Φυσίγγια για τρυγόνι

Πάντως χωρίς πλάκα όπως η benelli, άμα δεν έπωμισεις σωστα κάνει κλικ, εμένα μου έχει τύχει λίγες φορές, σε απόλυτη γωνία 90 μοιρών σε βολή ρουαγιαλ να κάνει κλικ,
Ρε μπας και μικροί εξαρθρωσατε κάνα ώμο και δεν πατάει η ακατανομαστη; εγώ με χιλιάδες φυσίγγια σε δύο τέτοιες δεν ξέρω τι σημαίνει κλικ, τσακ, παφ, κλπ.

Κι όμως όταν πήγα πιτσιρικάς να αγοράσω την centrο τοτε, μου είπε ο πωλητης τις τελείως κατακόρυφες τις ξεχνάς! Βεβαια εγώ το αγόρασα και φυσικά δεν είχα θέμα!
Πολλές χιλιάδες φυσίγγια με την Centro μου από το 2000, ποτέ κανένα θέμα.

Πολλές χιλιάδες φυσίγγια με την Centro μου από το 2000, ποτέ κανένα θέμα.
Τα έχουμε ξαναπεί.σε όπλο παραγωγής με τον ανταγωνισμό είναι λαχείο.η μόνη μπενελι που είχα ήταν m2 προσφοράς χωρίς comfort κι έριχνα και 24αρια χωρίς κλικ τσαφ κι επίτηδες μερικές φορές έριξα χωρίς επωμιση στον αέρα να δω και πάλι τιποτα

Τα έχουμε ξαναπεί.σε όπλο παραγωγής με τον ανταγωνισμό είναι λαχείο.η μόνη μπενελι που είχα ήταν m2 προσφοράς χωρίς comfort κι έριχνα και 24αρια χωρίς κλικ τσαφ κι επίτηδες μερικές φορές έριξα χωρίς επωμιση στον αέρα να δω και πάλι τιποτα
Εεεε,τότε πως έγραφες φιλαράκι?
EvripidesM2?

Αυτό τι λέει;
Εχω 4 κουτιά 8αρια αδουλευτα.
Για μένα τέλειο φυσίγγι. Μαλακό αλλά όχι ψόφιο, τόσο όσο θα έλεγα με καθαρά σκοτώματα και δε μασάει απο υγρασίες κλπ. Το αντικατέστησε με το royal που δεν έχω δοκιμάσει καν γιατί είναι πανάκριβο. Έριχνα κυρίως αυτά με το δίκαννο.

Για μένα τέλειο φυσίγγι. Μαλακό αλλά όχι ψόφιο, τόσο όσο θα έλεγα με καθαρά σκοτώματα και δε μασάει απο υγρασίες κλπ. Το αντικατέστησε με το royal που δεν έχω δοκιμάσει καν γιατί είναι πανάκριβο. Έριχνα κυρίως αυτά με το δίκαννο.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Μήπως ξέρεις την πυρίτιδα;
Ειναι από τα λίγα κουτιά που μου αρέσουν εξωτερικά. Τα πήρα κάποτε ακριβώς γιατί γράφουν low recoil (χαμηλού λακτισματος) και για δίκαννο. Αν και στο τρυγόνι ξεκινάω με καραμπίνα οπότε είπα ότι σε αυτή θα κάνουν σε τυχόν υψηλές θερμοκρασίες.
Τελικά κατέληξα ευχαριστημένος με τα TORDO 30 n8 και αυτά έμειναν.
IMG_20230725_130628.jpgIMG_20230725_130531.jpgIMG_20230725_130559.jpg

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Μήπως ξέρεις την πυρίτιδα;
Ειναι από τα λίγα κουτιά που μου αρέσουν εξωτερικά. Τα πήρα κάποτε ακριβώς γιατί γράφουν low recoil (χαμηλού λακτισματος) και για δίκαννο. Αν και στο τρυγόνι ξεκινάω με καραμπίνα οπότε είπα ότι σε αυτή θα κάνουν σε τυχόν υψηλές θερμοκρασίες.
Τελικά κατέληξα ευχαριστημένος με τα TORDO 30 n8 και αυτά έμειναν.
View attachment 75551View attachment 75552View attachment 75553
Πυρίτιδα S4 στο 1,41 x 32 με καψούλι 686 και συγκεντρωτήρα GT 24 - πιστεύω να τα θυμάμαι σωστά, γιατί είναι πολλά χρόνια που τα είχα σφάξει ... ;):cool:

Πυρίτιδα S4 στο 1,41 x 32 με καψούλι 686 και συγκεντρωτήρα GT 24 - πιστεύω να τα θυμάμαι σωστά, γιατί είναι πολλά χρόνια που τα είχα σφάξει ... ;):cool:
Μα ποιός είσαι; Η Δομή;;; .big smile.

Ειλικρινά εντυπωσιάζομαι από τις γνώσεις ορισμένων εδώ μέσα!!!!

Ναι s4 ειχε. Καλο φυσιγγι, φεροταν το ιδιο σε μεγαλη γκαμα θερμοκρασιων . Ξερω ανθρωπο που κυνηγαει λαγο με αυτο ακομα, με πλαγιοκανο.

Μια χαρά το θυμάσαι.και ο αντικαταστάτης του πάλι s4 έχει αλλά η τιμή του είναι για γελια

Back