NIKOS ORFANIDIS
Banned
ωραιος ο Αντωνης , με συνεπιαμόλις παρέλαβα από fantom πάντα στην ώρα του στην προηγούμενη παραγγελία κατή του διέφυγε να βάλει μέσα με που τον πήρα τηλ την ίδια ήμερα το έστειλε με couriel.
ωραιος ο Αντωνης , με συνεπιαμόλις παρέλαβα από fantom πάντα στην ώρα του στην προηγούμενη παραγγελία κατή του διέφυγε να βάλει μέσα με που τον πήρα τηλ την ίδια ήμερα το έστειλε με couriel.
Και εμένα δεν μου άρεσε αυτό θα φανεί αν αργήσουν εγώ έναρξη θα κάνω όπως και να έχει!!!!!!!!!εαν σου αργησουν πολυ δηλαδη πανω απο 15 μερες , αστα μην τα παρεις καθολου , αστα να γυρησουν πισω ,και μην του βαλεις φυσηκα τα λεφτα , και γιατι δεν κατανοουν το παθος μας , και δεν θα εχεις φυσιγγια στην εναρξη , μονο γιαυτο , φτανει να τα γυρησεις πησω
παρε κανενα κουτακι απο τα τοπικα σου μαγαζιαΚαι εμένα δεν μου άρεσε αυτό θα φανεί αν αργήσουν εγώ έναρξη θα κάνω όπως και να έχει!!!!!!!!!
Εάν δεν έρθουν ναι αυτό θα κάνω και έχω ήδη κατασταλάξει στο ποια θα πάρω σε τέτοια περίπτωση.....τα fantom τι λένε και από τιμή?παρε κανενα κουτακι απο τα τοπικα σου μαγαζια
αυτο το πρωβλημα θα εχουμε με τον Αντωνη που φτιαχνει σταθερα και φτηνα φυσιγγια , θα μας κανει να σταματησουμε την ιδιογωμοσηέχω φάει κώλυμα με τα bior δεν αξίζει αυτών το καιρό με τέτοια τιμή να γεμίσω ότι είχα απόθεμα το γέμισα. τώρα στοκάρω για το μέλλον αστα να υπάρχουν.
SOUPERΕάν δεν έρθουν ναι αυτό θα κάνω και έχω ήδη κατασταλάξει στο ποια θα πάρω σε τέτοια περίπτωση.....τα fantom τι λένε και από τιμή?
εχεις ριξει πολλα απο τα φυσιγγια του?αυτο το πρωβλημα θα εχουμε με τον Αντωνη που φτιαχνει σταθερα και φτηνα φυσιγγια , θα μας κανει να σταματησουμε την ιδιογωμοση
μπες στο σαιτ του ,γραφει τα παντα για τα φυσιγγια και απο τιμες..τα fantom τι λένε και από τιμή?
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!μπες στο σαιτ του ,γραφει τα παντα για τα φυσιγγια και απο τιμες.
Θα σε βοηθήσω εγώ μια ώρα αρχίτερα. Πούλα μου τα υλικά που έχεις στοκάρει και ξεκίνα να αγοράζεις τα φυσίγγια του Αντώνη!ειπα θα μας κανει , και οχι θα με κανει να σταματησω την ιδιογωμοση , δεν εχω ρηξει ουτε ενα , αλλα ακουω και βλεπω απο πολλους κυνηγους τα καλυτερα λογια , και απο ζυγηζμα υλικων απο τα ανοιγμενα φυσιγγια , εχω δει σωστο ζυγιζμα των υλικων , και σωστο νουμερο σκαγιων
Τι εννοείς μπέρδεμα φίλε μου δηλαδή παίζει να καθυστερήσουν πολύ???
Αλήθεια φέτος ο Ανδρέας τι τιμή εδωσε στα φυσίγγια του;
εαν θες σκαγια τοτε θα τσακοθουμε χοντρα , θα λεω δεν εχω σκαγια δεν εχω σκαγια , δεν εχω σκαγια , δεν εχω θειο , δεν εχω θειο , οπα μπερδευτηκα , σορρυ ,δεν γηνετε εγω με την ιδιογωμοση εχω το ιδιο κολημα με το κυνηγι, ποιο καλα να σου δανεισω χρηματα παρα υλικα ιδιογωμοσης, εδω εκανα αγωνα μεγαλο να γλυτοσω απο εναν ενοχλητηκο ντοπιο εδω στο νησι που ολο υλικα μου ζητουσε , και επεμενε , και παραξηγονταν οταν δεν του εδωσα , και εγηνε ολοκληρη φασαρια , που πηραν και αλλοι θεση υπερ τουΘα σε βοηθήσω εγώ μια ώρα αρχίτερα. Πούλα μου τα υλικά που έχεις στοκάρει και ξεκίνα να αγοράζεις τα φυσίγγια του Αντώνη!
εγω να δεις τι ειχω απο περσυ , και τι πηρα φετος , τωρα που ξαναγυρησε η FIX , η ΜΒ32 ηθελα να πω , και η F2X32εγω προσωπικα δεν εχω παρει...εχω ακομα απο περυσι