Φυσίγγια για τρυγόνι

Εγώ μια φορά πήρα τα nsi tortora. Πριν καμμια 15αρια χρονια, και πήγα για έναρξη Αμαλιάδα, έχω καρτερωσει σε ένα χωράφι και έχω ένα ξερό μπροστά μου στα 30 μέτρα. Έρχεται ένα τρυγόνι, κάθεται στο ξερό σηκώνω πατάω...κλικ...τπτ, βγάζω το φυσιγγι, βάζω άλλο, μετά από λίγο, δεύτερο τρυγόνι, ξανά κλικ...ούτε που θυμάμαι τι τα έκανα τα υπόλοιπα, μάλλον τα χάρισα
Μπερετα κλικ

Εγώ μια φορά πήρα τα nsi tortora. Πριν καμμια 15αρια χρονια, και πήγα για έναρξη Αμαλιάδα, έχω καρτερωσει σε ένα χωράφι και έχω ένα ξερό μπροστά μου στα 30 μέτρα. Έρχεται ένα τρυγόνι, κάθεται στο ξερό σηκώνω πατάω...κλικ...τπτ, βγάζω το φυσιγγι, βάζω άλλο, μετά από λίγο, δεύτερο τρυγόνι, ξανά κλικ...ούτε που θυμάμαι τι τα έκανα τα υπόλοιπα, μάλλον τα χάρισα
Τι γκαντεμιά!

Ναι τόσα χλμ και να την πατήσεις από το καψουλι, και γω σίγουρος για το φυσιγγι, είχα πάρει μόνο αυτά μαζί, τα άλλα τα άφησα στο σπίτι που με φιλοξενούσαν.
Α καλά...Φεύγω από Αθήνα καρφί για Βλαχοκερασιά.Αμολαω το ποιντερ με -8C τρώει τον τόπο και κάνει μόνο μια φερμα.Σηκωνεται η μπεκάτσα και κλατς...
χτυπημένο το καψυλι κανονικά.Ειναι να θέλει να σε ισωπεδωσει καμία φορά.

Ναι τόσα χλμ και να την πατήσεις από το καψουλι, και γω σίγουρος για το φυσιγγι, είχα πάρει μόνο αυτά μαζί, τα άλλα τα άφησα στο σπίτι που με φιλοξενούσαν.
Εγώ περνω δυο όπλα
Και τέσσερις τύπους φυσίγγια καμία δεκαριά κουτια οποίο με φταίει στην ακρια

Α καλά...Φεύγω από Αθήνα καρφί για Βλαχοκερασιά.Αμολαω το ποιντερ με -8C τρώει τον τόπο και κάνει μόνο μια φερμα.Σηκωνεται η μπεκάτσα και κλατς...
χτυπημένο το καψυλι κανονικά.Ειναι να θέλει να σε ισωπεδωσει καμία φορά.
Ιμιτασιόν μπενελι παρε και εσυ ένα κλικ

Εγώ περνω δυο όπλα
Και τέσσερις τύπους φυσίγγια καμία δεκαριά κουτια οποίο με φταίει στην ακρια
Καλά κάνεις, γιατί μια στραβή να σου κάτσει, χαλάει το κυνήγι, είσαι η Καβάτζα της παρέας, όχι μόνο εσύ, κανένας δεν ξεμένει από τιποτα

Πάντως χωρίς πλάκα όπως η benelli, άμα δεν έπωμισεις σωστα κάνει κλικ, εμένα μου έχει τύχει λίγες φορές, σε απόλυτη γωνία 90 μοιρών σε βολή ρουαγιαλ να κάνει κλικ,
Λαυρεντη εμένα μου έκανε κλικ μια φορά και μόνο όταν είδα τον Μητσοτακη που πήγαινα στον Άι Θωμά για τσίχλες το έγραψα θυμάμαι με τάραξε στα κλικ ευτυχώς είναι το μοναστήρι εκεί και ξόρκισε το κακο απο τότε το πρόβλημα παει

Πριν καμμια 15αρια χρονια, και πήγα για έναρξη Αμαλιάδα, έχω καρτερωσει σε ένα χωράφι και έχω ένα ξερό
Πριν 15 χρονια τα σιταρια κ τα θερισμενα ηταν πολλα...κ υπηρχαν κ πιο πολλα τοπιαρικα....πλεον εχουν αλλαξει κι εδω οι βιοτοποι.
Σε ποιο μερος κυνηγησες στην Αμαλιαδα...;

Πάντως χωρίς πλάκα όπως η benelli, άμα δεν έπωμισεις σωστα κάνει κλικ, εμένα μου έχει τύχει λίγες φορές, σε απόλυτη γωνία 90 μοιρών σε βολή ρουαγιαλ να κάνει κλικ,
Μηπως θελει αλλαγη το ελατηριο της σφυρας? σε ενα φιλο που του εκανε το ιδιο ηταν τελικα αυτο...

Πριν 15 χρονια τα σιταρια κ τα θερισμενα ηταν πολλα...κ υπηρχαν κ πιο πολλα τοπιαρικα....πλεον εχουν αλλαξει κι εδω οι βιοτοποι.
Σε ποιο μερος κυνηγησες στην Αμαλιαδα...;
Νομίζω αυγή το λέγαν το χωριό, κοντά στο φραγμα

Μηπως θελει αλλαγη το ελατηριο της σφυρας? σε ενα φιλο που του εκανε το ιδιο ηταν τελικα αυτο...
Πολύ πιθανό και αυτό, αλλά στα 18 χρόνια που έχω το όπλο μου το έχει κάνει 2 με τρεις φορές, οπότε δεν είναι σε σημείο να με προβληματίζει

Back