Tον Αύγουστο του 2009 κυνήγησα στα Σκόπια τρυγώνια , φάσσες και αγριοπερίστερα με τα Πυρκάλ μαύρο και πορτοκαλί Derby. Πραγματικά θανατηφόρα. Δεν πήρα τραυματισμένο πουλί. Πράγματι βγάλαμε τα ματάκια μαςView attachment 71987View attachment 71988
Αγαπημένη ΠΥΡΚΑΛ (βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας)
Το ideal απίστευτο για τρυγόνι.View attachment 71987View attachment 71988
Αν δεν άλλαξε κάτι πέρσι, τότε παραμένει πολύ καλό. Ριγμένο κατά επανάληψη σε τρυγόνια,φάσσες,αγριοπερίστερα και παπιά.Το Βεργίνα 33 θανατερό, το είχα ευχαριστηθεί ενα καλοκαίρι στα αγριοπεριστερα.
Σήμερα σκεφτόμουνα και το velox για έναρξη, αλλά μετά από τόσα χρόνια που έχω να το δουλέψω, έχω τις αμφιβολίες μου...
Μην έχεις καμμία αμφιβολία!Το Βεργίνα 33 θανατερό, το είχα ευχαριστηθεί ενα καλοκαίρι στα αγριοπεριστερα.
Σήμερα σκεφτόμουνα και το velox για έναρξη, αλλά μετά από τόσα χρόνια που έχω να το δουλέψω, έχω τις αμφιβολίες μου...
Πρόλαβες τίποτα για φέτος?Το ideal απίστευτο για τρυγόνι.
Δεν βρήκα τέτοια όχι. Κατά Πελοπόννησο μεριά μπορεί να έχει μείνει κανένα.Πρόλαβες τίποτα για φέτος?
View attachment 71987View attachment 71988
Δεν ξέρω τον λόγο αλλα το παλιο (με το μεγάλο λογοτυπο στον καλυκα) 3Α του ειχα κολλήσει την ταμπέλα του τρυγονοφυσιγγου..Ας κάνουμε μια αναδρομή σε κλασικά τρυγονοφυσιγγα που έχουν γράψει ιστορία στους ελληνικούς κυνηγότοπους, ειδικά οι παλιότεροι θα νοσταλγησετε πιστεύω ωραίες στιγμές.
Φυσικά προσθέστε όσα περισσότερα μπορείτε να φτιαχτουμε!!
Ξεκινάω ένα ένα......
Δορκάς....
View attachment 71976View attachment 71977
Αφιερωμένα στο γιατρό μας (αχρείαστος να είναι)..
Πως φαίνεται η πρώτη δεκαετία ΠΑΣΟΚ
Μεγαλείο ψυχής....Απόλυτα.Αφου σκέφτομαι να πάρω μια κούτα και την μοιράσω στα διπλανά καρτερια στην έναρξη.
Με ξέχασες και λογικό αφού δεν μπαίνω.Λόγος συμβόλαιο...
Και εσύ ... σε ξέχασαΜε ξέχασες και λογικό αφού δεν μπαίνω.Λόγος συμβόλαιο...