Φυσίγγια για τρυγόνι

Εχουμε κανα φυσιγγι μαλακό,για εναρξη με πλαγιο 72 εκ κανη και τσοκαρισμα σταθερο 1* και 2*;;;
Εξαρτάται από πολλά, κατά την άποψή μου, καλύτερα να πας στα 30 γρ.. Από εκεί και πέρα έχεις πολλές επιλογές

Άρα αφού θα δουλεύεις την Άνγκελα συνέχεια είσαι πλαγιοδικανακιας! Φυσιγγι δεν μας πρότεινες ομως.....
Ό,τι και να πω δεν θα έχει αποτέλεσμα, όποτε η μία η άλλη είναι...
Από ρουμελιώτη 30γρ, λάμπρο σιρις2 28γρ και ρουμελιώτης πέρυσι 32γρ με ισπανική σε νο8 όλα πάντα.Πέρυσι με το 32γρ του αντρέα πήρα 2 σε οριακές αποστάσεις! Αλλά ήταν χτυπημένα και τα δύο στο κεφάλι.

Ό,τι και να πω δεν θα έχει αποτέλεσμα, όποτε η μία η άλλη είναι...
Από ρουμελιώτη 30γρ, λάμπρο σιρις2 28γρ και ρουμελιώτης πέρυσι 32γρ με ισπανική σε νο8 όλα πάντα.Πέρυσι με το 32γρ του αντρέα πήρα 2 σε οριακές αποστάσεις! Αλλά ήταν χτυπημένα και τα δύο στο κεφάλι.
Αν κυνηγούσα με πλαγιόκανο σίγουρα θα δοκίμαζα τα 30.5 Ρούμε με PSB3 σε νο.8

Πρόεδρεεεεεε....για πες μας, θα ανοιξει το κυνηγι κανονικά;;;; .sarcastic..sarcastic.;);)
Ρε μη μου το θυμιζεις! Μπαίνω μετά από άκρως επιτυχημένο ψάρεμα με τσιπούρες και μουρμουρια και βλέπω τις μαλακιες που είχε γράψει και μου γύρισε το μυαλο! Είναι μεγάλη κουφαλιτσα αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ηταν επιτυχημένο!

Ρε μη μου το θυμιζεις! Μπαίνω μετά από άκρως επιτυχημένο ψάρεμα με τσιπούρες και μουρμουρια και βλέπω τις μαλακιες που είχε γράψει και μου γύρισε το μυαλο! Είναι μεγάλη κουφαλιτσα αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ηταν επιτυχημένο!
Να τους φοβασαι τους Αμαλιαδαίους.... .very funny.

Εχουμε κανα φυσιγγι μαλακό,για εναρξη με πλαγιο 72 εκ κανη και τσοκαρισμα σταθερο 1* και 2*;;;
Αφού είναι σφιχτά τσοκαρισμένο, δεν χρειάζεται φουσέκια με συγκεντρωτήρα...
Καλύτερα μεσόταπα ή μάλλινη...
Σκάγια ποιοτικά, από 7 ή 7μισυ έως 9 νούμερο, αναλόγως τις αποστάσεις που συνήθως σού βγαίνουν τα πουλιά, με ''χρυσή τομή'' το 8άρι...
Γόμωση από 28 έως το πολύ 32 γραμμαριάκια...
Αυτά από εμένα, έναν ''ορκισμένο'' δικαννάκια... .hunter.

Last edited:
Θοδωρη

Με τοσο σφικτα τσοκ θα ειχα μαζι μου και καποιο διασπορας φιλε
Ειδικα εαν εισαι σε σημειο κλειστο η με συσταδες που ξερεις οτι εμφανιζονται μπροστα σου απο το πουθενα και ξαναχανονται

Τωρα ποιο δεν ξερω τι εχετε εκει να σου πω σε χαμηλα γραμαρια

Θοδωρη

Ειδικα εαν εισαι σε σημειο κλειστο η με συσταδες που ξερεις οτι εμφανιζονται μπροστα σου απο το πουθενα και ξαναχανονται

Σωστή κι αυτή η άποψή σου Χρύσανθε, δηλ. για χρήση φυσεκίου διασποράς στα τρυγόνια, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μπηχτές, γρήγορες, κοντινές ντουφεκιές, αλλά και ιδιαίτερα τσοκαρισμένες μπούκες...

Τώρα, όσον αφορά στις μάρκες φυσιγγίων, εισάγονται κανονικά στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα τα ονομαστά, κυπριακά φυσίγγια "Victory"... Αλήθεια, τι μάς προτείνεις εσύ από δαύτα τα συγκεκριμένα φυσιγγάκια για έναρξη και Σεπτέμβριο στα τρυγονάκια...?

Σωστή κι αυτή η άποψή σου Χρύσανθε, δηλ. για χρήση φυσεκίου διασποράς στα τρυγόνια, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μπηχτές, γρήγορες, κοντινές ντουφεκιές, αλλά και ιδιαίτερα τσοκαρισμένες μπούκες...

Τώρα, όσον αφορά στις μάρκες φυσιγγίων, εισάγονται κανονικά στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα τα ονομαστά, κυπριακά φυσίγγια "Victory"... Αλήθεια, τι μάς προτείνεις εσύ από δαύτα τα συγκεκριμένα φυσιγγάκια για έναρξη και Σεπτέμβριο στα τρυγονάκια...?
Υπαρχουν πολυ καλα φυσιγγια ειδικα στην απλη σειρα απο βικτορυ και ολυμπια
Αν μου πειτε τι βρισκεται μπορω να πω την αποψη μου εαν τα γνωριζω

Θοδωρη

Τα μερη Χρυσανθε ειναι ανοιχτα.
Καμπος με μερικα ξερα δεντρα.
Γενικα μεσαιες με μακρινες τουφεκιες.

Back