σε ένα φυσίγγι ή σε ένα κουτί ήταν αυτ'η η ποικιλία?Κ εμενα μου εχει τυχει...... και ειχε μεσα 4 ή 5 διαφορετικα νουμερα σκαγιων......
σε ένα φυσίγγι ή σε ένα κουτί ήταν αυτ'η η ποικιλία?Κ εμενα μου εχει τυχει...... και ειχε μεσα 4 ή 5 διαφορετικα νουμερα σκαγιων......
Το πηρα για φυσιγγι Νο.5 semi....και ειχε μεσα απο Νο 6 εως και Νο.1..σε ένα φυσίγγι ή σε ένα κουτί ήταν αυτ'η η ποικιλία?
Σε ενα που ειχα σφαξει......τα αλλα τα εδωσα για παγανα.......Το πηρα για φυσιγγι Νο.5 semi....και ειχε μεσα απο Νο 6 εως και Νο.1..
Σε ενα που ειχα σφαξει......τα αλλα τα εδωσα για παγανα.......
Μπορούσες να περιμένεις και για κανέναν γάμο...Σε ενα που ειχα σφαξει......τα αλλα τα εδωσα για παγανα.......
Το κακο ειναι οταν παιρνεις τηλεφωνο με ευγενικο τροπο να το αναφερεις σου λενε πως το μετρησες και που ξερεις να μετρας κλπ κλπ......αντι να πει ο αλλος οτι εγινε λαθος....!! Γιαυτο να 'ναι καλα το Φορουμ και ο ΝικοςΠ που με βοηθαει και σιγα σιγα γομωνουμε κανα φυσιγγι δικο μας.....να ξερουμε τι εχουμε βαλει μεσα....Οπως τα λες.....τυχαια νομιζεις ξεκινησα την ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ!!!!
Άσε τα έτοιμα κ εφοδιάσου με Sipe & ΜΒ32......Τρυγονακια granni 1,45X28 με spark,απο ετοιμα sporting και στα περασματα Ns classica σε νο8
βεβαιος βεβαιος.
Κωστα για εμενα ξερεις...οτι ετοιμα δεν ξαναριχνω,τα ετοιμα τα εβαλα για τα παιδια πουΆσε τα έτοιμα κ εφοδιάσου με Sipe & ΜΒ32......
Δηλαδή ρε φιλαράκι η S4 δεν είναι καλή...... ;;;Άσε τα έτοιμα κ εφοδιάσου με Sipe & ΜΒ32......
Δώσε μου λίγη κ θα σου πω...Δηλαδή ρε φιλαράκι η S4 δεν είναι καλή...... ;;;
MΒ που παει μπάλα......Δώσε μου λίγη κ θα σου πω...
Κάτσε να δοκιμάσω το νέο προϊόν κ θα σου πω.
Φαγώθηκες με τα νέα προιοντα......!!!Δώσε μου λίγη κ θα σου πω...
Κάτσε να δοκιμάσω το νέο προϊόν κ θα σου πω.
Στειλε πμ τη μαρκαπόσοι έχετε σφάξει φυσίγγια επώνυμων κατασκευαστών που άλλα λένε ότι έχουν μέσα και άλλα έχουν στην πραγματικότητα?
είτε πυρίτιδα είτε σκάγια είτε υλικό έμφραξης?
Τυχερε ξερεις ποσο κανουν τα αναμοιλτα φυσιγγιαΚ εμενα μου εχει τυχει...... και ειχε μεσα 4 ή 5 διαφορετικα νουμερα σκαγιων......
granni η granny?Μήπως είναι granny 145Τρυγονακια granni 1,45X28 με spark,απο ετοιμα sporting και στα περασματα Ns classica σε νο8
βεβαιος βεβαιος.
Ντροπή σας! Αφήστε τις γριές ήσυχες...granni η granny?Μήπως είναι granny 145
Κρυβε λογια...κρυβε λογια...granni η granny?Μήπως είναι granny 145
Antares αν ηξερες, τι πριμ και τι μπονους +τα ανθυγιεινα που κολλαμε μεΝτροπή σας! Αφήστε τις γριές ήσυχες...