Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
κωστα kinigodk ,επειδη φυγαμε πολλοι απο ζωτο τα πηγε παλι 5,80 ,περσι μολις ανεβηκαν η τιμες ηταν ο πρωτος που τα ακριβηνε και σταματησε γεναρη ,φλεβαρη να τα φτιαχνει και σου εδινε μονο το κιτρινο που ειναι πιο ακριβο!τα συμπερασματα δικα σου.[ηλια τα φτιαχνει ο μαυρουλης πλεον τωρα ,και στην αρτα απο τα μπασιματα μ εσύεχρι τελος ειναι πολυ καλα]
Ότι τα ακριβηνε από πέρυσι γύρω στα 30 λεπτά το κουτί το ξέρω δηλαδή στα 10 κουτιά 3 ευρώ παραπάνω
διαφορα γύρω στο 1,5 σουβλάκι με γύρο αν το υπολογίσεις .my man.
Έτυχα και εγώ περυσι σε αυτήν την ιστορία γύρω στα μέσα του Γενάρη ξέμεινα από φυσίγγια
Πέρασα από εκεί και πράγματι το 30αρι είχε τελειώσει και είχε μείνει μόνο το κίτρινο γύρω στα 6.40 ευρώ αν δεν κάνω λάθος
Τα θεώρησα ακριβά και έφυγα και αρχισα να ψάχνω τηλεφωνικα για τα euromix ενώ οι περισσότεροι προωθούσαν ότι τους είχε απομείνει
Μετα από τα πολλά όχι που εισέπραξα ψάχνοντας για euromix είπα να περάσω και κάπου αλλού ξέρεις εκεί που μπαίνεις και σε κοιτάνε σαν όρθιο πενηνταρικο και σου απαντάνε κοφτά ναι όχι ναι όχι
αν γουστάρεις κιόλας διαφορετικα στα πεπελια μας ;)
Χωρίς άλλο χρόνο στην διάθεση μου
κατεληξα στο τορντο το πορτοκάλι στα 6.90 δεν είχα και πολλές επιλογές λογω έλλειψης όπως μου είπαν
και σε αυτά τα κάψουλια τα ανάμεικτα τα επετειακά που τα πλήρωσα 7.00 ευρώ και τρόμαξα να τα ξεφορτωθώ
ούτε στημένη αλούπα στον χωματόδρομο δεν σκαγιαζαν
Από τότε και μετά Φίλε ούτε αγνάντιο που λενε και στο χωριό μου το πάθημα έγινε μάθημα ;)

Μου έχουν ξεμείνει μερικά NS20Classica 32γρ Νο.7 και χθες "έσφαξα" ένα να δω τι παίζει μιας που είναι γεμισμένο με c7 που χρησιμοποιώ και εγώ στα πρώτα μου βήματα στην ιδιογομωση
Εντύπωση μου έκανε το 1,70 τις πυρίτιδας (την μέτρησα αρκετές φορές) επίσης η πυρίτιδα ήταν όμοιο χρώμα με πρόσφατη παρτίδα που έχω αλλά με ποιο μεγάλα καρεδάκια

* Θα ξανά ζυγίσω με την μηχανική ζυγαριά κ αν δω κατι άλλο θα το γράψω

Χρήστο, εχει αλλαξει το σχημα των κοκκων της.
Και κατ επεκταση η ογκομετρια της,οπως κι η προοδευτικοτητα της.
Το τελευταιο,το κρινω εμπειρικα!:)
Αν γεμισεις την σύγχρονη σ'αυτο το βαρος,που βρηκες σ'αυτα που ανοιξες,θα αντιληφθείς τι σημαινει "αντρικεια τουφεκια"!.sarcastic.
Εντονοτερα, σε ψιλα σκαγια....

Χρήστο, εχει αλλαξει το σχημα των κοκκων της.
Και κατ επεκταση η ογκομετρια της,οπως κι η προοδευτικοτητα της.
Το τελευταιο,το κρινω εμπειρικα!:)
Αν γεμισεις την σύγχρονη σ'αυτο το βαρος,που βρηκες σ'αυτα που ανοιξες,θα αντιληφθείς τι σημαινει "αντρικεια τουφεκια"!.sarcastic.
Εντονοτερα, σε ψιλα σκαγια....
Το σχημα και το μεγεθος!:)

Μου έχουν ξεμείνει μερικά NS20Classica 32γρ Νο.7 και χθες "έσφαξα" ένα να δω τι παίζει μιας που είναι γεμισμένο με c7 που χρησιμοποιώ και εγώ στα πρώτα μου βήματα στην ιδιογομωση
Εντύπωση μου έκανε το 1,70 τις πυρίτιδας (την μέτρησα αρκετές φορές) επίσης η πυρίτιδα ήταν όμοιο χρώμα με πρόσφατη παρτίδα που έχω αλλά με ποιο μεγάλα καρεδάκια

Χρήστο, τι καψούλι είχε ;;; Μήπως είχε 686 ;
Είναι και παλιά παρτίδα απ' ότι βλέπω, γιατί γράφει NS-20, ενώ εδώ και κάποια χρόνια γράφουν σκέτο CLASSICA.
Εγώ πάντως 2-3 φορές που ζύγισα είχε 1,60 γρ. - με καψούλι 688 ... και πιο βαθύ κλείσιμο από το 57,6 που φαίνεται στην παραπάνω φωτο ... 56 και κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω ότι έχω 2-3 κομμάτια ακόμη, θα το δω στο σπίτι.

Χρήστο εκτός από την προδευτικοτητα που ανέφερε ο Γιάννης ,παρατήρησα ότι έχει συγκεντρωτηρα αποσπομενου πάτου ο οποίος συνήθως δέχεται 0.5 πυρίτιδα παραπάνω από μια απλη συνταγή με απλό συγκεντρωτηρα, πιστεύω ότι με τα τωρινά lot 1.65 αντί του 1.70 της παλιάς ίσως να είναι το ίδιο

Είναι και παλιά παρτίδα απ' ότι βλέπω, γιατί γράφει NS-20, ενώ εδώ και κάποια χρόνια γράφουν σκέτο CLASSICA.
Εγώ πάντως 2-3 φορές που ζύγισα είχε 1,60 γρ. - με καψούλι 688 ... και πιο βαθύ κλείσιμο από το 57,6 που φαίνεται στην παραπάνω φωτο ... 56 και κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω ότι έχω 2-3 κομμάτια ακόμη, θα το δω στο σπίτι.
ΣΤΈΛΙΟ το ξέχασα να βάλω το καψούλι ... ήταν σαν το παρακάτω κόκκινο . λογικά 686

ΣΤΈΛΙΟ το ξέχασα να βάλω το καψούλι ... ήταν σαν το παρακάτω κόκκινο . λογικά 686
Έτσι εξηγείται η αυξημένη δόση !!! Μάλλον τους είχαν τελειώσει προσωρινά τα 688 ... .yel.
Το έχω ξαναδεί αυτό σε φυσίγγια της ίδιας εταιρείας, πριν κάποια χρόνια. Τα NS-20 FIBRE 28 gr. (μάλλον δεν τα βγάζει πλέον). Είχα πάρει την ίδια μέρα από το ίδιο ράφι 1 κουτί νο.9 και 1 κουτί νο.10. Τα 9αρια είχαν 1,50 γρ. πυρίτιδας (μάλλον 206V) και καψούλι 688, ενώ τα 10αρια ... 1,70 γρ. !!! με καψούλι 684 (ναι το πιο χαμηλής ισχύος, με το άσπρο χαρτάκι στην τρύπα) !!! .buy buy.

NSi_NS-20_Fibre.jpg

Να και το classica σε νο. 7,5 δε φαίνεται καλά το καψούλι αλλά είναι 688 (πράσινο)
NSI_CLASSICA.jpg

Και τα δυο 688 ειναι Στελιο!
Στέλιο είχαν βγει κάποιες παρτιδες με 688 που το χαρτάκι ήταν σχεδόν λευκό... Ήταν τόσο ανόητο πράσινο που φαινόταν σαν λευκό... Ίσως είχες πέσει σε τέτοια περίπτωση... 684 σε τέτοια γομωση είναι λίγο περίεργο...

Έτσι εξηγείται η αυξημένη δόση !!! Μάλλον τους είχαν τελειώσει προσωρινά τα 688 ... .yel.
Το έχω ξαναδεί αυτό σε φυσίγγια της ίδιας εταιρείας, πριν κάποια χρόνια. Τα NS-20 FIBRE 28 gr. (μάλλον δεν τα βγάζει πλέον). Είχα πάρει την ίδια μέρα από το ίδιο ράφι 1 κουτί νο.9 και 1 κουτί νο.10. Τα 9αρια είχαν 1,50 γρ. πυρίτιδας (μάλλον 206V) και καψούλι 688, ενώ τα 10αρια ... 1,70 γρ. !!! με καψούλι 684 (ναι το πιο χαμηλής ισχύος, με το άσπρο χαρτάκι στην τρύπα) !!! .buy buy.
Το 1,70×32 στην c7 ειναι απο το παλιο lot στο 1,60 ειναι το καινουργιο lot καψουλια οποσ στα ειπε ο γιαννησ

Και τα δυο 688 ειναι Στελιο!

Στέλιο είχαν βγει κάποιες παρτιδες με 688 που το χαρτάκι ήταν σχεδόν λευκό... Ήταν τόσο ανόητο πράσινο που φαινόταν σαν λευκό... Ίσως είχες πέσει σε τέτοια περίπτωση... 684 σε τέτοια γομωση είναι λίγο περίεργο...
Καλησπέρα ... Φίλοι μου, τα ξέρω τα 688, πέρα από το σκούρο πράσινο, έχω δει και το πολύ ανοιχτό (αχνό) πράσινο, τα έχουμε ξανασυζητήσει, τα έχω συναντήσει και σε διάφορα φυσίγγια, όπως π.χ. κάποια του Τασκώφ, συγκεκριμένα το ΒΕΛΟΣ και το ΝΕΟ HUNTER, που είχα ξαναγράψει παλαιότερα και σε άλλο φόρουμ:
-0197.jpg
-0199.jpg

Αυτό που βρήκα στο FIBRE το 10αρι, δεν είναι αχνό ανοιχτοπράσινο, είναι άσπρο !!! Είχα μερικά τέτοια φυσίγγια ακόμη
IMG_20171002_163649.jpg

... και έκοψα πάλι ένα τώρα:

IMG_20171002_204647.jpg
IMG_20171002_205610.jpg
IMG_20171002_205036.jpg
IMG_20171002_205119.jpg

Αν αυτό το βλέπετε εσείς σαν 688 - σαν αυτό έδώ:
688.jpg
... εγώ θα πάω να "πηδηχτώ από το παράθυρο" !!!!! .sarcastic. .sarcastic. .buy buy..buy buy.
Και ας πούμε ότι είναι 688, τότε η δόση πυρίτιδας 1,75 γρ. (και όχι 1,70 που είχα γράψει το πρωί - δε θυμόμουν καλά) πως εξηγείται σε φυσίγγι 28 γρ. ????????????????? .xm.
Δεν έχω από τα άλλα τα 9αρια, να έσφαζα κι από αυτά, αλλά ξανακοίταξα τις σημειώσεις μου και καλά το θυμόμουν, είχαν 688 (το σκούρο πράσινο) και πυρίτιδα 1,50 γρ. !!!!

IMG_20171002_163237.jpg

;) :cool:

Παιδια καλησπερα και απο εμενα!
Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας για τα δυο συγκεκριμενα που θα παραθεσω παρακατω. Εχω ακουσει αρκετα καλα λογια γι αυτα αλλα θελω και την δικη σας συμβουλη!
Το ενα ειναι αυτο το οποιο σκοπευω να το δουλεψω τωρα στα μπασιματα μεχρι τα μεσα Νοεμβρη https://www.google.gr/search?biw=12....1.118...0.0.pDBuOXNZAYo#imgrc=O0Dq3wvF-1YgDM: και το δευτερο ειναι αυτο που σκοπευω να το δουλεψω την υπολοιπη σεζον οταν οι θερμακρασιες θα ειναι πιο χαμηλες http://www.superkill.gr/product.php?id=17
Οσοι τα εχουν δουλεψει ποια θεωρουν οτι ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα του καθε φυσιγγιου?ΤΕΛΟΣ θελω να πω οτι τα kill 32 σκοπευω να τα αγορασω μονο αν τα βρω με την πυριτιδα G3000 με την οποια γεμιζονταν εξαρχης και οχι με την GM3 που γεμιζονταν μετα καθως στην πρωτη υπηρχε ελλειψη. Γιατι ακουσα οτι με την gm3 δεν δουλευαν εξισου καλα.

Υ.Γ η γνωμη σας θα μου ειναι χρησιμη καθως σκοπευω να κανω σχετικα μεγαλη παραγγελια...
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Status
Not open for further replies.
Back