Φυσίγγια για τρυγόνι

Όσες φορές το δοκίμασα αυτό το φυσίγγι δε μου άρεσε καθόλου μα καθόλου.
Με την καραμπίνα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά δεν πάει το χέρι προς τα εκεί στο ράφι.
Προτιμώ άλλα Λάμπρο .big smile.
Aν αγόραζα εμπορικά για Αύγουστο θάπαιρνα supertordo 32 n.8(SIPE) ,EUROMIX 31 7-8 (GM3
kαί Ρούμε 30.5 ν.8 (PSB3 ) .Kομπλέ .
Αν βγάζει υγρασία το πρωινό η Εύβοια ρίξε sipe καί μετά GM3

Aν αγόραζα εμπορικά για Αύγουστο θάπαιρνα supertordo 32 n.8(SIPE) ,EUROMIX 31 7-8 (GM3
kαί Ρούμε 30.5 ν.8 (PSB3 ) .Kομπλέ .
Αν βγάζει υγρασία το πρωινό η Εύβοια ρίξε sipe καί μετά GM3
Ζέστες έχουμε, μπορεί το χάραμα να ξεκινά με 25-27 βαθμούς και τα κουνούπια σύννεφο και μόλις σκάσει ο ήλιος να σε καίει, μέχρι τις 9-10 να έχει πάει 35.
Νομίζω ότι και τα τρία αυτά θα κάνουν οβερκιλλ.
Από Σεπτέμβρη αλλάζει σιγά σιγά το πράγμα.

Να λοιπόν ένα κυπριακό Victory για την έναρξη στα τρυγονάκια:

www.trazeras.gr/index.php/kinigetika-sfaires/φυσίγγια-κυνηγίου/φυσίγγια-καραμπίνας/σκοπευτικά-cal-12/fysiggia-skopeytika-28gr-sporter-12cal-ths-victiry-dis24085-detail.html

Σκοπευτικό 28άρι, πολύ μαλακό (520 bars), σε νουμεράκι 8 λέει το κατάστημα, ό,τι πρέπει δηλαδή! Ειδικά για τους δικαννάκηδες...

Η τιμούλα του, ωστόσο, μάλλον λίγο τσιμπημένη για 28άρι, μα για μερικά κουτάκια ίσως και να συμφέρει κάπως...

Αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι διαθεσιμότητα έχει το μαγαζί στο συγκεκριμένο μοντέλο... Δηλαδή διαθέτει μπόλικο πράμα ή λίγα κουτάκια και μετά γιοκ...;
Δεν ανοιγει νικολα
Το σπορτερ εχεις βαλει;

Κοιτα τα κυπριακα φυσιγγια εχουν παει στα υψη!
Εαν θεωρησω οτι εκει πρεπει να δινονται πιο ακριβα απο εμας λογο μεταφορικων και φπα 24 τα εκατο τοτε ισως ειναι ασυμφορα

Για προτεσεις τωρα
Τα σκοπευτικα της βικτορυ προσωπικα δεν τα γουσταρω
Βγαζουν αυξημενες ταχυτητες και μια κοφτη ξηρη ανακρουση που δεν προτιμω
Τουλαχιστον το compac kai to stryker που εχω ριξει αρκετα
Προτιμω της ολυμπια
Ομως απο την κυνηγετικη σειρα της βικτορυ προτεινα εαν βρισκετε σε λογικες τιμες ανεπιφυλακτα το μαυρο το μιραζ στα 30 γρ το πορτοκαλι το ροκετ στα 29 και το πρασινο της στα 32
Τα δυο πρωτα με d20 και το τριτο με α1

Τα δυο πρωτα τα ριχνω στην φασσα με εξαιρετικα αποτελεσματα
Ας εχουν δωσει και αρκετους λαγους στο ενδημικο

Αγαπανε ζεστη και ξηρασια αλλα τα χω ριξει και με καλοκαιρινη υγρασια χωρις ´ροβληματα και νορμαλ αυλους οπλων μεχρι 18.6

Attachments

• 31976512-4844-438C-A461-EBAE04E9C501.jpeg
    31976512-4844-438C-A461-EBAE04E9C501.jpeg
    765,9 KB · Προβολές: 39
Φοβερό set up . Να μήν ρίχνεται απλά σε πολλή υγρασία .
Αν θυμάμαι είναι GM3 1.52X31
Μιας που πιάσαμε την Gm3, ξέρεις τη συνταγή του OK Λάμπη;
Μια χρονιά που είχα παρει, είδα ωραία πραγματα στην αρχή σε τρυγόνια και φασσες και αργότερα στις τσίχλες.

Τότε ήταν πολυ καλό. Αυτή η nsi με τις αλλαγες όμως από παρτίδα σε παρτίδα δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Καλυτερα granular για εμενα από άποψη σταθερότητας.
Συμφωνώ, ένα καλό φυσιγγι με γκρανουλαρ βγάζει ο παπαντριανταφυλλου (rocket) στο θερμο, αλλά δεν έχω μάθει τιμή ακόμα.

Τότε ήταν πολυ καλό. Αυτή η nsi με τις αλλαγες όμως από παρτίδα σε παρτίδα δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Στο παλιό ριγέ κουτί ηταν παρα πολυ καλο. Αλλά και 5 κουτάκια που ειχα πάρει με την νεα συσκευασία μια χαρα ηταν.

Δυστυχως αλλα εβαλαν ''χερι'' σε πολλες πυριτιδες.....και οχι μονο στην Γκρανουλαρ!!!
Εαν δεν ψαχτουν οι κατασκευαστες φυσιγγιων με αυτες τις αλλαγες στα λοτ των πυριτιδων....
προβλεπω να πεφτει πολυ κλαμα....και μπινελικια....στους κυνηγοτοπους !!!!

Δυστυχως αλλα εβαλαν ''χερι'' σε πολλες πυριτιδες.....και οχι μονο στην Γκρανουλαρ!!!
Εαν δεν ψαχτουν οι κατασκευαστες φυσιγγιων με αυτες τις αλλαγες στα λοτ των πυριτιδων....
προβλεπω να πεφτει πολυ κλαμα....και μπινελικια....στους κυνηγοτοπους !!!!
κ.Νίκο αυτοί που έχουν βλητικούς σταθμούς δέν έχουν πρόβλημα με τις αλλαγές lot .
Tα βλέπουν όλα ,ανοικτό βιβλίο που λέμε καί είμαι απ'αυτούς που επιμένουν ότι μόνο
καλά φυσίγγια βγάζουν .
Απλά αν ένα φυσίγγι ριχτεί σε συνθήκες που δέν ευνοούν τις ιδιότητες του τότε ασφαλώς
έχουμε μουρμουρητά .

κ.Νίκο αυτοί που έχουν βλητικούς σταθμούς δέν έχουν πρόβλημα με τις αλλαγές lot .
Tα βλέπουν όλα ,ανοικτό βιβλίο που λέμε καί είμαι απ'αυτούς που επιμένουν ότι μόνο
καλά φυσίγγια βγάζουν .
Απλά αν ένα φυσίγγι ριχτεί σε συνθήκες που δέν ευνοούν τις ιδιότητες του τότε ασφαλώς
έχουμε μουρμουρητά .

Εχεις δικιο για τους βλητικους σταθμους....Σαφως και τα βλεπουν ολα !!!
Απο την ''αλλη''....ειναι θεμα κατα ποσον τίμιος ειναι ο κατασκευαστης !!!!
Να σου θυμησω το ΛΑΜΠΡΟ το καφε Ν4-33 γραμ. που εσφαξα.....μονο Ν4 δεν ηταν!!!
Ειχε σκαγια αχταρμα Ν7 - 6 - 5....Οταν λοιπον δεν σεβεται πρωτα τον ευατο του.....και τον Ελληνα κυνηγο
κανενας βλητικος σταθμος δεν ''σωνει'' κανέναν φιλε μου !!!

Δεν φταινε οι συνθηκες που δεν ευνοουν το φυσιγγιο.......και ο νοων νοειτω !!!!

ΥΓ. Εχω κρατησει πολλα φυσιγγια τετοια ακομα μεσα στο κουτι τους....ξερεις οτι λογια του ''αερα''
δεν λεω !!!
ΥΓ,2.Μην επιμενεις λοιπον.... οτι μονο οσοι εχουν βλητικο σταθμο...βγαζουν καλα φυσιγγια !!!!
ΥΓ. 3. Και μην μου πεις....οτι ετυχε....γιατι οτι και να εγινε....ειναι υπευθυνος.....
Ακομα και στα Συριανα λουκουμια και στις χαλβαδοπιτες υπαρχει ποιοτικος ελεγχος....ποσο
μαλλον στα φυσιγγια !!!

Μιας που πιάσαμε την Gm3, ξέρεις τη συνταγή του OK Λάμπη;
Μια χρονιά που είχα παρει, είδα ωραία πραγματα στην αρχή σε τρυγόνια και φασσες και αργότερα στις τσίχλες.
Στο παλιό ριγέ κουτί ηταν παρα πολυ καλο. Αλλά και 5 κουτάκια που ειχα πάρει με την νεα συσκευασία μια χαρα ηταν.
Στο παλιό ριγέ κουτί
IMG_20171230_095431.jpg IMG_20171230_095707.jpg
Κάλυκας 12/67/08 Nobelsport - με καψούλι Fiocchi 616 ... (!!!!)
Gm3 πυρίτιδα 1,45 x 31 gr. - συγκεντρωτήρας GT-21
Ένα ή δυο κουτιά είχα πάρει, σε Νο 8 (δεν είχα βρει 9αρια που ήθελα).
Δεν μου πήγαν και τόσο καλά (στις τσίχλες) - και δεν το ξαναπήρα !!

Ειχε σκαγια αχταρμα Ν7 - 6 - 5....Οταν λοιπον δεν σεβεται πρωτα τον ευατο του.....και τον Ελληνα κυνηγο

ΥΓ. Εχω κρατησει πολλα φυσιγγια τετοια ακομα μεσα στο κουτι τους....ξερεις οτι λογια του ''αερα''
δεν λεω !!!
ΥΓ,2.Μην επιμενεις λοιπον.... οτι μονο οσοι εχουν βλητικο σταθμο...βγαζουν καλα φυσιγγια !!!!
ΥΓ. 3. Και μην μου πεις....οτι ετυχε....γιατι οτι και να εγινε....ειναι υπευθυνος.....
Ακομα και στα Συριανα λουκουμια και στις χαλβαδοπιτες υπαρχει ποιοτικος ελεγχος....ποσο
μαλλον στα φυσιγγια !!!
Και κάποιες εταιριες όχι μόνο φυσιγγίων δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό και ζοριζονται λόγο κόστους αυξημένων και περισσότερων ποιοτικών ελέγχων σε σχέση με τις άλλες.

δεν λεω !!!
μαλλον στα φυσιγγια !!!
Σωστά σκάγια σε μέγεθος (ας παίζει η σκληρότητα σε διαφορετικούς τύπους φυσιγγίων, ίδια όμως για κάθε τύπο)

Σωστή πυρίτιδα σε κρύο

Ασφαλείς πιέσεις

Σταθερότητα στα βάρη των υλικών και στα πατήματα.

Ίδιες v1 v10

Και όλα αυτά σταθερά από χρονιά σε χρονιά.

Ποιος το κάνει ;

Και κάποιες εταιριες όχι μόνο φυσιγγίων δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό και ζοριζονται λόγο κόστους αυξημένων και περισσότερων ποιοτικών ελέγχων σε σχέση με τις άλλες.

Και οταν δεν το αντεχεις .....γινεσαι απατεωνας και κλεβεις τον κοσμο Γιαννη μου????
Γιατι στην ουσια εμενα με εκλεψε!!! Πηρε τα ωραια μου χρηματα...και μου πουλησε φυκια για
μεταξωτες κορδελες!!!
Πως να τον εμπιστευτω ξανα εγω αυτον ???
Απο τα βιντεο δοκιμων στα 30 μετρα που που ανεβαζει ???
Καποιους που δεν ξερουν....μπορει να τους εντυπωσιαζει.....εμενα οχι φιλε !!!

Πριν λιγα χρονια ρελιασα τα ΤΟRDO N8 στο πορτοκαλι κουτι .....ενα χιλιοστο χαμηλοτερα για το
κανω να δουλεψει.... Απο τα 58 χιλιοστα στα 57 !!! Τα εριχνε ενας κυνηγος στο περασμα ....και μονο που δεν εκλαιγε απο τα θηραματα που εφευγαν και του αφηναν τα πουπουλα πισω...
Βαρεθηκα να ακουω τις βλαστημιες του.....Ασε....δεν σου λεω τι ειδα οταν εσφαξα και αυτο το φυσιγγιο!!!!

Σωστά σκάγια σε μέγεθος (ας παίζει η σκληρότητα σε διαφορετικούς τύπους φυσιγγίων, ίδια όμως για κάθε τύπο)

Σωστή πυρίτιδα σε κρύο

Ασφαλείς πιέσεις

Σταθερότητα στα βάρη των υλικών και στα πατήματα.

Ίδιες v1 v10

Και όλα αυτά σταθερά από χρονιά σε χρονιά.

Ποιος το κάνει ;

Ονειρα θερινης νυκτος.....
Δεν εγινα τυχαια ιδιογομωτης Βασιλη μου !!!
Και μην φανταστεις οτι οι Ιταλιανοι ειναι ποιο τιμιοι απο τους Ελληνες....!!!!

εικόνα_Viber_2021-07-04_10-30-14.jpg
εικόνα_Viber_2021-07-04_10-30-33.jpg
Τρεις τουφεκιες σε σταματημενο λαγο στα 30 μετρα.....και ο λαγος ακομα τρεχει....!!!!!

Συγνωμη για το topic.

Back