Δηλαδή... είναι να μην σου τύχει...!!! (..."και στις καλύτερες οικογένειες"...!)Με ολα τα φυσιγγια μπορουμε να την πατησουμε ,και με γνωστα φυσιγγια μια χρονια ειχα θεμα.
Last edited:
Δηλαδή... είναι να μην σου τύχει...!!! (..."και στις καλύτερες οικογένειες"...!)Με ολα τα φυσιγγια μπορουμε να την πατησουμε ,και με γνωστα φυσιγγια μια χρονια ειχα θεμα.
Ευριπίδη αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό, εγώ δεν το έχω ξανακούσει, δηλαδή από φυσίγγι που κάνει μπαμ κανονικά υπάρχει περίπτωση να μείνει η τάπα μέσα;;;; Ή δεν σκάει κανονικά, οπότε το αντιλαμβάνεσαι;Δε θα το πω δημόσια αυτό γιατί θα τρέχουμε.αν είχα εγώ τις φωτογραφίες θα μπορούσα να τοποθετηθω
το αντιλαμβανεσαι , και απο τον θορυβο , αλλα και απο την ανακρουση , και στα αυτογεμη της περισοτερες φορες μπολακαρουν , οποτε θελει προσοχη το τι θα κανεις μετα , που θα πρεπει να λυσης το οπλο , και να δεις τι κανη , και να βγαλης την ταπα , η την ακαυτη πυρητηδα , εαν δεν εχεις βεργα μαζη σου , αυτοσχεδιαζεις μια , με ενα καλαμι , λεπτο , η με οτι αλλο βρεις προχηρο στην φυση ,Ευριπίδη αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό, εγώ δεν το έχω ξανακούσει, δηλαδή από φυσίγγι που κάνει μπαμ κανονικά υπάρχει περίπτωση να μείνει η τάπα μέσα;;;; Ή δεν σκάει κανονικά, οπότε το αντιλαμβάνεσαι;
Το θόρυβο τον καταλαβαίνεις αλλά αν δε πάρεις χαμπάρι ότι έχει μείνει η τάπα και ξαναριξεις καληνυχταΕυριπίδη αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό, εγώ δεν το έχω ξανακούσει, δηλαδή από φυσίγγι που κάνει μπαμ κανονικά υπάρχει περίπτωση να μείνει η τάπα μέσα;;;; Ή δεν σκάει κανονικά, οπότε το αντιλαμβάνεσαι;
Γνώμη μου, κάν' τα νούμερο 9: σαφώς περισσότερα τα σκάγια ανά φυσίγγι και κατά πολύ πυκνότερη η κατανομή, σε σύγκριση με το Νο 8, δεδομένου κιόλας ότι είναι μόλις 28γρ. η γόμωση... Επίσης, εάν βρεις και τα αντίστοιχα της Λάμπρο με 3% αντιμόνιο ακόμη καλύτερα...Χρονια πολλα και υγεια σε ολους μας. εγω εχω παρει 2 κουτια λαμπρο 2% 28αρια και εχω και τσιχλοφυσιγγα 32 γραμμαρια .αλλα εχω μεγαλη αγωνια να ριξω τα καινουρια τα 28αρια . Ολα 8 νουμερο
Όλα τα επώνυμα σκοπευτικά βγάζουν λίγα bar, δεδομένου ότι προορίζονται για αλλεπάλληλη χρήση στα σκοπευτήρια (και μάλιστα με δίκαννα) και "απαγορεύεται" να κουράζουν τον σκοπευτή... Εγώ, ωστόσο, θα σου πρότεινα για καλύτερα, σε νούμερο 9...Σκεφτομαι αυριο να παρω φυσιγγια,τι προτεινετε σε σκοπευτικο 28 γρ,ωστε να μην τα νιωθω οτι ριχνω με κανονι;
Θα το δοκιμασω και το 3% μιας και γουσταρω πολυ τα 28αρια ..τωρα το νουμερακι δεν μπορω να το αλλαξω.. στα επομενα.Γνώμη μου, κάν' τα νούμερο 9: σαφώς περισσότερα τα σκάγια ανά φυσίγγι και κατά πολύ πυκνότερη η κατανομή, σε σύγκριση με το Νο 8, δεδομένου κιόλας ότι είναι μόλις 28γρ. η γόμωση... Επίσης, εάν βρεις και τα αντίστοιχα της Λάμπρο με 3% αντιμόνιο ακόμη καλύτερα...
Πάρε και 2 - 3 κουτάκια σε νούμερο 9 και ρίξ' τα συνδυαστικά (και αργότερα, στα τσιχλάκια), δηλαδή: εάν ρίχνεις με δίκαννο, μπορείς να βάλεις το 9αράκι στην πιο ανοικτή και το 8άρι στην πιο κλειστή μπούκα... Εάν χρησιμοποιείς αυτογεμές, βάλε τα δύο πρώτα 9άρια και το τρίτο 8άρι ή το πρώτο 9άρι και τα άλλα δύο 8άρια...Θα το δοκιμασω και το 3% μιας και γουσταρω πολυ τα 28αρια ..τωρα το νουμερακι δεν μπορω να το αλλαξω.. στα επομενα.
Lambro sporting n8Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες,καλη Παναγια να εχουμε ολοι,υπο την σκεπη της!
Σκεφτομαι αυριο να παρω φυσιγγια,τι προτεινετε σε σκοπευτικο 28 γρ,ωστε να μην τα νιωθω οτι ριχνω με κανονι;
Με τη είναι γεμισμένο Παύλο;πολύ καλό και φτηνό το series 2 ( το πιο μαλακό από όλα τα σκοπευτικά του Lambro )
Μη εχεις τετοιο αγχος...ολα δουλευουν καλα με τα kicksΜακαρι να δουλεψουν καλα τα λαμπρο με τα kicks και ολα θα πανε καλα ! Απλα καθε φορα που δοκιμαζεις καινουριο φυσιγγι ειναι καπως... Σαν να βγαινεις με καινουρια γκομενα.. χαχαχχα
Ειναι που κοντευουν οι μερες και ξερειςΜη εχεις τετοιο αγχος...ολα δουλευουν καλα με τα kicks