Αφού το cal10 απαγορεύεται...Κι εδώ το μήκος μετράει;
Αφού το cal10 απαγορεύεται...Κι εδώ το μήκος μετράει;
κατι αλλο θα εκαναν για να μην δουλευε το speed!Τόση ήταν η υγρασία κάτω που ούτε το speed 33.5
Στην Αμερική μια χαρά τιμές εδώ φούτσααλλά άλλου είναι το θέμα....χαιρω πολυ!αλλα ποσο εχει ο αμερικανος!!!
8Νούμερο?
Ποιο φυσίγγι είναι?Φρακαρισμένο φουλλλλ
View attachment 54024
Πολύ φθηνότερα βγαίνει από το να θες 10 φυσίγγια ανάλογα τον καιρό και το όπλοχαιρω πολυ! αλλα ποσο εχει ο αμερικανος!!!
Έτσιμετρημένα κ μελετημένα τα μπαμκ κάθε φορά θα ξέρεις ποιος φταίει μεγάλη υπόθεση να αποκλειστούν οι υποθέσειςΠολύ φθηνότερα βγαίνει από το να θες 10 φυσίγγια ανάλογα τον καιρό και το όπλο
Χώρια τα καψόνια ... και χώρια το ότι δεν ξέρεις πως θα σου βγει η παρτίδα ή τι αλλαγές τους κ@βλωσε να κάνουν
Μόνο για ποσότητες δεν συμφέρει ...
Μεγάλο το βάρος ευθύνης ,θα το αντέξεις;Έτσιμετρημένα κ μελετημένα τα μπαμκ κάθε φορά θα ξέρεις ποιος φταίει μεγάλη υπόθεση να αποκλειστούν οι υποθέσεις
Απόσταση να υποθέσω μικρή, όπλο ;
Λάμπη σε παρακαλώ κάνε μια δοκιμή.Tην Κυριακή το NSI classica 32 ( σταθερή αξία αδιαμφησβήτητα ) στον κάμπο ήταν κρότου λάμψης
καί απο ένα Α υψόμετρο καί πάνω ξύριζε .
Από φίλους αυτά σκοπευτές πολύ δυνατά ντουφέκια .Τόση ήταν η υγρασία κάτω που ούτε το speed 33.5
δούλεψε . Πολύ καλά κάτω πήγε το LAMBRO καφέ (αυτόπτης μάρτυρας) καί το NSI SIPE 32 n.7 απο καλό φίλο .
ΛεςΠολύ φθηνότερα βγαίνει από το να θες 10 φυσίγγια ανάλογα τον καιρό και το όπλο
Χώρια τα καψόνια ... και χώρια το ότι δεν ξέρεις πως θα σου βγει η παρτίδα ή τι αλλαγές τους κ@βλωσε να κάνουν
Μόνο για ποσότητες δεν συμφέρει ...
ΜαλονΈτσιμετρημένα κ μελετημένα τα μπαμκ κάθε φορά θα ξέρεις ποιος φταίει μεγάλη υπόθεση να αποκλειστούν οι υποθέσεις
Αυτά τα ξέρεις εσύ αλλά εμένα μου έκαναν τρομερή εντύπωση.
Και πολη καλα μαλιστα.κληνο βαρελια απο τωραααααααΑυτά τα ξέρεις εσύ αλλά εμένα μου έκαναν τρομερή εντύπωση.
Μόλις πάρω σύνταξη θα εισάγω αμερικάνικες πυρίτιδες
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Αμερικάνικες-πυρίτιδες.3052/page-2#post-473774
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Αμερικάνικες-πυρίτιδες.3052/page-2#post-473787
Οι Αμερικάνοι βγάζουν τα ίδια φυσίγγια από Μεξικό μέχρι Αλάσκα, όχι από Κρήτη μέχρι ΈβροΔηλαδή πας για τρυγόνι. Την μια μέρα έχει 100% υγρασία και όλα είναι μούσκεμα, περπατάς και βρέχεται το μπατζάκι σου. Την άλλη μέρα ξερός καιρός που στεγνώνουν τα χείλη. Και θέλετε να μου πειτε ότι είναι εύκολο να βρείτε ένα φυσίγγι που να κάνει και στις δυο μέρες εξίσου καλά;;