Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μεχρι περσυ στα μισα σχεδον του καραμανιδη τα τσιχλα και το κοκκινο στα 32 γρ κενταγαν........μετα απλα αλλο φυσιγγι.
Του ειχε τελειωσει η g3000 και γεμισε με gm3 και μετα ξαναγυρισε στην g3000.
Πηρα καποια κουτια με την καινουργια g3000 αλλα δεν με ικανοποιησαν καθολου.....
Θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αν θα ξαναπαρω φυσιγγια του,,,,,
Παιχτη φετος να φτιαξεις τα δικα σου ..τελειωνε αφου το ξεκινησες .well done.

Μεχρι περσυ στα μισα σχεδον του καραμανιδη τα τσιχλα και το κοκκινο στα 32 γρ κενταγαν........μετα απλα αλλο φυσιγγι.
Του ειχε τελειωσει η g3000 και γεμισε με gm3 και μετα ξαναγυρισε στην g3000.
Πηρα καποια κουτια με την καινουργια g3000 αλλα δεν με ικανοποιησαν καθολου.....
Θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αν θα ξαναπαρω φυσιγγια του,,,,,
Καλά είναι φέτος Φιλίππα!

Καλησπέρα, μου έκατσε μια περίπτωση(οικονομική) για τα express 32 του δορκά
Τι λένε ,δεν τα έχω ρίξει ποτέ
Κ εμενα μου αρέσουν... Ειδικά στα μπασιματα κ στο πέρασμα κάνεις show... Η τιμή δεν μου αρέσει πλέον... Κ στην υγρασία συμπαθητικά πηγαίνουν, αλλά θέλουν λίγο παραπάνω προσκοπευση... Αν την βρεις σκοτωνουν κ εκεί καλά

Καλησπέρα, μου έκατσε μια περίπτωση(οικονομική) για τα express 32 του δορκά
Τι λένε ,δεν τα έχω ρίξει ποτέ
Η οικονομική πρόταση είναι μόνο για εσένα? μια και ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα συγκεκριμένα...

Κ εμενα μου αρέσουν... Ειδικά στα μπασιματα κ στο πέρασμα κάνεις show... Η τιμή δεν μου αρέσει πλέον... Κ στην υγρασία συμπαθητικά πηγαίνουν, αλλά θέλουν λίγο παραπάνω προσκοπευση... Αν την βρεις σκοτωνουν κ εκεί καλά
Συμφωνώ και επαυξάνω... με μόνη κουτσουκελα πέρσι στο τέλος της σεζόν λογο μεγάλης ζήτησης γέμισε κάτι κόκκινους κάλυκες και ίσως άλλαξε το σεταπ.. Δεν ήταν το ίδιο καλό

Συνέχεια αναζήτησης......

Έχετε να προτείνετε κάποιο φυσίγγι της nsi στα 32gr ;
Ξέρω θα φανεί λίγο περίεργο αλλα αντιπαθώ τα 8χιλ μέταλλο στο φυσιγγι.
Μάλλον μου εχει γινει ψυχολογικό απο παλιότερη εμπειρία και δεν θελω ουτε να τα βλεπω, πόσο μαλλον να τα ριχνω

Τα φυσίγγια της nsi έχουν ξεφυγει σε τιμη.η ναυαρχίδα στα 32 γραμ.είναι το classica αλλά κοντά στα 9 ευρώ το κουτι.ακολουθεί το velox γεμισμένο με α1 με τα καλυτερα του ν αποδίδει στο κρυο.για το gm3 δεν το συζηταω καθολου.καμμια σχέση με το παλιό καλό tordo.είναι ενα καλό φυσιγγι για την ανασταση.θα πρότεινα λοιπον το OK στα 31 γραμ.τ οποιο έχει ακόμα καλη απόδοση αλλα και αυτο κοντα στα 7 ευρω

Τα φυσίγγια της nsi έχουν ξεφυγει σε τιμη.η ναυαρχίδα στα 32 γραμ.είναι το classica αλλά κοντά στα 9 ευρώ το κουτι.ακολουθεί το velox γεμισμένο με α1 με τα καλυτερα του ν αποδίδει στο κρυο.για το gm3 δεν το συζηταω καθολου.καμμια σχέση με το παλιό καλό tordo.είναι ενα καλό φυσιγγι για την ανασταση.θα πρότεινα λοιπον το OK στα 31 γραμ.τ οποιο έχει ακόμα καλη απόδοση αλλα και αυτο κοντα στα 7 ευρω
Τα velox συγνωμη που το λεω ετσι ειναι για πεταμα.3 κουτες πηραμε με τον θειο μου σε δικανο και 2 διαφορετικές καραμπινες απο τις 15 Δεκεμβρη εως και τοτε με τα χιονια οι τσιχλες ηθελαν 2 τουφεκιες για να πέσουν.Πανεύκολα στην προσκοπευση μεν αλλα δεν έπεφταν και ειναι κριμα γιατι ειναι και ακριβά και χαναμε τσιχλες που περπαταγαν μεσα στα αιματα

Τα velox συγνωμη που το λεω ετσι ειναι για πεταμα.3 κουτες πηραμε με τον θειο μου σε δικανο και 2 διαφορετικές καραμπινες απο τις 15 Δεκεμβρη εως και τοτε με τα χιονια οι τσιχλες ηθελαν 2 τουφεκιες για να πέσουν.Πανεύκολα στην προσκοπευση μεν αλλα δεν έπεφταν και ειναι κριμα γιατι ειναι και ακριβά και χαναμε τσιχλες που περπαταγαν μεσα στα αιματα
Μήπως είχε αυξημένη υγρασία?γιατι αυτο που περιγραφεις είναι φαινόμενο υγρασιας

Status
Not open for further replies.
Back