Βεβαίως!! Θα κοιτάξω να δω αν μου έχει μείνει κάνα κουτί, αλλιώς θα πάρω. Άλλωστε, εδώ στην έναρξη σπάνια βρίσκω τρυγόνια, οπότε θα δοκιμαστούν και πάλι στις καρακάξες!Όταν με το καλό θα τα ρίξεις στην έναρξη να μας ενημερώσεις.
Βεβαίως!! Θα κοιτάξω να δω αν μου έχει μείνει κάνα κουτί, αλλιώς θα πάρω. Άλλωστε, εδώ στην έναρξη σπάνια βρίσκω τρυγόνια, οπότε θα δοκιμαστούν και πάλι στις καρακάξες!Όταν με το καλό θα τα ρίξεις στην έναρξη να μας ενημερώσεις.
Έχει παντού τρυγόνια φέτοςΒεβαίως!! Θα κοιτάξω να δω αν μου έχει μείνει κάνα κουτί, αλλιώς θα πάρω. Άλλωστε, εδώ στην έναρξη σπάνια βρίσκω τρυγόνια, οπότε θα δοκιμαστούν και πάλι στις καρακάξες!
Τρυγόνια, άσε της καρακαξες η καρακαξες στην έναρξη 28αρια θέλουνε.Βεβαίως!! Θα κοιτάξω να δω αν μου έχει μείνει κάνα κουτί, αλλιώς θα πάρω. Άλλωστε, εδώ στην έναρξη σπάνια βρίσκω τρυγόνια, οπότε θα δοκιμαστούν και πάλι στις καρακάξες!
Τα τρυγόνια τι? 28 η 32?Τρυγόνια, άσε της καρακαξες η καρακαξες στην έναρξη 28αρια θέλουνε.
Λογικό...φού δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις από δεκαοχτουρες.Έχει παντού τρυγόνια φέτος
Όλα ίδια είναιΤα τρυγόνια τι? 28 η 32?
Μερικοί τις κρεμάνε και στην πουλιάστρα για να φαίνονταιΛογικό...φού δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις από δεκαοχτουρες.
Και γερό ντουφέκι!Όχι ρε ο Χάρης είναι αετομάτης ...
Απο που κατουράει η κόταΛογικό...φού δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις από δεκαοχτουρες.
Από εκεί που κλάνει το μπαρμπούνι.Απο που κατουράει η κότα
Απο και κλιεταιΑπό εκεί που κλάνει το μπαρμπούνι.
32Τα τρυγόνια τι? 28 η 32?
το πρώτοΚαι γερό ντουφέκι!
Εεεεπ ειχαμε και εμεις ΑΠΟΛΛΩΝ και ηταν και παρα πολυ καλα. Ενα γαλαζιο διαφανες 30αρι μπορει να εκανε την κανη ρδελομπου απο την βρωμα αλλα οπου το εριχνες σκορπουσε τον θανατο απλοχερα.... Λιανη Αμμο τα εφτιαχναν...Θυμήθηκες τα Απόλλων από την Ν.ιωνια? Μην καρφωνεις την ηλικία σου ρε γερο!
Μετα θα σου φιλανε τα χερια για το καλο που τους εκανες.....Απόλυτα.Αφου σκέφτομαι να πάρω μια κούτα και την μοιράσω στα διπλανά καρτερια στην έναρξη.
Δεν τα ξέρω αυτά, ο Τάσος θα τα ξέρει καλά.Εεεεπ ειχαμε και εμεις ΑΠΟΛΛΩΝ και ηταν και παρα πολυ καλα. Ενα γαλαζιο διαφανες 30αρι μπορει να εκανε την κανη ρδελομπου απο την βρωμα αλλα οπου το εριχνες σκορπουσε τον θανατο απλοχερα.... Λιανη Αμμο τα εφτιαχναν...
Έλα το Σεπτέμβριο για εξετάσεις αδιάβαστοςΔεν τα ξέρω αυτά, ο Τάσος θα τα ξέρει καλά.
Ή θα φάω κανένα σμπαρο με 9βολα.Μετα θα σου φιλανε τα χερια για το καλο που τους εκανες.....
Δεν έρχεσαι αύριο να πάμε μαυροματι να αφήσουμε κάτι Μαρμαρα και να σε παω Λειβαδια για κάνα κοψίδιΉ θα φάω κανένα σμπαρο με 9βολα.
Εγκο ντεν Κουβαλάει μαστουρι.Δεν έρχεσαι αύριο να πάμε μαυροματι να αφήσουμε κάτι Μαρμαρα και να σε παω Λειβαδια για κάνα κοψίδι