Ήταν 5 δικέφαλα?10 ρε! Δεν ξέρεις να μετράς!
Ήταν 5 δικέφαλα?10 ρε! Δεν ξέρεις να μετράς!
Άμα τον ξανα πω τίποτα όλα τα μαρτυράει10 ρε! Δεν ξέρεις να μετράς!
Ναι! Σαν την Λερναια Ύδρα!Ήταν 5 δικέφαλα?
Σου εχω πει να του βάζεις σάλτσες!Άμα τον ξανα πω τίποτα όλα τα μαρτυράει
Καυτερή πιπεριά άλλη φοράΣου εχω πει να του βάζεις σάλτσες!
Δυστυχώς όμως αδερφέ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το κυνήγι με σφεντόνα, τόξο κλπ...Με τις φετινές τιμές, η λύση είναι μία!
View attachment 71889
Λες και πέφτουν ευκολότερα τα θηράματα με πρωτόγονα όπλα...Αλλά θα μου πείς είναι αθόρυβα, γι' αυτό τα απαγορεύουν...Δυστυχώς όμως αδερφέ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το κυνήγι με σφεντόνα, τόξο κλπ...
Να δούμε φέτος,θα έχει τίποτα προς τα μέρη μας ;Για φέτος έναρξη αυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι εγγύηση
OUTLANDER
Εμπειρία χρόνων λέμε
Ούτε διαφημιστικό σποτ εκλογών ρε θα σε έβγαζα πρωθυπουργό με τη μια
Θα ανέβειςΝα δούμε φέτος,θα έχει τίποτα προς τα μέρη μας ;
Αν υπάρχει χρόνος εννοείται φίλε. Την χρονιά που μας πέρασε δεν ανέβηκα καθόλου και μου έλειψε.Θα ανέβεις
αμα ανεβεις ασε και σε αυτον τον κακομοιρη να βαρεση τιποτε!!!!!Αν υπάρχει χρόνος εννοείται φίλε. Την χρονιά που μας πέρασε δεν ανέβηκα καθόλου και μου έλειψε.
Άι ρεαμα ανεβεις ασε και σε αυτον τον κακομοιρη να βαρεση τιποτε!!!!!
Ελπίζω να κάνεις εμπεριστατωμενη έρευνα, γιατί παραμονές όλοι εσένα θα ρωτάμεαμα ανεβεις ασε και σε αυτον τον κακομοιρη να βαρεση τιποτε!!!!!
Λες και πέφτουν ευκολότερα τα θηράματα με πρωτόγονα όπλα...Αλλά θα μου πείς είναι αθόρυβα, γι' αυτό τα απαγορεύουν...
Λες και πέφτουν ευκολότερα τα θηράματα με πρωτόγονα όπλα...Αλλά θα μου πείς είναι αθόρυβα, γι' αυτό τα απαγορεύουν...
Ελπίζω να κάνεις εμπεριστατωμενη έρευνα, γιατί παραμονές όλοι εσένα θα ρωτάμε
Για φέτος έναρξη αυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι εγγύηση
OUTLANDER
Εμπειρία χρόνων λέμε
Ούτε διαφημιστικό σποτ εκλογών ρε θα σε έβγαζα πρωθυπουργό με τη μια
Τα θέλει ο λοκως σου