Εξαρτάται από πολλά, κατά την άποψή μου, καλύτερα να πας στα 30 γρ.. Από εκεί και πέρα έχεις πολλές επιλογέςΕχουμε κανα φυσιγγι μαλακό,για εναρξη με πλαγιο 72 εκ κανη και τσοκαρισμα σταθερο 1* και 2*;;;
Εξαρτάται από πολλά, κατά την άποψή μου, καλύτερα να πας στα 30 γρ.. Από εκεί και πέρα έχεις πολλές επιλογέςΕχουμε κανα φυσιγγι μαλακό,για εναρξη με πλαγιο 72 εκ κανη και τσοκαρισμα σταθερο 1* και 2*;;;
Πρόεδρεεεεεε....για πες μας, θα ανοιξει το κυνηγι κανονικά;;;;Ρε τι τραβαω εδω μεσα....
Ό,τι και να πω δεν θα έχει αποτέλεσμα, όποτε η μία η άλλη είναι...Άρα αφού θα δουλεύεις την Άνγκελα συνέχεια είσαι πλαγιοδικανακιας! Φυσιγγι δεν μας πρότεινες ομως.....
Αν κυνηγούσα με πλαγιόκανο σίγουρα θα δοκίμαζα τα 30.5 Ρούμε με PSB3 σε νο.8Ό,τι και να πω δεν θα έχει αποτέλεσμα, όποτε η μία η άλλη είναι...
Από ρουμελιώτη 30γρ, λάμπρο σιρις2 28γρ και ρουμελιώτης πέρυσι 32γρ με ισπανική σε νο8 όλα πάντα.Πέρυσι με το 32γρ του αντρέα πήρα 2 σε οριακές αποστάσεις! Αλλά ήταν χτυπημένα και τα δύο στο κεφάλι.
Έχω πάρει σκοπευτικά 24 και 28 από Αντρέα, κυνηγετικά θα πάρω άμα τελειώσουν αυτά ή αργότερα προς το χειμώνα!Αν κυνηγούσα με πλαγιόκανο σίγουρα θα δοκίμαζα τα 30.5 Ρούμε με PSB3 σε νο.8
Ρε μη μου το θυμιζεις! Μπαίνω μετά από άκρως επιτυχημένο ψάρεμα με τσιπούρες και μουρμουρια και βλέπω τις μαλακιες που είχε γράψει και μου γύρισε το μυαλο! Είναι μεγάλη κουφαλιτσα αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ηταν επιτυχημένο!Πρόεδρεεεεεε....για πες μας, θα ανοιξει το κυνηγι κανονικά;;;;
Να τους φοβασαι τους Αμαλιαδαίους....Ρε μη μου το θυμιζεις! Μπαίνω μετά από άκρως επιτυχημένο ψάρεμα με τσιπούρες και μουρμουρια και βλέπω τις μαλακιες που είχε γράψει και μου γύρισε το μυαλο! Είναι μεγάλη κουφαλιτσα αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ηταν επιτυχημένο!
Έλα Θοδωράκο ... μια πλακίτσα έκανα ... συγχώρεσέ με ...Ρε τι τραβαω εδω μεσα....
Γοφαρια να μην δεις ουτε στο youtube
Τα θελει ο λοκως σου...Πρόεδρεεεεεε....για πες μας, θα ανοιξει το κυνηγι κανονικά;;;;
Κ δώρα φέροντεςΝα τους φοβασαι τους Αμαλιαδαίους....
Αφού είναι σφιχτά τσοκαρισμένο, δεν χρειάζεται φουσέκια με συγκεντρωτήρα...Εχουμε κανα φυσιγγι μαλακό,για εναρξη με πλαγιο 72 εκ κανη και τσοκαρισμα σταθερο 1* και 2*;;;
ΚαλημέραΕχουμε κανα φυσιγγι μαλακό,για εναρξη με πλαγιο 72 εκ κανη και τσοκαρισμα σταθερο 1* και 2*;;;
αυτο νικο στα 30γρ με τοσο που εχει ουτε στο τρυγονι δεν το ριχνω!Καλημέρα
Πάρε από αυτά που δείχνει το άβατάρ μου !!!Έχω πάρει σκοπευτικά 24 και 28 από Αντρέα, κυνηγετικά θα πάρω άμα τελειώσουν αυτά ή αργότερα προς το χειμώνα!
Μου θυμίζει σπιναρισμα από μπιπ μπιπ(κογιοτε)Πάρε από αυτά που δείχνει το άβατάρ μου !!!
Μαλακότατα ...
Oχι ρε....ειναι βολη απο το περιστροφο του Γιοσεμάϊτη Σαμ στα Lonney Tunes...Μου θυμίζει σπιναρισμα από μπιπ μπιπ(κογιοτε)
Θοδωρη
Με τοσο σφικτα τσοκ θα ειχα μαζι μου και καποιο διασπορας φιλε
Ειδικα εαν εισαι σε σημειο κλειστο η με συσταδες που ξερεις οτι εμφανιζονται μπροστα σου απο το πουθενα και ξαναχανονται
Τωρα ποιο δεν ξερω τι εχετε εκει να σου πω σε χαμηλα γραμαρια
Υπαρχουν πολυ καλα φυσιγγια ειδικα στην απλη σειρα απο βικτορυ και ολυμπιαΣωστή κι αυτή η άποψή σου Χρύσανθε, δηλ. για χρήση φυσεκίου διασποράς στα τρυγόνια, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μπηχτές, γρήγορες, κοντινές ντουφεκιές, αλλά και ιδιαίτερα τσοκαρισμένες μπούκες...
Τώρα, όσον αφορά στις μάρκες φυσιγγίων, εισάγονται κανονικά στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα τα ονομαστά, κυπριακά φυσίγγια "Victory"... Αλήθεια, τι μάς προτείνεις εσύ από δαύτα τα συγκεκριμένα φυσιγγάκια για έναρξη και Σεπτέμβριο στα τρυγονάκια...?
Τα μερη Χρυσανθε ειναι ανοιχτα.Θοδωρη
Με τοσο σφικτα τσοκ θα ειχα μαζι μου και καποιο διασπορας φιλε
Ειδικα εαν εισαι σε σημειο κλειστο η με συσταδες που ξερεις οτι εμφανιζονται μπροστα σου απο το πουθενα και ξαναχανονται
Τωρα ποιο δεν ξερω τι εχετε εκει να σου πω σε χαμηλα γραμαρια