Φυσίγγια για τρυγόνι

Παρακαλώ, όχι σχόλια για την τιμή ! Τό 'χει ρίξει κανείς στην έναρξη ; https://www.kalkantzakos.com/Product/986/sb-corona,-fusiggia-sellier-bellot
Κάτσε να βρούμε τρυγόνια πρώτα Σπύρο :)
Τα sellier & bellot τα εκτιμώ σαν φυσίγγια.
Έχω ρίξει πολύ παλιά.
Με δίκανο θα τα ρίξεις ;
Πάρε ένα κουτάκι, δεν νομίζω ότι θα σου βγουν μάπα, ... ζέστη έχει, ... του π@ύστη :)

ps
Αν πας μακρυά πάρε 2-3 είδη φυσιγγίων μαζί για σιγουριά.
Αυτό θα κάνω και εγώ.

Παρακαλώ, όχι σχόλια για την τιμή ! Τό 'χει ρίξει κανείς στην έναρξη ; https://www.kalkantzakos.com/Product/986/sb-corona,-fusiggia-sellier-bellot
ΚυρΣπύρο ήθελα να το πάρω και να το δοκιμάσω.Νομίζω αν θυμάμαι καλά έχουν πει τα παιδιά εδώ μέσα ότι είναι αργό φυσιγγάκι,που με την ζέστη θα είναι λουκούμι!
Μία δοκιμή δεν βλάπτει.

ΚυρΣπύρο ήθελα να το πάρω και να το δοκιμάσω.Νομίζω αν θυμάμαι καλά έχουν πει τα παιδιά εδώ μέσα ότι είναι αργό φυσιγγάκι,που με την ζέστη θα είναι λουκούμι!
Μία δοκιμή δεν βλάπτει.
Δεν θυμάμαι αν έχουν γράψει γι' αυτό ή για το red hare που είναι σε χάρτινο κάλυκα , με μάλλινη τάπα ...

Εγώ μίλησα με κάποιον ο οποίος βγάζει ένα πολύ καλό 28αρι σε νούμερα 5-6 κατά γενική ομολογία και όταν ρώτησα τιμή έπεσαν τα αυτιά μου…Σήμερα μου λέει έχουν 8,5€….Τα βλέπω κατά τον Οκτώβρη να έχουν φτάσει το 10αρικο χαλαρά!

Μα επειδή δεν περιμένω να βρώ δεν δίνω και σημασία στην τιμή , Βασίλη ! Ένα κουτάκι όλο κι όλο Νο 8 για το μπάικαλ . Έναρξη στα πάτρια που ονειρεύονται περάσματα τον Σεπτέμβρη.....
https://www.armania.gr/προϊοντα/φυσιγγια-κυνηγιου/sellierandbellot-φυσιγγια/sb-corona-c12.html
https://www.tacticalshop.gr/φυσίγγια-sellier-bellot-corona-c12

Αν σας εξυπηρετούν σαν απόσταση αυτά τα μαγαζιά βλέπω το έχουν αρκετά πιο χαμηλά από τον καλκαντζάκο.

Σπύρο εγώ για έναρξη δεν θα το επερνα, συγκεντρωτικό αλλά πολύ αργό, δεν νομίζω να το βρεις γρήγορα με τα τρυγόνια, για μένα πάρε ένα chedite freeshot ,μια χαρά θα την κάνει Την δουλειά το μπαικαλακι.

Ρώτα πρώτα Σπύρο ... πολλά μαγαζιά δεν έχουν απόθεμα και τα μοστράρουν λες και έχουν
Σωστό ! Οφείλω πάντως να πω ότι η ιστοσελίδα του Καλκαντζάκου είναι σχεδόν πάντα επικαιροποιημένη . Επειδή δεν του δίνω ποτέ προφορικά την παραγγελία , αλλά τη γράφω σε ένα σημείωμα και δίπλα αναλυτικά πόσο κάνει το κάθε τι, δεν μου έχει ποτέ ότι υπάρχει έλλειψη ή ότι έχει αλλάξει η τιμή . Αύριο θα γράφει winchester ranger 32 gr No 7 14,50 imperial 30 gr No 9 7,20 ακονιστήρι pivot plus 10,90 δεν θα 'θελα να μου την αλλάξετε !

Ρώτα πρώτα Σπύρο ... πολλά μαγαζιά δεν έχουν απόθεμα και τα μοστράρουν λες και έχουν

Από το tacticalshop παρηγγγειλα πριν 15 μέρες, οι τιμές ίσχυαν κανονικά και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα χαμηλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.. Να αναφέρω επισης οτι μου τα έστειλε πολυ γρήγορα στο χώρο μου. Την ίδια περιοδο υπηρχε άλλο μαγαζί που είχε στην ιστοσελίδα ένα ευρώ κάτω από ότι πουλούσε. Δε χρειάζεται να πω ποιο είναι. Οπότε τηλέφωνο πριν πάτε εκεί..

Σωστό ! Οφείλω πάντως να πω ότι η ιστοσελίδα του Καλκαντζάκου είναι σχεδόν πάντα επικαιροποιημένη . Επειδή δεν του δίνω ποτέ προφορικά την παραγγελία , αλλά τη γράφω σε ένα σημείωμα και δίπλα αναλυτικά πόσο κάνει το κάθε τι, δεν μου έχει ποτέ ότι υπάρχει έλλειψη ή ότι έχει αλλάξει η τιμή . Αύριο θα γράφει winchester ranger 32 gr No 7 14,50 imperial 30 gr No 9 7,20 ακονιστήρι pivot plus 10,90 δεν θα 'θελα να μου την αλλάξετε !

Και εψαχνα για φθηνο ακονιστηρι... Το εψαξα λιγο, ειδα κριτικες, κ το παραγγειλα. Ευχαριστω!
Για να μην βγουμε κ εκτος τοπικ, εναρξη κυνηγαω με 8μισαρια σκοπευτικα 28αρια. Ολα τα πουλια ειναι πιτσουνια, σαν κοτσυφια του φλεβαρη, οποτε το 8μισαρι με καλυπτει απολυτα.
Να κ μια φωτο, πενταετιας. Τα τελευταια 6-7 χρονια εκει κανω εναρξη...

τριγονακια.jpeg

Και εψαχνα για φθηνο ακονιστηρι... Το εψαξα λιγο, ειδα κριτικες, κ το παραγγειλα. Ευχαριστω!
Για να μην βγουμε κ εκτος τοπικ, εναρξη κυνηγαω με 8μισαρια σκοπευτικα 28αρια. Ολα τα πουλια ειναι πιτσουνια, σαν κοτσυφια του φλεβαρη, οποτε το 8μισαρι με καλυπτει απολυτα.

View attachment 52460
Από τα παιδιά που ξέρουν και γράφουν για μαχαίρια το ξεσήκωσα και εγώ Σπύρο , τους ευχαριστούμε ! Πώς το λένε αυτό , μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες ; Μπαίνω το πρωί στον Καλκαντζάκο και του δίνω το χαρτάκι . Ψάχνει στην οθόνη . Λοιπόν τα winchester δεν υπάρχουν καθόλου , τα imperial μόνο σε Νο 10 , το pivot plus το 'χω ! Έφυγα με ένα κουτί NSI classica No 7,5 και το ακονιστήρι . Χαχαχα !!

View attachment 52460
Μοντέλο!

Back