Express 32grΠοιο έριξες;
Express 32grΠοιο έριξες;
Τα eley τα δοκίμασες στα τρυγόνια?Η απόφαση ελήφθη,πρώτα ο Θεός έναρξη με eley alphamax και nsi classica,δοκιμασμένα και τα δύο,δεν είμαστε για πειράματα.
Ρίξε παιδί μου!,και άμα δείς καμμία μαλάκια πρωί πρωί πάρε τηλέφωνο να αλλάξω γρήγορα!Αν όλα πάνε καλά λέω έναρξη να ρίξω κάποια A1 speciale 32 που έχουν μείνει από τις τσίχλες.
Τα είχα πάρει τέλη φλεβάρη στην προνομιακή πλέον τιμή των 7,5 ευρώ.
Τα eley σε τι τιμή τα βρίσκεις τώρα Μάνθο;Η απόφαση ελήφθη,πρώτα ο Θεός έναρξη με eley alphamax και nsi classica,δοκιμασμένα και τα δύο,δεν είμαστε για πειράματα.
Αν όλα πάνε καλά λέω έναρξη να ρίξω κάποια A1 speciale 32 που έχουν μείνει από τις τσίχλες.
Τα είχα πάρει τέλη φλεβάρη στην προνομιακή πλέον τιμή των 7,5 ευρώ.
Ρίξε παιδί μου!,και άμα δείς καμμία μαλάκια πρωί πρωί πάρε τηλέφωνο να αλλάξω γρήγορα!
Της Lambro είναι. Με απλή Α1 νομίζω είναι,αλλά τα ονομάζει Α1 speciale.Ποιας εταιρειας ( Μαρκα ) ειναι ??
Ποιος κλενει Α1 σπεσιαλ στα 32 γραμμαρια ??
Ρωταω γιατι δεν τα γνωριζω τα εμπορικα .
ΥΓ, Μηπως ειναι με Α1 απλη....και ονομαζει σπεσιαλ ??
Θα έχουμε και εναλλακτικές μαζί. Τρυγόνια να έχει μόνο και κάτι θα γίνει.
Της Lambro είναι. Με απλή Α1 νομίζω είναι,αλλά τα ονομάζει Α1 speciale.
ΈτσιΜονοποικιλιακο ( σε πυρίτιδα) μόνο Λάμπρο, δεν έχω δει άλλον να γράφει στο κουτί τι πυρίτιδα βάζει. Αυτό για μένα λέει κάτι, γιατί εφόσον το γράφει δεν μπορεί να βάλει κάποια άλλη πυρίτιδα. Από τις ελληνικές εταιρείες η πιο σοβαρή πιστεύω.
Όντος και σταθερή αν εξερεσει την άστοχη αλλαγή που έκανε πρειν χρόνια στα καλητερα τσιχλοφυσηγγα της αγωρας γιουρομιξ και τορντο 30/32Μονοποικιλιακο ( σε πυρίτιδα) μόνο Λάμπρο, δεν έχω δει άλλον να γράφει στο κουτί τι πυρίτιδα βάζει. Αυτό για μένα λέει κάτι, γιατί εφόσον το γράφει δεν μπορεί να βάλει κάποια άλλη πυρίτιδα. Από τις ελληνικές εταιρείες η πιο σοβαρή πιστεύω.
Όχι στην έναρξη,μόνο Σεπτέμβριο τα έχω ρίξει,με τα nsi classica θα ξεκινήσω αλλά θέλω να τα δοκιμάσω.Τα eley τα δοκίμασες στα τρυγόνια?
Αγόρασα μια κούτα τον Μάρτιο με 8 ευρώ το κουτί,δεν ξέρω με τις νέες τιμές πόσο θα φτάσουν,όντως είναι καλό και σταθερό το classica,με 4* τσοκ είναι θάνατος.Τα eley σε τι τιμή τα βρίσκεις τώρα Μάνθο;
Το classica ωραίο δοκιμασμένο φυσίγγι. Τελευταία δεν έτυχε να τα ρίξω και δεν ξέρω αν έγινε κάποια αλλαγή.
Σε τι γραμμάρια;Αγόρασα μια κούτα τον Μάρτιο με 8 ευρώ το κουτί,δεν ξέρω με τις νέες τιμές πόσο θα φτάσουν,όντως είναι καλό και σταθερό το classica,με 4* τσοκ είναι θάνατος.
32αρια,εσύ τα πήρες σε πολύ καλή τιμηΣε τι γραμμάρια;
Εγώ πήρα ένα κιβώτιο 34 γραμμαρια στα 7.60 το κουτί.
Έριξα λίγα σε πέρδικα και μου φάνηκε καλό.
Αλλά επειδή ήταν λίγα θα σχηματισω ολοκληρωμένη άποψη αργότερα.