Tolis SBE1
Banned
Δε σε παρεξυγει κάνεις φιλέ είναι ποτε θα σου τύχει και σου λέω ότι έχει παρει σκαγια το πουλι το διευκρινιζω.όταν εισουνα μικρός ειχες αεροβολο για να σου δώσω ένα παράδειγμαΓια μένα δεν υφίσταται καν το... "overkill"...! Aποτελεί και δαύτο ένα "παραμύθι" του κυνηγετικού καφενείου...!!!
Το εκάστοτε πουλί, για να πέσει ακαριαία (ή, έστω, σχεδόν ακαριαία) και όχι απλώς να τραυματιστεί και να πέσει μετά από 100 μέτρα, πολύ απλά, θα πρέπει να φάει "γεμάτα" (όχι "ξυστά") αρκετά σκάγια (πολλαπλό τραύμα) και μάλιστα σε ζωτικά σημεία του κορμού του (όχι στις φτερούγες ή στην ουρά του)... Ζωτικά σημεία θεωρούνται: ο εγκέφαλος, η καρδιά, τα πνευμόνια, το συκώτι, ο λαιμός, η σπονδυλική στήλη...
Απεναντίας όταν τα σκάγια το "ξύσουνε" ή το βρούνε στον "ποπουδάκο" του, ή μόνο στο ψαχνό (σκέτος μυϊκός ιστός) φυσικά και δεν θα πέσει ακαριαία/αμέσως...
Τόσο απλά είναι τα πράγματα...!!! Μην τα δυσκολεύουμε από μόνοι μας, δίχως κανέναν απολύτως αντικειμενικό λόγο...!
Αυτό με το "overkill", μου θυμίζει και το άλλο... "ανέκδοτο" του κυνηγετικού καφενείου: ότι δηλαδή, τάχα μου - τάχα μου ευθύνεται το φυσίγγι για το ότι το χτυπημένο πουλί εμφανίζει αυξημένη αιμορραγία...!
Έλεος βρε παιδιά...! Έχουμε μπλέξει τη βούρτσα με τη...!!!
(Πάντα φιλικά και συναδελφικά διατυπώνω τις διαφωνίες μου και όχι επί προσωπικού... Μην με παρεξηγείσετε...)