Εντάξει πες του, καλές πωλήσεις!Μίλησα με champion 9€ το 32γρ και 9.5€ το 34γρ και τα δύο με πυρίτιδα G3000!
Ωρε αράχνες που θα φάνε τσιχλοφυσηγγα… να δω τι θα τα κάνουν στο τελοςΜίλησα με champion 9€ το 32γρ και 9.5€ το 34γρ και τα δύο με πυρίτιδα G3000!
Μάλιστα! Ευκαιρία μάγκες , τρέξτε να προλαβουμε! Πες του να βγάλει μεγάλη ποσότητα σε μέγεθος εκατομμυρίων γιατί οοοοοοοοολοι απο αυτόν θα παρουμε! Αλήθεια , ένα μαγαζί που θα πάρει από τον champion πόσο θα τα πουλαει????Μίλησα με champion 9€ το 32γρ και 9.5€ το 34γρ και τα δύο με πυρίτιδα G3000!
Η ελαχιστη τιμη θα ειναι αυτη του προμηθευτη.Μάλιστα! Ευκαιρία μάγκες , τρέξτε να προλαβουμε! Πες του να βγάλει μεγάλη ποσότητα σε μέγεθος εκατομμυρίων γιατί οοοοοοοοολοι απο αυτόν θα παρουμε! Αλήθεια , ένα μαγαζί που θα πάρει από τον champion πόσο θα τα πουλαει????
Πιστευω οτι ενα φυσιγγι 30γρ σε νο 8 ή 7 ειναι οτι πρεπει.Με τόσο σφιχτά τσοκ 1-2 εγώ θα έριχνα διασποράς. Κανένα καλό σε 32 γραμ. Το μαλλινόταπο δεν ανοίγει την τουφεκιά, απλά υπακούει στα τσοκ. τουλάχιστον στις λίγες τουφεκιές που έχω ρίξει αυτά, αυτό είδα.
Αν είναι μεγάλες οι αποστάσεις ναι συμφωνώ μαζί σου. Εγώ αναφέρθηκα σε αποστάσεις μεχρι 30 μέτρα.Πιστευω οτι ενα φυσιγγι 30γρ σε νο 8 ή 7 ειναι οτι πρεπει.
Οπως εχω αναφερει και πιο πριν,τα πουλια τα τουφεκαμε σε μεγαλες αποστασεις.
Ένα 30αρι που ακούγονται καλά λογια είναι το ναβαρο του Κυργια. Πιο παλιά το εριχνα απο 20/8 μέχρι 28/2. Φέτος βρήκα μια προσφορά γύρω στα 6€ και πήρα 10 κουτακια. 7αρια στον άσσο και 8άρια στην πιο ανοιχτη!Πιστευω οτι ενα φυσιγγι 30γρ σε νο 8 ή 7 ειναι οτι πρεπει.
Οπως εχω αναφερει και πιο πριν,τα πουλια τα τουφεκαμε σε μεγαλες αποστασεις.
Άς είναι καλά ο Ρούμελ!.Ωρε αράχνες που θα φάνε τσιχλοφυσηγγα… να δω τι θα τα κάνουν στο τελος
Πλακα πλακα...παιρνεις τα 34gr σε Νο5 κ Νο8 κ πας υδροβια κ τσιχλα κ γινεται σκουπα ρε φιλε....Μίλησα με champion 9€ το 32γρ και 9.5€ το 34γρ και τα δύο με πυρίτιδα G3000!
και δεν χαλαει τα πουλια,ο συγκεντρωτηρας τα κοβει στην μεση.Το μαλλινόταπο δεν ανοίγει την τουφεκιά, απλά υπακούει στα τσοκ.
Για να βγει η χρόνια δυο φυσηγγια θέλεις ένα για νορμαλ καιρό και ένα για υγρασίες.. ακόμα και ιδιογωμοτης να είσαι… τώρα τα γραμμάτια ότι αρεση στον καθένα και νιώθει καλά… και όχι πανό από 7,50€ τα 32γρ παιδιά αν θελουμε να δουμε ποιο χαμηλές τιμες ποιο μετά αν και δεν νομίζωΕπιδη τα πραγματα στενευουν την τσεπη μας πρεπει να σκεφτειτε...
1) Τη κυνηγια κανετε..
2) Τη μεροι κυνηγατε..
3) Τη οπλο διαθετεται..
4) Τη γόμωση γουσταρεται..
5) Τις καιρικες συνθηκες κατα Μ.Ο. που επικρατουν στα μεροι σας...
Επιλεξτε 1 μαρκα και αγοραστε σε ποσοτητα ΜΗΠΩΣ κ πεσει η τιμη.....μια μαρκα φυσιγγιου, για τα κυνηγια σας κ απλα παρτε τα νουμερα σκαγιων που εσεις θεωρειτε ιδανικα...ετσι θα εκανα εγω...
Φοβερό set up . Να μήν ρίχνεται απλά σε πολλή υγρασία .
Όσες φορές το δοκίμασα αυτό το φυσίγγι δε μου άρεσε καθόλου μα καθόλου.Φοβερό set up . Να μήν ρίχνεται απλά σε πολλή υγρασία .
Αν θυμάμαι είναι GM3 1.52X31
εγω δεν το ξαναεμπιστευομαι για τρυγονι με τιποτα,σε καμμια τσιχλα μπορει να το ριξω.Όσες φορές το δοκίμασα αυτό το φυσίγγι δε μου άρεσε καθόλου μα καθόλου.
Με την καραμπίνα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά δεν πάει το χέρι προς τα εκεί στο ράφι.
Προτιμώ άλλα Λάμπρο