Ότι τα ακριβηνε από πέρυσι γύρω στα 30 λεπτά το κουτί το ξέρω δηλαδή στα 10 κουτιά 3 ευρώ παραπάνωκωστα kinigodk ,επειδη φυγαμε πολλοι απο ζωτο τα πηγε παλι 5,80 ,περσι μολις ανεβηκαν η τιμες ηταν ο πρωτος που τα ακριβηνε και σταματησε γεναρη ,φλεβαρη να τα φτιαχνει και σου εδινε μονο το κιτρινο που ειναι πιο ακριβο!τα συμπερασματα δικα σου.[ηλια τα φτιαχνει ο μαυρουλης πλεον τωρα ,και στην αρτα απο τα μπασιματα μ εσύεχρι τελος ειναι πολυ καλα]
τα εχω δουλεψη φιλαρακι χειμωνα και τα πανε σπεσιαλλλΚαλησπέρα !!! Έχουν δοκιμαστεί τα 32αρια imperial απο κάποιον ; πως συμπεριφέρονται στην υγρασία ;
Το σχημα και το μεγεθος!Χρήστο, εχει αλλαξει το σχημα των κοκκων της.
Και κατ επεκταση η ογκομετρια της,οπως κι η προοδευτικοτητα της.
Το τελευταιο,το κρινω εμπειρικα!
Αν γεμισεις την σύγχρονη σ'αυτο το βαρος,που βρηκες σ'αυτα που ανοιξες,θα αντιληφθείς τι σημαινει "αντρικεια τουφεκια"!
Εντονοτερα, σε ψιλα σκαγια....
Χρήστο, τι καψούλι είχε ;;; Μήπως είχε 686 ;Μου έχουν ξεμείνει μερικά NS20Classica 32γρ Νο.7 και χθες "έσφαξα" ένα να δω τι παίζει μιας που είναι γεμισμένο με c7 που χρησιμοποιώ και εγώ στα πρώτα μου βήματα στην ιδιογομωση
Εντύπωση μου έκανε το 1,70 τις πυρίτιδας (την μέτρησα αρκετές φορές) επίσης η πυρίτιδα ήταν όμοιο χρώμα με πρόσφατη παρτίδα που έχω αλλά με ποιο μεγάλα καρεδάκια
* Θα ξανά ζυγίσω με την μηχανική ζυγαριά κ αν δω κατι άλλο θα το γράψω
Χρήστο εκτός από την προδευτικοτητα που ανέφερε ο Γιάννης ,παρατήρησα ότι έχει συγκεντρωτηρα αποσπομενου πάτου ο οποίος συνήθως δέχεται 0.5 πυρίτιδα παραπάνω από μια απλη συνταγή με απλό συγκεντρωτηρα, πιστεύω ότι με τα τωρινά lot 1.65 αντί του 1.70 της παλιάς ίσως να είναι το ίδιοΜου έχουν ξεμείνει μερικά NS20Classica 32γρ Νο.7 και χθες "έσφαξα" ένα να δω τι παίζει μιας που είναι γεμισμένο με c7 που χρησιμοποιώ και εγώ στα πρώτα μου βήματα στην ιδιογομωση
Εντύπωση μου έκανε το 1,70 τις πυρίτιδας (την μέτρησα αρκετές φορές) επίσης η πυρίτιδα ήταν όμοιο χρώμα με πρόσφατη παρτίδα που έχω αλλά με ποιο μεγάλα καρεδάκια
ΣΤΈΛΙΟ το ξέχασα να βάλω το καψούλι ... ήταν σαν το παρακάτω κόκκινο . λογικά 686Χρήστο, τι καψούλι είχε ;;; Μήπως είχε 686 ;
Είναι και παλιά παρτίδα απ' ότι βλέπω, γιατί γράφει NS-20, ενώ εδώ και κάποια χρόνια γράφουν σκέτο CLASSICA.
Εγώ πάντως 2-3 φορές που ζύγισα είχε 1,60 γρ. - με καψούλι 688 ... και πιο βαθύ κλείσιμο από το 57,6 που φαίνεται στην παραπάνω φωτο ... 56 και κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω ότι έχω 2-3 κομμάτια ακόμη, θα το δω στο σπίτι.
Έτσι εξηγείται η αυξημένη δόση !!! Μάλλον τους είχαν τελειώσει προσωρινά τα 688 ...
Στέλιο είχαν βγει κάποιες παρτιδες με 688 που το χαρτάκι ήταν σχεδόν λευκό... Ήταν τόσο ανόητο πράσινο που φαινόταν σαν λευκό... Ίσως είχες πέσει σε τέτοια περίπτωση... 684 σε τέτοια γομωση είναι λίγο περίεργο...Και τα δυο 688 ειναι Στελιο!
Το 1,70×32 στην c7 ειναι απο το παλιο lot στο 1,60 ειναι το καινουργιο lot καψουλια οποσ στα ειπε ο γιαννησΈτσι εξηγείται η αυξημένη δόση !!! Μάλλον τους είχαν τελειώσει προσωρινά τα 688 ...
Το έχω ξαναδεί αυτό σε φυσίγγια της ίδιας εταιρείας, πριν κάποια χρόνια. Τα NS-20 FIBRE 28 gr. (μάλλον δεν τα βγάζει πλέον). Είχα πάρει την ίδια μέρα από το ίδιο ράφι 1 κουτί νο.9 και 1 κουτί νο.10. Τα 9αρια είχαν 1,50 γρ. πυρίτιδας (μάλλον 206V) και καψούλι 688, ενώ τα 10αρια ... 1,70 γρ. !!! με καψούλι 684 (ναι το πιο χαμηλής ισχύος, με το άσπρο χαρτάκι στην τρύπα) !!! .buy buy.
Και τα δυο 688 ειναι Στελιο!
Καλησπέρα ... Φίλοι μου, τα ξέρω τα 688, πέρα από το σκούρο πράσινο, έχω δει και το πολύ ανοιχτό (αχνό) πράσινο, τα έχουμε ξανασυζητήσει, τα έχω συναντήσει και σε διάφορα φυσίγγια, όπως π.χ. κάποια του Τασκώφ, συγκεκριμένα το ΒΕΛΟΣ και το ΝΕΟ HUNTER, που είχα ξαναγράψει παλαιότερα και σε άλλο φόρουμ:Στέλιο είχαν βγει κάποιες παρτιδες με 688 που το χαρτάκι ήταν σχεδόν λευκό... Ήταν τόσο ανόητο πράσινο που φαινόταν σαν λευκό... Ίσως είχες πέσει σε τέτοια περίπτωση... 684 σε τέτοια γομωση είναι λίγο περίεργο...
Μου έχουν ξεμείνει μερικά NS20Classica 32γρ Νο.7 και χθες "έσφαξα" ένα να δω τι παίζει μιας που είναι γεμισμένο με c7 που χρησιμοποιώ και εγώ στα πρώτα μου βήματα στην ιδιογομωση
Χρήστο, τι καψούλι είχε ;;; Μήπως είχε 686 ;
Είναι και παλιά παρτίδα απ' ότι βλέπω, γιατί γράφει NS-20, ενώ εδώ και κάποια χρόνια γράφουν σκέτο CLASSICA.
Εγώ πάντως 2-3 φορές που ζύγισα είχε 1,60 γρ. - με καψούλι 688 ... και πιο βαθύ κλείσιμο από το 57,6 που φαίνεται στην παραπάνω φωτο ... 56 και κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω ότι έχω 2-3 κομμάτια ακόμη, θα το δω στο σπίτι.