Μ' αρέσεις, πολύ ωραίο φυσιγγάκι!28 γρ nsi due europe 8.5.....τα 32αρια πλέον είναι απλησίαστα..... δυστυχώς
Μ' αρέσεις, πολύ ωραίο φυσιγγάκι!28 γρ nsi due europe 8.5.....τα 32αρια πλέον είναι απλησίαστα..... δυστυχώς
Εγώ και η παρέα ρίξαμε την παραγγελία μας στον Αντρέα και αναμένουμε ( βέβαια θα τον πάρω και αύριο τηλ για να προσθέσω μερικά ακόμα) αλλά η επιλογή όλης της παρέας είναι 32γρ ρουμελ Νο.8Αφορμή για συζήτηση το βιντεάκι μιας και πλησιάζουν οι μέρες.
Με τι φυσίγγια θα κυνηγήσετε φέτος τα τρυγόνια;
Μια χαρά, τελικά τιμουλα?Εγώ και η παρέα ρίξαμε την παραγγελία μας στον Αντρέα και αναμένουμε ( βέβαια θα τον πάρω και αύριο τηλ για να προσθέσω μερικά ακόμα) αλλά η επιλογή όλης της παρέας είναι 32γρ ρουμελ Νο.8
Κ εμένα αγαπημένο μου.Μ' αρέσεις, πολύ ωραίο φυσιγγάκι!
7.2€ 32γρΜια χαρά, τελικά τιμουλα?
Ακρίβυνε κι ο Ρουμελιώτης δηλαδή...;;; Άι, πάμε χαμένοι εφέτο...!!!7.2€ 32γρ
8€ 34γρ
Αυτά πήραμε για αλλά δεν ρώτησα
Οι αυξήσεις του Ρουμελιώτη είναι σε φυσιολογικά πλαίσια σύμφωνα με τις φετινές ανατιμήσεις στα υλικά γόμωσης.Ακρίβυνε κι ο Ρουμελιώτης δηλαδή...;;; Άι, πάμε χαμένοι εφέτο...!!!
Ακρίβυνε κι ο Ρουμελιώτης δηλαδή...;;; Άι, πάμε χαμένοι εφέτο...!!!
Καλά στα λέει ο Γιάννης Νικόλαε!Οι αυξήσεις του Ρουμελιώτη είναι σε φυσιολογικά πλαίσια σύμφωνα με τις φετινές ανατιμήσεις στα υλικά γόμωσης.
Βλέπω κάτι αυξήσεις 2+ ευρώ πάνω σε κάποιους που σε κάνουν να απορείς αν κάποιος θα δώσει τόσα λεφτά για φυσίγγια τσίχλας.
Νικόλα εγώ στη θέση σου θα φόρτωνα 28αρια Κένταυρου ή Ρουμελιώτη φέτος.
Όπως είπαν και τα παιδιά σε φυσιολογικά πλαίσια .....με πολύ καλές τιμές για εμένα προσωπικά ......κάναμε μια καλή παραγγελία (90 κουτιά) για να μην παίρνουμε συχνά και γιατί ίσως τσιμπήσουν και άλλο...Ακρίβυνε κι ο Ρουμελιώτης δηλαδή...;;; Άι, πάμε χαμένοι εφέτο...!!!
Νικόλα άσε τα εισαγόμενα και αυτά που μας πουλάνε φετος με 2 και 3 ευρώ πανω και δοκίμασε του Ρουμελιώτη. 24αρια σκητ και 28άρια hyperion σε 9,5 και 8,5 αντίστοιχα και είμαι σίγουρος ότι θα ταιριάξουν ωραία στα δικανα σου. Πάρε λίγα να δοκιμάσεις. Με 2+ ευρώ πιο κατω απο όλους αξιζει μια δοκιμή γιατί σε κανέναν δεν περισσεύουν τα χρήματα και φετος είμαστε θυματα ξεδιαντροπης αισχροκέρδειας. Εγώ φορτωσα σκοπευτικα τον Ιουνιο. Τώρα ήρθε μια ειδική παραγγελία 60 κουτιά που του εκανα σε 32αρια με 8,5 νούμερο σκάγια και d20 και τέλος Αυγούστου έχω κανονίσει αλλά 2000 τεμάχια σε 32αρια psb. Άσε τους άλλους να πουλάνε με 9-10€.....Ακρίβυνε κι ο Ρουμελιώτης δηλαδή...;;; Άι, πάμε χαμένοι εφέτο...!!!
D20 σε τι κάλυκα ;Νικόλα άσε τα εισαγόμενα και αυτά που μας πουλάνε φετος με 2 και 3 ευρώ πανω και δοκίμασε του Ρουμελιώτη. 24αρια σκητ και 28άρια hyperion σε 9,5 και 8,5 αντίστοιχα και είμαι σίγουρος ότι θα ταιριάξουν ωραία στα δικανα σου. Πάρε λίγα να δοκιμάσεις. Με 2+ ευρώ πιο κατω απο όλους αξιζει μια δοκιμή γιατί σε κανέναν δεν περισσεύουν τα χρήματα και φετος είμαστε θυματα ξεδιαντροπης αισχροκέρδειας. Εγώ φορτωσα σκοπευτικα τον Ιουνιο. Τώρα ήρθε μια ειδική παραγγελία 60 κουτιά που του εκανα σε 32αρια με 8,5 νούμερο σκάγια και d20 και τέλος Αυγούστου έχω κανονίσει αλλά 2000 τεμάχια σε 32αρια psb. Άσε τους άλλους να πουλάνε με 9-10€.....
Ρίξε στης καρακαξεςαπό αυτά.
Εννοείται!!! Έχω ανακαλύψει και δύο διαδρομές με κουρουνες και δεν κρατιέμαι σου λεω.Ρίξε στης καρακαξεςαπό αυτά.
To rc34 και rc 35 σε τι συνθήκες τα ριχνεις Κώστα;Παιδια εδω Αθηνα κατι τιμες για γελια. C7 perfecta 32 , 9.90 ευρω!!! Λαμπρο καφε 13 ευρω!!! Λαμπρο μπιτουρμπο 15 ευρω!!! NSI GM3 8.80 ευρω!!!! NSI S4 9.30 ευρω!!!! Αχαχαχαχαχαχ!!!! Πραγματικα για γελια. Προσωπικα r/c 32 τρυγονι, τσιχλα, μπεκατσα, r/c 34 φασσα και r/c 35 παπι και λαγο. Μονο αυτα ειναι επωνυμα και φθηνα.
Για Τι τιμές μιλάς για τα rc?Παιδια εδω Αθηνα κατι τιμες για γελια. C7 perfecta 32 , 9.90 ευρω!!! Λαμπρο καφε 13 ευρω!!! Λαμπρο μπιτουρμπο 15 ευρω!!! NSI GM3 8.80 ευρω!!!! NSI S4 9.30 ευρω!!!! Αχαχαχαχαχαχ!!!! Πραγματικα για γελια. Προσωπικα r/c 32 τρυγονι, τσιχλα, μπεκατσα, r/c 34 φασσα και r/c 35 παπι και λαγο. Μονο αυτα ειναι επωνυμα και φθηνα