Είσαι ωραίος ρε!σου εύχομαι εγώ και ο φίλος μου ο Χρήστος να δείς 10 ρε μπαγάσα!Αν λέμε...Αν...Δω τρυγόνι φέτος θα φάει 40 γρ και ας πάω οδοντίατρο καπάκι.
10 x50€=500€Είσαι ωραίος ρε!σου εύχομαι εγώ και ο φίλος μου ο Χρήστος να δείς 10 ρε μπαγάσα!
Ρε μπαγασα...Σας εύχομαι να πάτε διπλοκαρτερο και να ερωτευτείτε παράφορα.Είσαι ωραίος ρε!σου εύχομαι εγώ και ο φίλος μου ο Χρήστος να δείς 10 ρε μπαγάσα!
Ρε μπαγασα...Σας εύχομαι να πάτε διπλοκαρτερο και να ερωτευτείτε παράφορα.
Ρε θα του φύγουν τα τσαουλια!!!Είσαι ωραίος ρε!σου εύχομαι εγώ και ο φίλος μου ο Χρήστος να δείς 10 ρε μπαγάσα!
Σκάγια νο5???Αν λέμε...Αν...Δω τρυγόνι φέτος θα φάει 40 γρ και ας πάω οδοντίατρο καπάκι.
Τώρα που το σκέφτομαι...Έχω ακόμα 3 Lepre Ν3Ρε θα του φύγουν τα τσαουλια!!!
Σκάγια νο5???
Πριν αρκετά χρόνια πάω απογευματινό στα τρυγόνια. Φραπέ , τσιγάρα , παγωμένο νεράκι και 30 φυσίγγια στη ζωνη. Έτσι και αλλιώς για 1-2 πουλιά ήταν τις προηγούμενες μερες. Έλα όμως που είχε κάνει πέρασμα και τα έριξα τα 30 σε 40 λεπτα!!! Ψάχνοντας στο αυτοκίνητο βρήκα 6 Λάμπρο καφέ νο5 , 4 εξπρές 34 νο 6 και άλλα τόσα πυρκαλ πράσινα 4αρια! Τα έριξα όλα και πήρα και 3 η 4 τρυγόνια με αυτα. Την επόμενη πήγα με 2 κουτιά πυρκαλ ideal νο8. Πέρασαν μόνο 2 πουλιά και τους εκλασα μια μάντρα κιολας....Τώρα που το σκέφτομαι...Έχω ακόμα 3 Lepre Ν3
Θα σου πει ο @PredatoZ . Πλαγιοκανακιας ειναι! Gorilla quail μισοταπο στην 1*....Εχουμε κανα φυσιγγι μαλακό,για εναρξη με πλαγιο 72 εκ κανη και τσοκαρισμα σταθερο 1* και 2*;;;
Μπορεί και να ναι που ξέρεις...μόνον εάν είσαι ο... George Digweed!!!
Μόνο αν δω jcb να περναει πανω απο το ποζε του, θα μπορέσω να το πω............Πλαγιοκανακιας ειναι!
Κένταυρος 28,lambro tordo 30.Εχουμε κανα φυσιγγι μαλακό,για εναρξη με πλαγιο 72 εκ κανη και τσοκαρισμα σταθερο 1* και 2*;;;
Θα σου πει ο @PredatoZ . Πλαγιοκανακιας ειναι! Gorilla quail μισοταπο στην 1*....
Ποζέ τοζ34!!!! Άλλο που ήρθε μερκέλα και θα δουλεύει ως πρώτο πλέον,μέσα μέσα γάλλος και ο ρώσος του παππού! Εκτός από την κρύο, όλα τα άλλα τα δουλεύω.Πλαγιοκαννάκια δεν θα με έλεγα, αλλά δικαννάκια θα ταίριαζε γάντι!Μόνο αν δω jcb να περναει πανω απο το ποζε του, θα μπορέσω να το πω............
Μίλησα με πρόεδρο.Τι λέτε ρε παιδιά θα ανοίξει το κυνήγι τον Αύγουστο η τσάμπα συζήταμε για φυσσιγγια??
Άρα αφού θα δουλεύεις την Άνγκελα συνέχεια είσαι πλαγιοδικανακιας! Φυσιγγι δεν μας πρότεινες ομως.....Ποζέ τοζ34!!!! Άλλο που ήρθε μερκέλα και θα δουλεύει ως πρώτο πλέον,μέσα μέσα γάλλος και ο ρώσος του παππού! Εκτός από την κρύο, όλα τα άλλα τα δουλεύω.Πλαγιοκαννάκια δεν θα με έλεγα, αλλά δικαννάκια θα ταίριαζε γάντι!
Ρε τι τραβαω εδω μεσα....