Τα rc 32 τα έριχνε γνωστός στο χθεσινο απογευματινό. Πολύ ευχαριστημένος.Για το επόμενο περπατητό αγόρασα σήμερα RC 32gr και Lambro A1 Special 34gr. Δεν τα έχω ξαναρίξει οπότε θα δούμε σύντομα τι λένε. Οι καταστηματάρχες μου είπαν θετικά σχόλια και για τα δύο.
Ποια του ζωτου;Καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους.
Χτες έριξα τα tordo.Δεν ήταν άσχημα,μου αφήσαν καλές εντυπώσεις.Σε κοντινές αποστάσεις πήρα 3 πουλιά,λίγο πιο μακρυά χαιρετιόμασταν.Του Ζώτου πάντως που έριξα μου άρεσαν περισσότερο,μου πήγαιναν πιο καλά.Όχι ότι τα tordo ήταν άσχημα αλλά του Ζώτου ήταν ένα κλικ καλύτερα.
Ίσως θέλει μισό η ενα τσοκ πιο σφιχτο σε σχέση με το f2Παρασκευή απόγευμα δεν βρήκα MB32 και αγόρασα δυο κουτιά tordo cheddite. Στο δια ταύτα τώρα ,το πρωί που τα πουλιά περνούσαν χαμηλά τα πήγε καλά. Με το που πέρασε λίγο η ώρα και τα πουλιά άρχισαν να περνάνε πιο ψηλά , και όχι σε ιδιαίτερα μεγάλο ύψος τότε άρχισαν να πέφτουν όλα ζωντανά με αποτέλεσμα να χάσω κάποια πουλιά και χρόνο ψάχνωντας .
Επιστροφή στο αυτοκίνητο που δεν ήταν μακριά και αλλαγή σε f2 classic, και από κει και πέρα όλα καλά.
Για το tordo είχα ακούσει καλά λόγια αλλά δεν τα πήγε καλά ,δεν ξέρω αν δεν τα πάει το όπλο μου η δεν τα βρήκα εγώ πάντως η διαφορά με την αλλαγή σε f2 ήταν εμφανέστατη.
Ηλια τα gorilla εχουν ανοιχτη διασπορα ? Τα δουλευεις με κλειστα τσοκ δηλ *** , ** για μεσαιες και μακρινες αποστασεις .....με **** το εχεις δουλεψει και ν με ποιο αποτελεσμα ......για πεςΣαν τα gorilla 32 δεν υπαρχει φυσιγγι!
Ειναι σχετικα συγκεντρωτικο φυσιγγακι..οχι σαν το classica nsi αλλα γενικα συγκεντρωτικο!λογω του οτι ειμαι περιεργος δεν χρησιμοποιω ανοιχτα τσοκαρισματα...αλλα ξερω πως εχει καλα αποτελεσματα σε μακρινες αποστασεις με μεσαια τσοκαρισματα.ακαριαια σκοτωματα χωρις αιματα!Ηλια τα gorilla εχουν ανοιχτη διασπορα ? Τα δουλευεις με κλειστα τσοκ δηλ *** , ** για μεσαιες και μακρινες αποστασεις .....με **** το εχεις δουλεψει και ν με ποιο αποτελεσμα ......για πες
Τα nike δεν είναι πλέον με πυριτιδα nike από ότι με πληροφορισαν και εμένα τα παιδιά του φόρουμθα κάνω αγορά φυσίγγια για τσίχλo/κοτσύφια για καρτέρι
θερμοκρασίες από 3°C μέχρι 8°C
σκέφτομαι να πάρο κάτι από αυτά τα φυσίγγια τι λέτε.?
WOLF Best 32gr v7
ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ : 12/70/12mm
ΚΑΛΥΚΑΣ : Cheddite-Nobel Sport
ΠΥΡΙΤΙΔΑ : G3000
B&P NIKE 32gr v8
ΠΥΡΙΤΙΔΑ : NIKE
B&P MB Classic 32gr v7 η v8
NOBELSPORT TORDO 32gr v7
Πυρίτιδα GM3
NOBELSPORT OK 30gr
Πυρίτιδα GM3
F234γρ.αν κυνηγασ σε μερη με υγρασία ειναι θανατοσθα κάνω αγορά φυσίγγια για τσίχλo/κοτσύφια για καρτέρι
θερμοκρασίες από 3°C μέχρι 8°C
σκέφτομαι να πάρο κάτι από αυτά τα φυσίγγια τι λέτε.?
WOLF Best 32gr v7
ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ : 12/70/12mm
ΚΑΛΥΚΑΣ : Cheddite-Nobel Sport
ΠΥΡΙΤΙΔΑ : G3000
B&P NIKE 32gr v8
ΠΥΡΙΤΙΔΑ : NIKE
B&P MB Classic 32gr v7 η v8
NOBELSPORT TORDO 32gr v7
Πυρίτιδα GM3
NOBELSPORT OK 30gr
Πυρίτιδα GM3
Η G3000 έχω διαβάσει ότι είναι πυρίτιδα που δουλεύει καλά στο κρύο, να την έχει υπόψη σου λοιπόν. Για MB32 έχουν πει όλοι τα καλύτερα και ακόμη καλύτερα για το 34 F2. Για καρτέρι ψάχνεις περισσότερο απ'ότι βλέπω και σου προτείνω να σκεφτείς και το F2, αναλόγως των χρημάτων που θες να διαθέσεις φυσικά.
φίλε μου μάνο δεν έχω πρόβλημα δεν κολλάω στα 2 πάνω 2 κάτω δεν ρίχνω και του κόσμου τα φυσίγγια θέλω να κάνω το γούστο μου φυσικά δεν θα ρίξω και Remington αλλα δεν κολλάω αν κάνει 6.5 euro η θα κάνει 7.5
καρεκλίτσα καφεδάκι καμουφλαζ έχω 10 δέντρα σε οπτικό πεδίο ο κισσος εχει ωριμασει και βγάζω την τρελα μου όταν δεν παο για τίποτα πιο χοντρά θηράματα..απλά με χαλάει να ρίχνω και να τα βλέπω να φεύγουνε γυμνά η να είναι πλημμύρα στο αίμα απόσταση περίπου που ρίχνω είναι από 25 μέχρι 40 μετρα όχι σε καθαρό τοπίο ξέρεις κλαδιά και φίλο μπόλικο
Ναι Κώστα, την es 100 έχει ο θείος μου και την ermes εγω.Στεφανε για δωσε περισσοτερες λεπτομέρειες αν μπορεις για τα ναβαρο στο αναλογο τοπικ.Αν τα βλεπεις συγκεντρωτικα,γρηγορα,αν "κοβουν" μακρυά και απο ανακρουση τι λενε και με τι οπλο τα εριξες.Αν και απο οτι βλεπω στην φωτο διακρινω vittoria και ermes 2000.και την τιμη εννοειτε.Αυτα μονο
εδώ Nikws7 λέει ότι είναι πυρίτιδα NikeΤα nike δεν είναι πλέον με πυριτιδα nike από ότι με πληροφορισαν και εμένα τα παιδιά του φόρουμ
Τα Α1 ειναι καλα γενικα υπηρχαν μέρες που κλαναν στα περιστέρια παντως.Για το επόμενο περπατητό αγόρασα σήμερα RC 32gr και Lambro A1 Special 34gr. Δεν τα έχω ξαναρίξει οπότε θα δούμε σύντομα τι λένε. Οι καταστηματάρχες μου είπαν θετικά σχόλια και για τα δύο.