Φυσίγγια για τρυγόνι

Άμα πάμε παρέα για τρυγόνια θα κάνεις να βγάλεις άδεια κυνηγίου δύο χρόνια... Θα το γυρίσεις στο απικο εκεί στο λιμάνι χειμώνα καλοκαίρι να πιάνεις Γερμανούς :p
Έχει την Λουίτζι τωρα !!!! Και πήρε άπανο του

Άμα πάμε παρέα για τρυγόνια θα κάνεις να βγάλεις άδεια κυνηγίου δύο χρόνια... Θα το γυρίσεις στο απικο εκεί στο λιμάνι χειμώνα καλοκαίρι να πιάνεις Γερμανούς :p
Εγώ φταίω κατοχε φυσοκαλαμων και οικολογικων εν γένει όπλων που σε υποστήριξα στις ειρωνείες του Γιάννη του σκέτου.αυτα προς γνώσιν και συμορφωσιν

Αν κάθονται πίσω από την γκορτζιά, ίσα που τα βλέπεις ή ρίχνεις στο περίπου βάλε 5άρι ή 4άρι σλιέου να ανοίγεις τρύπα στο δέντρο.

Δοκιμασμένα πράγματα ... και με την 1187 παρακαλώ 😜
για σοβαρεψου , στο τρυγονι απο 9αρι , 8αρι , 7,5 , μεχρι το πολυ 7αρι , εγω μενω στο 8αρι , το 6αρι το θεωρω ακαταληλο , συμφωνα με τον ογκο του τρυγονιου

για σοβαρεψου , στο τρυγονι απο 9αρι , 8αρι , 7,5 , μεχρι το πολυ 7αρι , εγω μενω στο 8αρι , το 6αρι το θεωρω ακαταληλο , συμφωνα με τον ογκο του τρυγονιου
Ωρε φερνει κατι τούμπες στα 40+ αν φαει 1 σκαγι Νο6 στο στήθος....σαν από δεξί κροσέ του Ζαμπίδη....

Για τον αγαπητό φίλο Νικόλαο ρεντιφη προτείνω για το δικανακι του φυσιγγακι για έναρξη τρυγόνι και αγριοπερίστερα σε νο 7,5 και 28 γραμμάρια το παρακάτω φυσιγγακι clever mirage σε 8αστερο κλείσιμο.τσουζει λίγο αλλά για 1-2 κουτάκια αξίζει
IMG_20230724_183921.jpg

Ετσι ακριβως στη Λαυρεωτικη. Το ν7 ειναι απαραιτητο για να προλαβεις τα γκαζια που εχουν , οπως ειπες.
Εγω εκει τα τελευταια χρονια αποκλειστικα nsi clasika 7,5
Ιδανικο παντου για τρυγονι θεωρω το 33/7,5, αλλα μονο το BP Mygra βρισκω που δυστυχως κανει συχνα υπερδιατρηση , ακομα και σε κυριαρινες τον Οκτ Νοε σε 8-12 C
Ναι έχεις δίκιο κι εγω έριχνα το mygra στα τρυγόνια και το είχα παρατηρήσει αυτό. Μια χρονιά πρώτη μέρα πηρα 3 και τα 3 ζωντανά και καθαρισμένα είχαν σκάγια αρκετά πάνω και τα 2 απ αυτά τουφεκισμένα κοντά σχετικά. Για να ειμαι ειλικρινής δεν έχω ικανοποιηθεί απο φυσίγγι με ζέστη στο τρυγόνι στο 100%. Δεν προσφέρεται και το θήραμα αυτό για ασφαλή συμπεράσματα, καθώς δεν βρίσκεις και πολλά για να δείς ποιο φυσίγγι πάει καλά και ποιό οχι και γι αυτό ακριβώς το λόγο πηγαίνω τελευταία με οτι 8 αρια εχω απο τις τσίχλες. Στη Λαυρεωτική είναι δύσκολες οι τουφεκιές, πετάνε τοσο χαμηλά που είναι σχεδόν ιδιο χρωμα με το εδαφος που δεν τα παιρνεις γρηγορα χαμπαρι και πάνε σαν καταδιωκτικά, όλες σχεδον οι βολές χαμηλές τραβέρσες.

Last edited:
Αν κάθονται πίσω από την γκορτζιά, ίσα που τα βλέπεις ή ρίχνεις στο περίπου βάλε 5άρι ή 4άρι σλιέου να ανοίγεις τρύπα στο δέντρο.

Δοκιμασμένα πράγματα ... και με την 1187 παρακαλώ 😜
ωραιο οπλο,μονο που ηταν με τις μερες του,του ειχε περιοδο,συν οτι κουβαλαγες τα λαστιχακια για την καλτσοδετα μην σου πεσει στο κυνηγι και σου επεφτε η κυλοτα,ασε που διαλεγε γκομενους η ρουφιανα,αν δεν τον γουσταρε τον εγραφε στον εξολκεα της,οταν βαραγε ομως ηταν σεξοβομβα..τρελοαμερικανα την ελεγα..και ηταν!

Για τον αγαπητό φίλο Νικόλαο ρεντιφη προτείνω για το δικανακι του φυσιγγακι για έναρξη τρυγόνι και αγριοπερίστερα σε νο 7,5 και 28 γραμμάρια το παρακάτω φυσιγγακι clever mirage σε 8αστερο κλείσιμο.τσουζει λίγο αλλά για 1-2 κουτάκια αξίζει
View attachment 75473
Εμ βέβαια. Όποιος είναι τού urbino θέλει φυσίγγια πάνω από 30 γιούργια το κουτάκι αλλιώς δεν καταδεχεται να τουφεκισει

Δεν υπάρχουν φυσίγγια τεχνητής νοημοσύνης, μόνο κάνες και τσοκ "φανταστικών" ικανοτήτων που πάνε μπάλα φθηνά φυσίγγια.
Έχουμε ξεχάσει τα βασικά εδώ μέσα ...
Ε ρε αμάν,πάει να μπει κανας κυνηγημενος από το παράθυρο....στο φόρουμ,πέφτει στα σχόλια σου κ γίνεται πάλι καπνός ‼️άσε τον κόσμο να ξανάρθει να χαααααλαρωσει κ μετάαααα ,μπιμπα Μπίμπα Μπίμπα τσουιιιιιου(εξωστρακησθει)😆

Back