να δουμε κ τα φυσιγγια του τι λενεΙσως η καλυτερη ιστοσελιδα ελληνα κατασκευαστη φυσιγγιων.
να δουμε κ τα φυσιγγια του τι λενεΙσως η καλυτερη ιστοσελιδα ελληνα κατασκευαστη φυσιγγιων.
Ανθρωπος που δεν κρυβετε και γραφει τα υλικα που χρησιμοποιει δεν τον φοβαμαι.να δουμε κ τα φυσιγγια του τι λενε
Θα μείνεις ευχαριστημένος ακούω κ διαβάζω πολύ καλά λογια..να δουμε κ τα φυσιγγια του τι λενε
Δημητρη το πούμα το εχω ριξει(μπλε καλυκας) Πολύ ωραίο φυσίγγι οντως.όταν εριχνα φυσίγγια εμποριου τα Νοbel sport Tordo με καψουλι 616 μου εχουν μεινει στην καρδια , παρομοια και ισως πιο φονικα τα Puma του πατριωτη μου του αξεχαστου του Καββαθα
Τότε τα είχαμε παραγγειλη κ μας τα έστειλε.Εγώ κ οι άλλοι είχαμε πάρει τα κόσμος πράσινα 32γρ (νομίζω με gm3 κ αυτά)Ένας μονο πήρε τα πούμα απο την παρέα.Με περνει τηλ μια μέρα κ μου λέει θα πάρω κ άλλα τρομερό φυσίγγι(μπερετα 302 είχε).Μου έδωσε 2 κουτιά κ τα δοκίμασα..με Gm3 , φωτια και λαβρα Τασο , αυτό το φυσιγγι με εκανε και αγαπησα αυτή την πυριτιδα , φυσιγγι που όταν εκλεινε το κλειστρο ειχε πεσει το πουλι με ανατιναξη
Όντως πολύ αναλυτικά τα γραφεί, αλλά εν σχέση με το ανταγωνισμό δε σας φαίνονται λίγο «αργά» τα φυσίγγια του? Μπορεί να μιλάμε μόνο για 10-15M/s τα οποία κ να μην έχουν κάποιο όφελος .. αλλά κ πάλι τα φυσίγγια του είναι λιγο ποιο αργά απ’ τα υπόλοιπα.Ανθρωπος που δεν κρυβετε και γραφει τα υλικα που χρησιμοποιει δεν τον φοβαμαι.
Γιατί αυτό σημαίνει ότι δέχεται τον έλεγχο των υλικών του.
Ναι αυτα.Θα του έχουν μείνει απο κάνα στοκ λογικα.Ρε παιδιά κάπου είχε πάρει το μάτι μου τα puma...
http://trazeras.gr/index.php/kinigetika-sfaires/sfaires/karampinas/σφερα-puma-32-gr-καλοκαιρινη-sfe-098889-detail.html
Αυτά λέτε;;
Με gm3 στο 1,60 μπορι και λιγο παραπανο με 686. αν θυμάμαι καλα δημητρη .οντοσ πολυ καλο.με Gm3 , φωτια και λαβρα Τασο , αυτό το φυσιγγι με εκανε και αγαπησα αυτή την πυριτιδα , φυσιγγι που όταν εκλεινε το κλειστρο ειχε πεσει το πουλι με ανατιναξη
Πιο αργά μπορεί να σημαίνει επίσης πιο συγκεντρωτικα.Όντως πολύ αναλυτικά τα γραφεί, αλλά εν σχέση με το ανταγωνισμό δε σας φαίνονται λίγο «αργά» τα φυσίγγια του? Μπορεί να μιλάμε μόνο για 10-15M/s τα οποία κ να μην έχουν κάποιο όφελος .. αλλά κ πάλι τα φυσίγγια του είναι λιγο ποιο αργά απ’ τα υπόλοιπα.
λοιπον κυριοι σε προσφορα εδω σε μαγαζι τα lambro tordo 30γρ. 5,60 το κουτι.μαλλον θα τσιμπησω κανενα κιβωτιακι
Εδω περα περσι τα είχαν 5,50 σε προσφορά,φέτος τα έχουν 6,50!!!.smashfrak.λοιπον κυριοι σε προσφορα εδω σε μαγαζι τα lambro tordo 30γρ. 5,60 το κουτι.μαλλον θα τσιμπησω κανενα κιβωτιακι
Με κλειστά μάτια! και εδώ πάνω 6,5 το κουτί είναιλοιπον κυριοι σε προσφορα εδω σε μαγαζι τα lambro tordo 30γρ. 5,60 το κουτι.μαλλον θα τσιμπησω κανενα κιβωτιακι
Εδώ Κέρκυρα 6,00 €λοιπον κυριοι σε προσφορα εδω σε μαγαζι τα lambro tordo 30γρ. 5,60 το κουτι.μαλλον θα τσιμπησω κανενα κιβωτιακι
Και η παστιτσαδα πόσο έχει??.eat.Εδώ Κέρκυρα 6,00 €
Βάζω εγώ τη παστιτσαδα κοκορο, βάλε εσύ τη Ρόμπολα .eat.Και η παστιτσαδα πόσο έχει??.eat.
.buy buy..buy buy..buy buy..off