Nsi classica και τώρα πλέον το βγάζει και 30γρ αλλά είναι καινούργιο και δεν έχει δοκιμαστεί. (Άμα κυνηγάς και σε Λιοσπορα chedite freeshot)Καλησπέρα στην παρέα !! Κανένα φυσιγγια για τρυγόνια στην ενάρξει έχει να πρότεινε κάποιος ;;
Nsi classica και τώρα πλέον το βγάζει και 30γρ αλλά είναι καινούργιο και δεν έχει δοκιμαστεί. (Άμα κυνηγάς και σε Λιοσπορα chedite freeshot)Καλησπέρα στην παρέα !! Κανένα φυσιγγια για τρυγόνια στην ενάρξει έχει να πρότεινε κάποιος ;;
Μόνο που από το 7 πηδάει στο 10 !https://www.kalkantzakos.com/Product/8066/classica-light-30gr,-fusiggia-nsi-nobel-sport
Για έναρξη θα είναι ωραίο πιστευω, αν δεν δοκιμαστει όμως δεν μπορουμε να είμαστε σίγουροι.
Ναι το πρόσεξα, το 7αρι για δευτερη τρίτη βολή σε ανοικτό μέρος καλό είναι.Μόνο που από το 7 πηδάει στο 10 !
Φθηνό και αυτό βλέπω, στα αζήτητα θα μείνει και αυτό μετά τα τρυγόνια.https://www.kalkantzakos.com/Product/8066/classica-light-30gr,-fusiggia-nsi-nobel-sport
Για έναρξη θα είναι ωραίο πιστευω, αν δεν δοκιμαστει όμως δεν μπορουμε να είμαστε σίγουροι.
Μόνο για τρυγόνια και καμια φασσα τώρα στις αρχες.Φθηνό και αυτό βλέπω, στα αζήτητα θα μείνει και αυτό μετά τα τρυγόνια.
www.kalkantzakos.com/Product/8066/classica-light-30gr,-fusiggia-nsi-nobel-sport
Γιατί όχι και αργότερα το φθινόπωρο βρε παιδιά αυτό το φουσεκάκι...?
Εγώ πιστεύω μια χαρά θα ταιριάζει και στα Οκτωβριανά τσιχλομπασίματα...!
Και γιατί όχι και ακόμη πιο αργά, κατά τους χειμερινούς μήνες...
Θα είναι και ιδιαιτέρως μαλακό κι ευχάριστο στον ώμο, ειδικά γι' αυτούς που ρίχνουν κάμποσες τσιχλοντουφεκιές και με δικαννάκια κιόλας...
Τέλος πάντων, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"...
Όπως νομίζει ο καθείς...
Καθαρά θέμα κόστους όπως λέει και ο Δημήτρης. Ειδικά για αυτους που βγαίνουν σε καθημερινή βάση και ρίχνουν φυσίγγια είναι μεγάλο το κόστος.Αυτό το φουσεκακι Νικόλα φιλε μου αν θέλεις 1 - 1μιση κουτί κάθε απόγευμα στις τσιχλες είναι ικανο να σε κανέι να γελάς και να κλαις ταυτοχρόνως......
Είναι απαγορευτικά φυσίγγια με τέτοιες τιμές. Και καθημερινά να μην βγαίνεις με 9€ ένα φυσιγγι στα 30 γραμμάρια τον τιναζεις στον αέρα τον προϋπολογισμό σου!Καθαρά θέμα κόστους όπως λέει και ο Δημήτρης. Ειδικά για αυτους που βγαίνουν σε καθημερινή βάση και ρίχνουν φυσίγγια είναι μεγάλο το κόστος.
εδω και η ενχγωριοι πλεον που κοιταξα εχουν παει τα 30 αρια 8ευρω και το παιζουν οτι δεν μπορουνε να κανουν και κατι καλυτερο.Είναι απαγορευτικά φυσίγγια με τέτοιες τιμές. Και καθημερινά να μην βγαίνεις με 9€ ένα φυσιγγι στα 30 γραμμάρια τον τιναζεις στον αέρα τον προϋπολογισμό σου!
σε ποιο νομο κυνηγας?Πια η γνώμη σας για έναρξη με Rc34 σε νουμερο 7 και 8;;
Αυριο θα περασω μια βόλτα από Κένταυρο αν προλάβω γιατί έχω μία δουλειά προς τα εκεί. Αν βρω A1 speciale θα παρω για τώρα στην αρχή αν έχει καμία φασσα σε νουμερο 6.8€ το κουτί lampro Α1 34γρ νουμ 6 η 9 απλά με το 6 θα τα σκοτώνεις και στα 50 μέτρα τα τρυγονακια.
Το έχω ρίξει γι'αυτό το πρότεινα όντως πολύ ωραίο φυσίγγιΑυριο θα περασω μια βόλτα από Κένταυρο αν προλάβω γιατί έχω μία δουλειά προς τα εκεί. Αν βρω A1 speciale θα παρω για τώρα στην αρχή αν έχει καμία φασσα σε νουμερο 6.
Δοκιμασμένο φυσιγγι με πολυ ωραίες τουφεκιές σε όλες τις αποστάσεις
Σάμουσε ποιο νομο κυνηγας?
Μόνο για την πρώτη ωρίτσα το πρωί Μετά θα σε κουράζει, καλύτερα για μένα το chedite tordo n7.Σάμου
...μόνον εάν είσαι ο... George Digweed!!!...απλά με το 6 θα τα σκοτώνεις και στα 50 μέτρα τα τρυγονακια.