Φυσίγγια για τρυγόνι

FB-IMG-1565298196623.jpg
τιμη νικο?

Καλόριχτα φιλε !
Αποκλειστικά 8αρια δουλεύεις στα τρυγόνια;
Ευχαριστώ φίλε ναι μόνο 8 άρια και είμαι ευχαριστημένος με το νούμερο αυτό τώρα κοιτάω να βολευτω με ένα καλό κ φθηνό φυσίγγι ώστε να το μάθω μικρός είμαι ακόμα ψαχνομαι χεχε

Παρέλαβα και εγώ τα φυσίγγια μου για την έναρξη!!!!!
View attachment 2487
Τόλη καλόκαυτα....Όσο για το "ψάχνομαι".................αν δν δοκιμάσεις ένα ολόκληρο επικαθήμενο σε φυσίγγια,πιστεψέ με δν θα ησυχάσεις...... .sarcastic.
Εγώ ακόμη δοκιμάζω κ θα δοκιμάζω....

Τόλη καλόκαυτα....Όσο για το "ψάχνομαι".................αν δν δοκιμάσεις ένα ολόκληρο επικαθήμενο σε φυσίγγια,πιστεψέ με δν θα ησυχάσεις...... .sarcastic.
Εγώ ακόμη δοκιμάζω κ θα δοκιμάζω....
Χαχαχα εδώ δίκιο έχεις φίλε Κώστα οι δοκιμές δεν σταματάνε γιαυτα ζούμε χεχεχε και μια διόρθωση Τέλης όχι Τόλης....

Ευχαριστώ φίλε ναι μόνο 8 άρια και είμαι ευχαριστημένος με το νούμερο αυτό τώρα κοιτάω να βολευτω με ένα καλό κ φθηνό φυσίγγι ώστε να το μάθω μικρός είμαι ακόμα ψαχνομαι χεχε
Μια χαρά είναι το 8αρι,η χρυσή τομή για το τρυγόνι .
Πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένος με του Ρουμελιώτη.

Εεεέλα μωρέ Τέλη.....Για ένα (λάθος γράμμα κάνεις εεέτσι)......yelling.
Χαχα φίλε μου δεν με πειράζει ότι σε βολεύει χαχα
Μια χαρά είναι το 8αρι,η χρυσή τομή για το τρυγόνι .
Πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένος με του Ρουμελιώτη.
Έτσι νομίζω και εγώ ίσως έπεφτα και στο 7 αρι αλλά έτσι όπως τα κυνηγώ είναι ψιλό υπερβολή....
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ειναι τα 32αρια τα εχω ριξη και μου αρεσανεεεε πωληηηη,,ελπιζω και σε σενα καλορυχταααα.well done.
Σε ευχαριστώ Σάκη στο τερέν θα δείξουν τι αξίζουν μακάρι να βγουν αντάξια της φήμης τους
Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος .well done.
Το ελπίζω!!!!

Καλοριχτα φίλε.
Από πέρσι παιξω και εγώ μόνο με ρουμελιώτη και είναι ευχαριστημενος και ήσυχος με το θέμα φυσίγγι.
Είναι πολύ καλή επιλογή το 32αρι του και όπως το προτιμώ σε Νο8.
Φέτος έβαλα λίγη "δυσκολια" παραπάνω και θα ρίξω 28αρι.
Καλή έναρξη να έχεις.

Καλοριχτα φίλε.
Από πέρσι παιξω και εγώ μόνο με ρουμελιώτη και είναι ευχαριστημενος και ήσυχος με το θέμα φυσίγγι.
Είναι πολύ καλή επιλογή το 32αρι του και όπως το προτιμώ σε Νο8.
Φέτος έβαλα λίγη "δυσκολια" παραπάνω και θα ρίξω 28αρι.
Καλή έναρξη να έχεις.
Σε ευχαριστώ φίλε μου και εσύ καλή έναρξη.....τα 28αρια δυσκολεύομαι να τα εμπιστευτώ στο τρυγόνι στις τσίχλες θα τις κάνω της δοκιμές μου
Καλόριχτα Τέλη, να μην σου φτάσουν! Να δοκιμάσεις και το 30αρη του αν δεν το έχεις δεί. Προσωπικά μου άρεσε καλύτερα!
Σε ευχαριστώ φίλε μου από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί καλή έναρξη να έχουμε.....για το 30 αρι ακούω τα καλύτερα φίλε μου και σίγουρα θα δοκιμασθεί τον χειμώνα μαζί με τα 28αρια
!!!!
Άσπρος κάλυκας φέτος?πέρυσι ήτανε μπλε
Δεν γνωρίζω φίλε σε τι χρώμα είναι τώρα φίλος μου από Πάτρα τα είχε πάρει και σε μαύρα ας κάνουν αυτό που πρέπει και το χρώμα δεν με αφορά.....

Πάντως μίλησα με τον Αντρέα σήμερα και μου είπε χαρακτηριστικά να το ρίξω με 4 άστρα γιατί είναι συγκεντρωτικό και να βάλω μικρή προσκοπευση γιατί είναι γρήγορο διότι ακόμα δεν το ξέρω το φυσίγγι!!!

Back