Φυσίγγια για τρυγόνι

Είσαι ωραίος ρε!σου εύχομαι εγώ και ο φίλος μου ο Χρήστος να δείς 10 ρε μπαγάσα!
Ρε θα του φύγουν τα τσαουλια!!!
Αν λέμε...Αν...Δω τρυγόνι φέτος θα φάει 40 γρ και ας πάω οδοντίατρο καπάκι.
Σκάγια νο5???

Τώρα που το σκέφτομαι...Έχω ακόμα 3 Lepre Ν3 :cool:
Πριν αρκετά χρόνια πάω απογευματινό στα τρυγόνια. Φραπέ , τσιγάρα , παγωμένο νεράκι και 30 φυσίγγια στη ζωνη. Έτσι και αλλιώς για 1-2 πουλιά ήταν τις προηγούμενες μερες. Έλα όμως που είχε κάνει πέρασμα και τα έριξα τα 30 σε 40 λεπτα!!! Ψάχνοντας στο αυτοκίνητο βρήκα 6 Λάμπρο καφέ νο5 , 4 εξπρές 34 νο 6 και άλλα τόσα πυρκαλ πράσινα 4αρια! Τα έριξα όλα και πήρα και 3 η 4 τρυγόνια με αυτα. Την επόμενη πήγα με 2 κουτιά πυρκαλ ideal νο8. Πέρασαν μόνο 2 πουλιά και τους εκλασα μια μάντρα κιολας....

Θα σου πει ο @PredatoZ . Πλαγιοκανακιας ειναι! Gorilla quail μισοταπο στην 1*....
Μόνο αν δω jcb να περναει πανω απο το ποζε του, θα μπορέσω να το πω............
Ποζέ τοζ34!!!! Άλλο που ήρθε μερκέλα και θα δουλεύει ως πρώτο πλέον,μέσα μέσα γάλλος και ο ρώσος του παππού! Εκτός από την κρύο, όλα τα άλλα τα δουλεύω.Πλαγιοκαννάκια δεν θα με έλεγα, αλλά δικαννάκια θα ταίριαζε γάντι!
.bye.

Last edited:
Ποζέ τοζ34!!!! Άλλο που ήρθε μερκέλα και θα δουλεύει ως πρώτο πλέον,μέσα μέσα γάλλος και ο ρώσος του παππού! Εκτός από την κρύο, όλα τα άλλα τα δουλεύω.Πλαγιοκαννάκια δεν θα με έλεγα, αλλά δικαννάκια θα ταίριαζε γάντι!
.bye.
Άρα αφού θα δουλεύεις την Άνγκελα συνέχεια είσαι πλαγιοδικανακιας! Φυσιγγι δεν μας πρότεινες ομως.....

Back