Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παυλο τα τσίχλα vs κόκκινα ; Ποιο κ γιατί;

Τόλη αν θυμάσαι περσι πήρα 1 κούτα 20αρα από το tsihla 33gr νομίζοντας ότι ειναι γεμισμένο με g3000,,,είχα πέσει στην περίοδο όμως που ο καραμανίδης είχε ξεμείνει από g3000 και τα είχε γεμίσει με gm3,,,όταν άνοιξα ένα φυσίγγι και το διαπίστωσα πήγα πίσω το ίδιο απόγευμα την κούτα και πήρα τα B&P classic

το κουτάκι που κράτησα και έριξα μου φάνηκε πιο καλό τελικά με την γεμισιά της GM3 παρά το ίδιο φυσίγγι με G3000 που ξαναέριξα από φίλο,,,το είχα γράψει και εδώ

το κόκκινο είναι πιο γρήγορο από το Tsihla και ειδικά το εννιαράκι του σκοτώνει πολύ μακρυά

Παιδια αγορασα φετος ολη τη σειρα...θα σφαξω και θα σας πω.....
Θετικες εντυπωσεις ειχα απο τα kill 32 σε ολες τις καιρικες συνθηκες. Αυτα που μου πηγαιναν καλα ηταν τα super kill κιτρινα και τα μαυρα γαζωναν στο κρυο... μου θυμησαν lambro kafe

Τα κίτρινα και τα μαύρα καλά και φυσίγγια αλλά ακριβά για τσίχλα. Το κόκκινο αρκετά συγκετρωτικο γι αυτό και τα μακρινά σκότωματα το τσίχλα συγχωρεί σκοπευτικα λάθη και κόβει και αυτό αρκετά μακρυά. Αν κρατούσε τις περσινές τιμές δεν θα έψαχνα για φυσίγγια.
Όσον αφορά τις αλλαγές στα σεταπ πάλι καλά φυσίγγια του βγήκαν αλλά έπρεπε να ενημερώσει.

Τα κιτρινα με τα 33γρ. και τα μαυρα με τα 34γρ. ηταν πραγματι πολυ καλα,
στις τσιχλες περσι το χειμωνα γαζωναν πολυ καλες τουφεκιες και σε μακρινες
αποστασης....
το θεμα ειναι φετος η τιμη τους.
...με τι είναι γεμισμένα αυτά;;; Το καλό είναι ότι στο said δεν γράφει με τι τα γεμιζει...απλά π.χ. μονοβασικη

...με τι είναι γεμισμένα αυτά;;; Το καλό είναι ότι στο said δεν γράφει με τι τα γεμιζει...απλά π.χ. μονοβασικη
Περσι προς το τελος της σεζον που τον ρωτησα μου ειπε
Τα 32gr κ τα 33gr κ τα tsihla με g3000,τα μαυρα 33,5gr με aquila κ τα μπλε 35gr με mbx32

Όποιος βρει σε μαγαζί τα rocket junior ας τους δώσει μια ευκαιρία. Φοβερά σκοτωματα, πολύ γρήγορα με μικρές προσκοπευσεις. Κράτησα τσίχλα στα 110 βήματα που της Έριξα για πλάκα επειδή ήταν η πρώτη φετινή ξερή λέμε. Το ύψος μου είναι 1,80 δεν ξέρω πόσα μέτρα είναι. Σε ότι έριχνα έπεφτε ξερό, τσοκ brain mr.

Όποιος βρει σε μαγαζί τα rocket junior ας τους δώσει μια ευκαιρία. Φοβερά σκοτωματα, πολύ γρήγορα με μικρές προσκοπευσεις. Κράτησα τσίχλα στα 110 βήματα που της Έριξα για πλάκα επειδή ήταν η πρώτη φετινή ξερή λέμε. Το ύψος μου είναι 1,80 δεν ξέρω πόσα μέτρα είναι. Σε ότι έριχνα έπεφτε ξερό, τσοκ brain mr.

το βήμα του μέσου ανθρώπου είναι 0,7 - 0,8 μ. Άρα 110 βήματα περίπου 77 - 88 μ. ????????????????
στα 80 μ , μόνο η προσκόπευση πρέπει να είναι περίπου στα 8-9 μ , δηλ. περίπου 34 μήκη τσίχλας.

........... μήπως , λέω μήπως τουφέκισε κάποιος άλλος μαζί με εσένα ??? αν όχι .....τρέξε γρήγορα να πάρεις ένα λαχείο. .cool..cool..cool.

Απορω πως τη ειδες σε τετοια αποσταση....εγω περυσι σημαδευα μια τσιχλα ηταν λιγο μακρυα κ απο πισω της πιο ψηλσ ομως ερχοταν 1 αλλη που δν την εβλεπα καν...με αποτελεσμα να μεινει η ντουφεκια μ πισω κ να βαρεσω την επομενη.. Εννοειται κωλοφαρδη τουφεκια σε πουλι που δν το εβλεπα καν...

το βήμα του μέσου ανθρώπου είναι 0,7 - 0,8 μ. Άρα 110 βήματα περίπου 77 - 88 μ. ????????????????
στα 80 μ , μόνο η προσκόπευση πρέπει να είναι περίπου στα 8-9 μ , δηλ. περίπου 34 μήκη τσίχλας.

........... μήπως , λέω μήπως τουφέκισε κάποιος άλλος μαζί με εσένα ??? αν όχι .....τρέξε γρήγορα να πάρεις ένα λαχείο. .cool..cool..cool.
Στο καρτέρι ήμουν μόνος μου. Την απόσταση την υπολογίζω γύρω από στα 70 μέτρα. Γενικά το έχω με τις μακρινές τουφεκιες. Οι προσκοπευσεις βγαίνουν αυθόρμητα ποτέ δεν υπολογίζω πόσο μπροστά θα ρίξω. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι το πουλί έπεσε ξερό έχοντας τέσσερα σκάγια πάνω του, σε
αυτή την απόσταση, με τα συγκεκριμένα φυσίγγια και το συγκεκριμένο τσοκ . Τώρα όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δε θέλει μπορεί να ειρωνεύεται!!! Εξάλλου δεν προσπαθώ να να πείσω κανέναν για τίποτε, αλλά μοιράστηκα αυτό που μου συνεβει και με έκανε να γοητευτω από μια ντουφεκια . Αυτά...

Στο καρτέρι ήμουν μόνος μου. Την απόσταση την υπολογίζω γύρω από στα 70 μέτρα. Γενικά το έχω με τις μακρινές τουφεκιες. Οι προσκοπευσεις βγαίνουν αυθόρμητα ποτέ δεν υπολογίζω πόσο μπροστά θα ρίξω. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι το πουλί έπεσε ξερό έχοντας τέσσερα σκάγια πάνω του, σε
αυτή την απόσταση, με τα συγκεκριμένα φυσίγγια και το συγκεκριμένο τσοκ . Τώρα όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δε θέλει μπορεί να ειρωνεύεται!!! Εξάλλου δεν προσπαθώ να να πείσω κανέναν για τίποτε, αλλά μοιράστηκα αυτό που μου συνεβει και με έκανε να γοητευτω από μια ντουφεκια . Αυτά...

φίλε μου , δεν είχα καμμία διάθεση να σε ειρωνευτώ. Αν το πήρες έτσι ζητώ συγγνώμη.
αλλά πρέπει και εσύ να παραδεχτείς ότι τέτοια τουφεκιά , τουλάχιστον δεν είναι συνηθισμένη. Και πρέπει να χαρακτηρισθεί σαν "τυχερή". ( γιαυτό και το λαχείο ...)

με διάθεση πειράγματος ήταν το σχόλιο και επ' ουδενί ειρωνείας. Σου εύχομαι δε από βάθους καρδιάς να έχεις πάντα τέτοιες τουφεκιές. .shake..shake.

Φίλε birdhunter , αν θέλεις να επιβεβαιώσεις την τουφεκιά σου, βάλε ενα χαρτόνι στα 70 μέτρα , και ξαναρίξε με το MR και τα Rocket junior ...... εχω δει κατανομή του MR στα 35 μέτρα και φαντάζομαι πως θα ειναι στα 70 μέτρα ....
Πολυ θα ήθελα να δω πως μπορούν να μπουν 4 σκάγια στην τσίχλα... ;);)

φίλε μου , δεν είχα καμμία διάθεση να σε ειρωνευτώ. Αν το πήρες έτσι ζητώ συγγνώμη.
αλλά πρέπει και εσύ να παραδεχτείς ότι τέτοια τουφεκιά , τουλάχιστον δεν είναι συνηθισμένη. Και πρέπει να χαρακτηρισθεί σαν "τυχερή". ( γιαυτό και το λαχείο ...)

με διάθεση πειράγματος ήταν το σχόλιο και επ' ουδενί ειρωνείας. Σου εύχομαι δε από βάθους καρδιάς να έχεις πάντα τέτοιες τουφεκιές. .shake..shake.
Οκ δεν τρέχει τίποτε, όλα εντάξει, ίσως το πήρα λάθος.
Φίλε birdhunter , αν θέλεις να επιβεβαιώσεις την τουφεκιά σου, βάλε ενα χαρτόνι στα 70 μέτρα , και ξαναρίξε με το MR και τα Rocket junior ...... εχω δει κατανομή του MR στα 35 μέτρα και φαντάζομαι πως θα ειναι στα 70 μέτρα ....
Πολυ θα ήθελα να δω πως μπορούν να μπουν 4 σκάγια στην τσίχλα... ;);)
Πριν ένα μήνα πήρα το mr μεταχειρισμένο. Σε όλες τις δοκιμές που έκανα το τσοκ είχε αρκετά κενά στον πίνακα στα 20 και στα 30 μέτρα σε σημείο που συζητάγαμε με το γιο μου να το δώσω, έλα όμως που στα πουλιά το τσοκ γαζώνει. Αν θέλεις με πιστεύεις έχω κάνει φοβερές ντουφεκιες σε καρακαξες και σε τσίχλες με αποκορύφωμα τη σημερινή. Δεν ξέρω τι γίνεται, μήπως ο πίνακας λέει τη μισή αλήθεια; Πάντως benelli, brain mr και rocket junior μοιάζουν καλός συνδυασμός. Σίγουρα θα πάρουν ευκαιρίες και θα ξαναγράψω εντυπώσεις. Ήθελα να τα ανεβάσω στο θέμα των brain, αλλά το έφερε η συζήτηση και το ανέβασα εδώ, αν είμαι εκτός θέματος να μεταφερθεί.

MR Kill 32 No8 35m τουφεκιά φίλου με Breda,,,για καθαρό 4* στον αυλό του 18.513 μετρημένο με όργανο μια χαρά ζωγραφίζει στα 35μ αλλά για παραπάνω δύσκολα ήδη σε κάποια σημεία δείχνει ότι πάει να σκορπίσει
mr_kill32_No8_35m.jpg

Last edited:
αυτή την απόσταση, με τα συγκεκριμένα φυσίγγια και το συγκεκριμένο τσοκ . Τώρα όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δε θέλει μπορεί να ειρωνεύεται!!! Εξάλλου δεν προσπαθώ να να πείσω κανέναν για τίποτε, αλλά μοιράστηκα αυτό που μου συνεβει και με έκανε να γοητευτω από μια ντουφεκια . Αυτά...[/QUO

Μηπως αυτοκτονισε?

Status
Not open for further replies.
Back