα και τις 3 φορες, υπηρχε μπερδεμα=καθυστερηση....
ΑΛΛΑ....για να τα λεμε ολα..(σε εμενα τουλαχιστον ) ο Ανδρεας ειναι Σπαθί παιδι...στην πρωτη παραγελια φθινόπωρο, με πολλες βροχες, στην υπόνοια οτι βραχηκαν οι παραγγελιες, τις ανακαλεσε πισω!!! και τις δικες μου, και καποιες αλλες....
Ακομα, παντα (σε εμενα παλι, αλλά ισως και να δουλευει ετσι) παραλαμβανω τα φυσσιγια, και μετα τον πληρωνω...και στην τελευταια παραγελια για λογαριαμο φιλου (εγω την εδωσα και παρελαβα, και οφιλος μου θα πληρωνε) ξεχασε 1 εβδομαδα να τον πληρωσει(αφου του πηγα τα φυσσιγια) και ουτε με πηρε τηλ. να μου πει τι εγινε....
Και κατι προς αποφυγη παρεξηγησεων: Ουτε τον ξέρω τον Ανδρεα, ουτε Dealer του ειμαι...είπα αυτα που μου συνεβησαν ;)

Υ.Γ: και προσωπικά εγώ, με το δικαννο μου, με τα φυσσιγια του ειμαι πολυ ευχαριστημενος...εριχνα τα skeet του δεκεμβρη,με κανενα προβλημα....
ο φιλος μου, μεχρι και μπεκατσα πηρε σε περπατητο τσιχλας, και δεν το πιστευε.sarcastic.
Αυτα απο εμενα...:)

Last edited:
Θα σε βοηθήσω εγώ μια ώρα αρχίτερα. Πούλα μου τα υλικά που έχεις στοκάρει και ξεκίνα να αγοράζεις τα φυσίγγια του Αντώνη!
εαν θες σκαγια τοτε θα τσακοθουμε .sarcastic. χοντρα , θα λεω δεν εχω σκαγια ;) δεν εχω σκαγια , δεν εχω σκαγια , δεν εχω θειο , δεν εχω θειο , οπα μπερδευτηκα , σορρυ ,δεν γηνετε εγω με την ιδιογωμοση εχω το ιδιο κολημα με το κυνηγι, ποιο καλα να σου δανεισω χρηματα παρα υλικα ιδιογωμοσης, εδω εκανα αγωνα μεγαλο να γλυτοσω απο εναν ενοχλητηκο ντοπιο εδω στο νησι που ολο υλικα μου ζητουσε , και επεμενε , και παραξηγονταν οταν δεν του εδωσα , και εγηνε ολοκληρη φασαρια , που πηραν και αλλοι θεση υπερ του

Last edited by a moderator:
Back