Είμαι πάντα εδώ, σφαίρα στο όπλο των Δίκαιων κατασκευαστών φυσιγγίων.
Ευτυχως που εχουμε δικαιους διαχειριστες...και διευθυνση !!!
Είμαι πάντα εδώ, σφαίρα στο όπλο των Δίκαιων κατασκευαστών φυσιγγίων.
Δεν έχει Μπενέλι το όπλο του τα χωνεύει όλαΟ καλύτερος είσαι, χωρίς πλάκα.
Φιλαράκι, μπενελλι έχω και μου πηγαίνανε μια χαρά... Πολύ καλό φυσιγγι!Κλασικός Μπενελακιας.Σφαξε το φυσίγγι να δούμε τι φταίει και δεν σκοτώνει.
Το πιστεύω,δεν έχω ρίξει ποτέ να έχω γνώμη.Φιλαράκι, μπενελλι έχω και μου πηγαίνανε μια χαρά... Πολύ καλό φυσιγγι!
Όταν λες κρύο? Σε πιο νομό κυνηγάς πιο πολύ?Έχω μείνει πολύ ευχάριστημενος με το neo velox μέχρι τον Οκτώβρη αλλά στο κρύο το χει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν είναι να πάρουμε μια κούτα
Καρδίτσα ρε μανΌταν λες κρύο? Σε πιο νομό κυνηγάς πιο πολύ?
προχωρα man κανονικα![παρε και κανενα 7αρακι]Καρδίτσα ρε μαν
Θέλω να δω τη διαφορά τους με τα τρία αλφα πιο θα δείξει ανώτερο γτ και τα δύο είναι δυνατάπροχωρα man κανονικα![παρε και κανενα 7αρακι]
και τα 2 τα ιδια ειναι.Θέλω να δω τη διαφορά τους με τα τρία αλφα πιο θα δείξει ανώτερο γτ και τα δύο είναι δυνατά
Κώστα , επειδή αυτά τα δύο είναι εκείνα που έχω ρίξει περισσότερο από όλα τ' άλλα , έχω την εντύπωση ότι τα 3Α 33 γρ. είναι για κρύο , αλλά αυτά στο παρελθόν, τώρα στα 13,50 € ......και τα 2 τα ιδια ειναι.
μικροδιαφορες τωρα σπυρο ,πιο παλια ηταν πιο δυνατα ,τα ριχναμε και τα 2 στης τσιχλες και δεν ασχολιομασταν με φυσιγγια και τα r12 ,μετα ανεβηκαν τοσο πολυ η τιμες που εγιναν φασοφυσιγγα .ηθελα να ηξερα πουλανε οσο πουλαγαν παλια και ειναι ευχαριστημενοι?γιατι αυτα ανεβηκαν πριν τον πολεμο και τα λοιπα.Κώστα , επειδή αυτά τα δύο είναι εκείνα που έχω ρίξει περισσότερο από όλα τ' άλλα , έχω την εντύπωση ότι τα 3Α 33 γρ. είναι για κρύο , αλλά αυτά στο παρελθόν, τώρα στα 13,50 € ......
Έτσι είναι ! Τώρα όσον αφορά την τιμή είναι και δική μου απορία ' μάλλον δεν μπορούν λόγω εξόδων να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί .....μικροδιαφορες τωρα σπυρο ,πιο παλια ηταν πιο δυνατα ,τα ριχναμε και τα 2 στης τσιχλες και δεν ασχολιομασταν με φυσιγγια και τα r12 ,μετα ανεβηκαν τοσο πολυ η τιμες που εγιναν φασοφυσιγγα .ηθελα να ηξερα πουλανε οσο πουλαγαν παλια και ειναι ευχαριστημενοι?γιατι αυτα ανεβηκαν πριν τον πολεμο και τα λοιπα.
Πιπέρι ...και τα 2 τα ιδια ειναι.
Eνταξει κάποια χρόνια πριν πήγαμε στα 24 λόγο διαφοράς στην τιμή με τα 30 και τα 32 τώρα που οι τιμές έχουν γίνει τόσο κοντινές δεν έχει κανένα νόημα να πλερωνουμε χρυσά τα 24 γραμμάρια διαλέγω 30 και 32 γραμμάρια να ρίχνω και χωρίς όριαhttps://www.kynigesia.gr/opla-vlitiki/fysiggia/fysiggia-24-grammaria-sto-kynigi/
Μιας και κοντοζυγωνει...για να φύγουμε και από το θέμα της τσίχλας....εδώ ένα άρθρο που βρήκα τυχαία...για 28 συζητάμε για το τρυγόνι...ορίστε και το 24
Ναι καλά, πες του ότι με 8ε και 24γρ από τον ιορδανογλου δεν αγοράζουμε, όντως βλέπω να κλείνουν πολύ, καλά του τα είπαν του Κυριάκου.https://www.kynigesia.gr/opla-vlitiki/fysiggia/fysiggia-24-grammaria-sto-kynigi/
Μιας και κοντοζυγωνει...για να φύγουμε και από το θέμα της τσίχλας....εδώ ένα άρθρο που βρήκα τυχαία...για 28 συζητάμε για το τρυγόνι...ορίστε και το 24
Σώπα ρε!!! Εσύ μας έλεγες δεν θέλεις στην τσιχλιτσα Ποιο πολλά γραμμάρια!!!! Έβαλες μυαλό? Μπράβο!Eνταξει κάποια χρόνια πριν πήγαμε στα 24 λόγο διαφοράς στην τιμή με τα 30 και τα 32 τώρα που οι τιμές έχουν γίνει τόσο κοντινές δεν έχει κανένα νόημα να πλερωνουμε χρυσά τα 24 γραμμάρια διαλέγω 30 και 32 γραμμάρια να ρίχνω και χωρίς όρια
Δεν έχει να κάνει με τα γραμμάρια αλλά με την τιμή αν έβρισκα τα skeetακια στα 5 ευρώ και στα 5.50 που τα πρώτο έριξα σιγα μην τα άλλαζα αλλά να δώσω 7 όταν με 8 βρίσκω τα καλύτερα 32 άρια της αγοράς το θεωρώ κοροϊδίαΣώπα ρε!!! Εσύ μας έλεγες δεν θέλεις στην τσιχλιτσα Ποιο πολλά γραμμάρια!!!! Έβαλες μυαλό? Μπράβο!