Φυσίγγια για τρυγόνι

CH6 μυρίζομαι
Ακόμη δν έχω αποφασίσει να σου πω την αλήθεια.....έχω κ με CH6×33 και GP×33 και
Aquila ×33 και ΜΒ32 ×33 & Sipe x33 ΟΛΑ σε Νο7 κ 7.5.... όλες με 80%+ στα 30m με 3*.....θα αποφασίσω κ βλέπω....μιλάω για τα περάσματα...διότι αύγουστο δν βλέπω να βγάζω άδεια λόγο υποχρεώσεων....

Αυτό λες;;;
Δν λες μη ρίξω 15 σμπάρα σε 1 τρυγόνι.
Άμα το δεις και δεν στρίβεις κανένα τσιγάρο και δεν κατουρας και δεν ορμάς σε κανένα σάντουιτς και δεν πίνεις νερο και δεν παλεύεις με κανένα κουνούπι και και και...

Ακόμη δν έχω αποφασίσει να σου πω την αλήθεια.....έχω κ με CH6×33 και GP×33 και
Aquila ×33 και ΜΒ32 ×33 & Sipe x33 ΟΛΑ σε Νο7 κ 7.5.... όλες με 80%+ στα 30m με 3*.....θα αποφασίσω κ βλέπω....μιλάω για τα περάσματα...διότι αύγουστο δν βλέπω να βγάζω άδεια λόγο υποχρεώσεων....
Aguillara

Αυτό λες;;;
Δν λες μη ρίξω 15 σμπάρα σε 1 τρυγόνι.
Για να είσαι σίγουρος ρίξε 30.

Γεμίζεις με όλες τις συνταγές που έχεις για τρυγόνι και όχι μόνο.
Αν δεν το πετύχεις θα πέσει από τον φόβο του ;)

Και φέτος όπως κάθε χρόνο θα ρίξω 30άρια ιδιογόμωση C7 και Α1 + ένα 32άρι με MB32 που θα βγει πρώτη φορά στον κυνηγότοπο!
Αφού έχεις την C7 γιατί δεν φτιάχνεις και το S400 στο 688 1.65 Χ32 με LB6 +12MM 6*
Kαλοπροαίρετα πάντα ρωτάω Γιώργο διότι πάντα μ'άρεσαν τα extreme φυσίγγια
Το 30άκι πχ με PSB3 που δοκίμασα χθές ,παρότι εξαιρετική διάτρηση με γλυκειά ανάκρουση δέν θα το γεμίσω
και για μένα .......:):):)

Αυτό μη το λες εμένα...γιατί σε εμένα περνάει 1 τρυγόνι κάθε 15 μέρες...άμα ρίξω κ ×28....γάμα τη δουλειά τότε...
Άντε τώρα να διαλέξεις φυσίγγι για ένα τρυγόνι κάθε 15 μέρες...
Μην τον πιστευεις σειρά...... Και ένα τρυγόνι να υπάρχει στη περιφέρεια θα παει να τον βρεί.... .big smile.

Αφού έχεις την C7 γιατί δεν φτιάχνεις και το S400 στο 688 1.65 Χ32 με LB6 +12MM 6*
Kαλοπροαίρετα πάντα ρωτάω Γιώργο διότι πάντα μ'άρεσαν τα extreme φυσίγγια
Το 30άκι πχ με PSB3 που δοκίμασα χθές ,παρότι εξαιρετική διάτρηση με γλυκειά ανάκρουση δέν θα το γεμίσω
και για μένα .......:):):)
Ωραίο μου ακούγεται φίλε,ίσως γεμίσω καμιά 15αριά για τα ψιλωμένα όταν περνάει η ώρα του πρωινού!

Για να είσαι σίγουρος ρίξε 30.

Γεμίζεις με όλες τις συνταγές που έχεις για τρυγόνι και όχι μόνο.
Αν δεν το πετύχεις θα πέσει από τον φόβο του ;)

Ωρε μάνα μου αυτό να το έχεις στο γυαλό να σου βγει μια 20δα γρουνια και να γίνει μαχη

Back