Για τον βασιλη λέω εγώ!!!Απ'τον τρελοκρητικο τα περιμένω ολα
Για τον βασιλη λέω εγώ!!!Απ'τον τρελοκρητικο τα περιμένω ολα
Γιατί νομίζεις ότι αυτός είναι στα καλά του; τρελός επιστήμοναςΓια τον βασιλη λέω εγώ!!!
Έλα εσύ και ξια μου εμένα.τωρα τι θα στήσουμε θα το δούμε τρελιαρηΌταν θα έρθω κάτω, γιατί θα έρθω κάποια στιγμή,θα τα στήσουμε και αποτελέσματα θα βγάλει ο Βασίλης.
Στοοοος καθώς η Φράνκι ιμιτασιον μπενελι είναι.μονο Ουρμπίνο φαλεςςςςςςΣώθηκες!!!!!! Ανάμεσα σε μπερετα και Φράνκι θα βγάλει νικητή την μπενελι!!!!!
Να σε δω του χρόνου (και πολύ λέω)βρε καρακάξα,με κανένα ....ογλου η με κανένα πορτογαλοισπανορωσικο....Στοοοος καθώς η Φράνκι ιμιτασιον μπενελι είναι.μονο Ουρμπίνο φαλεςςςςςς
Γιατί φίλος απαγορεύεται να ουμε?Να σε δω του χρόνου (και πολύ λέω)βρε καρακάξα,με κανένα ....ογλου η με κανένα πορτογαλοισπανορωσικο....
Δεν θα σ'εχει ο τόπος!
Έχω κρατησει αρχείο τις δηλώσεις σου!
Μουρλουλιαγκα!!
Πουθενά δεν κάνει αυτό! Τζάμπα τα λεφτά.Επίσης να συμπληρώσω για το b&p mygra οτι το χρησιμοποιούσα αργοτερα στα περάσματα και είχα κάνει μακρινές βολές ακαριαιες ειδικά στα μεγάλα τρυγόνια ειχε καλή διάτρηση. Αλλά για έναρξη με την πολλή ζέστη χρειάζεται κατι ελαφρύτερο.
Ρε άσε τα ναουμε!Γιατί φίλος απαγορεύεται να ουμε?
Κουφαλιον πρώην όργανον της τάξεως.ητο προμελετημένη καρφωτη και δηλωμενηΡε άσε τα ναουμε!
Είπα εγώ ότι απαγορεύεται?
Στην έχω στημενη....
Αυτά άλλες παρτίδες ήταν με s4 και άλλες με tecna.εξαρταται που θα επεφτεςΠαρόμοιο και το tortora nsi τα έριχνα όταν είχαν τον κίτρινο κάλυκα, κι αυτά για Σεπτεμβρη, δυνατά για ζέστη.
Στον κίτρινο καλυκα ήταν πολύ καλά από 20αυγουστου, ήταν σε στυλ σαν το κλασικά σε 7/8 ήταν πολύ καλό ήθελε 4 άστρα, τώρα τα καινούργια χάλασε το γλυκό.Παρόμοιο και το tortora nsi τα έριχνα όταν είχαν τον κίτρινο κάλυκα, κι αυτά για Σεπτεμβρη, δυνατά για ζέστη.
Baschieri το ιταλικό Lambro !Πουθενά δεν κάνει αυτό! Τζάμπα τα λεφτά.
Όπως είπα πριν , επειδή με απογοήτευσαν στα τρυγόνια, έριξα τα υπόλοιπα 1,5 κουτί σε κυριαρινες με δροσερό καιρό. Σε τουφεκιές πολύ μακρυά έπεφταν κάθετα και έλεγα καλά πέφτει τώρα εκεί πέρα. Αλλά στις πιο πολλές τουφεκιές 30-33 μ , συνέχιζαν 10-20 μ και μετά άρχιζαν να πέφτουν με 45 μοίρες και τελικά πέφτανε πολύ μακρυά και τις έχανα, που είναι χαρακτηριστικό της υπέρδιάτρησης. Ειναι πολύ καλό για πολύ μακρινές τουφεκιές γενικά .Επίσης να συμπληρώσω για το b&p mygra οτι το χρησιμοποιούσα αργοτερα στα περάσματα και είχα κάνει μακρινές βολές ακαριαιες ειδικά στα μεγάλα τρυγόνια ειχε καλή διάτρηση. Αλλά για έναρξη με την πολλή ζέστη χρειάζεται κατι ελαφρύτερο.
Ισχύει!Όπως είπα πριν , επειδή με απογοήτευσαν στα τρυγόνια, έριξα τα υπόλοιπα 1,5 κουτί σε κυριαρινες με δροσερό καιρό. Σε τουφεκιές πολύ μακρυά έπεφταν κάθετα και έλεγα καλά πέφτει τώρα εκεί πέρα. Αλλά στις πιο πολλές τουφεκιές 30-33 μ , συνέχιζαν 10-20 μ και μετά άρχιζαν να πέφτουν με 45 μοίρες και τελικά πέφτανε πολύ μακρυά και τις έχανα, που είναι χαρακτηριστικό της υπέρδιάτρησης. Ειναι πολύ καλό για πολύ μακρινές τουφεκιές γενικά .
Αυτό δεν το ήξεραΑυτά άλλες παρτίδες ήταν με s4 και άλλες με tecna.εξαρταται που θα επεφτες
Αυτές οι σειρές της μπασκερι έχουν συνήθως σκληρά επιχαλκωμενα σκάγια με 5% αντιμόνιο.ειναι λογικό σε ζεστό καιρό να δημιουργούν υπςρδιατρηση.οπως και τα tortora τα παλιά της nsi θέλανε για πρωινό ειδικά καιρό με δροσιά η υγρασιαΕπίσης να συμπληρώσω για το b&p mygra οτι το χρησιμοποιούσα αργοτερα στα περάσματα και είχα κάνει μακρινές βολές ακαριαιες ειδικά στα μεγάλα τρυγόνια ειχε καλή διάτρηση. Αλλά για έναρξη με την πολλή ζέστη χρειάζεται κατι ελαφρύτερο.