Σε 28gr ... πριν ξεκινησω να ριχνω σκοπευτικα εριχνα τα λαμπρο τορντο 30gr ... Δεν ειχα ποτε προβλημα ημουν απολυτα ικανοποιημενοςΣε 28 γραμαρια η 24???
Σε 28gr ... πριν ξεκινησω να ριχνω σκοπευτικα εριχνα τα λαμπρο τορντο 30gr ... Δεν ειχα ποτε προβλημα ημουν απολυτα ικανοποιημενοςΣε 28 γραμαρια η 24???
Αυτα λεω να παρω φετος αν τα βρω για καβάτζαΕγω παιδια φετος στην εναρξη θα δουλεψω λαμπρο 2% μιας και τα εριξα και το χειμωνα σε τσιχλακια και στο σκοπευτηριο μονο τετοια ριχνω... Περυσι στην εναρξη που τα εριξα ημουν επιφυλακτικος αλλα ειναι πολυ ενταξει και ψυχολογικα ειμαι κομπλε
Το τορντο μου αρεσει και μενα πολυ οπως και τα 28αρια τα nsi απλα δε μπωρω να βρω του λαμπρο εδω τα series 2Σε 28gr ... πριν ξεκινησω να ριχνω σκοπευτικα εριχνα τα λαμπρο τορντο 30gr ... Δεν ειχα ποτε προβλημα ημουν απολυτα ικανοποιημενος
Τα 28 ,series 2 ,τι λενε απο ανακρουση ???Σε 28gr ... πριν ξεκινησω να ριχνω σκοπευτικα εριχνα τα λαμπρο τορντο 30gr ... Δεν ειχα ποτε προβλημα ημουν απολυτα ικανοποιημενος
Ειναι να ταιριαξει και το οπλο.. παντος εγω τα απολαμβανωΑυτα λεω να παρω φετος αν τα βρω για καβάτζα
Τα ριχνω αποκλειστικα με δικαννο και δεν με εχουν ενοχλησει... Εχω ριξει απανωτα 6 κουτια 25αρια χωρισ καμια ενοχληση η δυσφοριαΤα 28 ,series 2 ,τι λενε απο ανακρουση ???
Ωραια θα τα τιμισω εαν φερουνΤα ριχνω αποκλειστικα με δικαννο και δεν με εχουν ενοχλησει... Εχω ριξει απανωτα 6 κουτια 25αρια χωρισ καμια ενοχληση η δυσφορια
ΑεροβόλοΤα 28 ,series 2 ,τι λενε απο ανακρουση ???
Αυτο ψαχνω να βρω γιατι τα nsi 24 trap σκληρα φυσιγγια για 24αρια και ακριβα τα βρησκω 6.70€Αεροβόλο
24?Πολυ φορτωμενα δεν ειναι ρε Τολη??Αυτο ψαχνω να βρω γιατι τα nsi 24 trap σκληρα φυσιγγια για 24αρια και ακριβα τα βρησκω 6.70€
Εξου και η τιμη μαλλων λογο φορτοματος με 6.70€ κλωτσανε φιλε24?Πολυ φορτωμενα δεν ειναι ρε Τολη??
Α εσύ ήσουν που έριχνες κάτι κονδορες οχταρια πέρσι ρε;;;;;;Ρεεεεε.......στο τρυγόνι βρείκατε να κάνετε οικονομία στα σκάγια;;;
Ρε συνέλθετε ρεεεεε........
Κωστα τις κουρουνες τις σβηνει ασχημα στο τρυγωνι θα κωλοσει το τραπακιΡεεεεε.......στο τρυγόνι βρείκατε να κάνετε οικονομία στα σκάγια;;;
Ρε συνέλθετε ρεεεεε........