οταν μου τελειωσουν τα φυσιγγια θα παω να ψωνισω απο τον χρηστο.Και εσύ ... σε ξέχασα
οταν μου τελειωσουν τα φυσιγγια θα παω να ψωνισω απο τον χρηστο.Και εσύ ... σε ξέχασα
''Όλοι μαζί τα βγάλαμε!'', όπως θα έλεγε και ο Πάγκαλος...View attachment 71987View attachment 71988
Αγαπημένη ΠΥΡΚΑΛ (βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας)
Ναι αλλά λίγοι αποκτησανε βοιδοκοιλια!''Όλοι μαζί τα βγάλαμε!'', όπως θα έλεγε και ο Πάγκαλος...
Aυτός,όσο τον θυμάμαι εγώ τουλάχιστον,πάντα ΘΕΟΧΟΝΤΡΟΣ ήταν...Ναι αλλά λίγοι αποκτησανε βοιδοκοιλια!
Lotto.Αυτό τι λέει? Πέρασα σήμερα από κενταυρο και πήρα ένα κουτάκι, έτσι από περιέργεια..
Κλασικός Μπενελακιας.Σφαξε το φυσίγγι να δούμε τι φταίει και δεν σκοτώνει.Lotto.
Ή θα γαζωνει ή θα κλωτσαει σα μουλάρι και θα σκορπάει.
Αν έχεις Φάνη ζυγαριά και παχυμετρο σφαξε ένα δύο να δούμε σεταπ για να καταλάβουμε....
Αν δεις πάντως το βύσμα πολύ πατημένο μην το βάλεις έναρξη!!!!
Δεν είχα Μπενέλι τότε σύντροφε, προχωράμε.Κλασικός Μπενελακιας.Σφαξε το φυσίγγι να δούμε τι φταίει και δεν σκοτώνει.
Γιατί πάντα ήτανε εξουσία...Aυτός,όσο τον θυμάμαι εγώ τουλάχιστον,πάντα ΘΕΟΧΟΝΤΡΟΣ ήταν...
Έχω να τα ρίξω χρόνια αυτά, δεν ήταν καλά, πολλά ζωντανά, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.Αυτό τι λέει? Πέρασα σήμερα από κενταυρο και πήρα ένα κουτάκι, έτσι από περιέργεια..
Πάρε Browning να σωθείς.Έχω να τα ρίξω χρόνια αυτά, δεν ήταν καλά, πολλά ζωντανά, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
Browning είχα τότε ρε!!!Πάρε Browning να σωθείς.
Εντάξει σύντροφε,προχωράμε.Browning είχα τότε ρε!!!
@Antipalevon @Antipalevon @Antipalevon @Antipalevon @Antipalevon @Antipalevon @AntipalevonΕντάξει σύντροφε,προχωράμε.
Δυστυχώς δεν έχω ούτε παχυμετρο ούτε ζυγαριά...Lotto.
Ή θα γαζωνει ή θα κλωτσαει σα μουλάρι και θα σκορπάει.
Αν έχεις Φάνη ζυγαριά και παχυμετρο σφαξε ένα δύο να δούμε σεταπ για να καταλάβουμε....
Αν δεις πάντως το βύσμα πολύ πατημένο μην το βάλεις έναρξη!!!!
Είμαι πάντα εδώ, σφαίρα στο όπλο των Δίκαιων κατασκευαστών φυσιγγίων.
Ο καλύτερος είσαι, χωρίς πλάκα.Δυστυχώς δεν έχω ούτε παχυμετρο ούτε ζυγαριά...