Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και Ναι μόλις τελείωσα 298 σελίδες απο το πρωι διαβάζοντας για τα φυσίγγια στην τσίχλα.. το αποτέλεσμα 2 Ντεπόν αναβράζον!!! .smashfrak.Και ενα καρο ερωτηματικά.llk. Φυσικό και επόμενο
Χαχαχαχαχαχ
Φιλε αν βγαλεις ακρη βοηθα κ μενα μεταha haaa.hair.εγω κατεληξα σε φυσιγγια με ποιοτικα υλικα κ ας εχουν λιγο τσιμπιμενες τιμες,εξαλλου δεν ριχνω πολλα το χρονο κ οσα μου κατσουν καλυτερα θα ειναι κ τα μονα που θα χρηαιμοποιω, ( προτιμηση σε κατασκευαστες που δεν κανουν συχνα αλχημειες )

Και Ναι μόλις τελείωσα 298 σελίδες απο το πρωι διαβάζοντας για τα φυσίγγια στην τσίχλα.. το αποτέλεσμα 2 Ντεπόν αναβράζον!!! .smashfrak.Και ενα καρο ερωτηματικά.llk. Φυσικό και επόμενο
Χαχαχαχαχαχ
Επειδη δεν θελω ντεπον αμα βγαλεις ακρη σφυρα μου και μενα.my man..big smile..big smile..big smile.

Άρχισες με Σαμαρά και τελείωσες με Τσίπρα δηλαδή
Χαχαχαχαχα
Σκέψου ότι ξεκίνησα με euromix κ έλεγα τι φυσηγκαρα είναι αυτή που λένε όλοι πονοκέφαλιασα με τις πυρίτιδες και κοντά στο 17 μου γυρνάνε όλα Τούμπα χαχαχαχαχα .smashfrak.

Φιλε αν βγαλεις ακρη βοηθα κ μενα μεταha haaa.hair.εγω κατεληξα σε φυσιγγια με ποιοτικα υλικα κ ας εχουν λιγο τσιμπιμενες τιμες,εξαλλου δεν ριχνω πολλα το χρονο κ οσα μου κατσουν καλυτερα θα ειναι κ τα μονα που θα χρηαιμοποιω, ( προτιμηση σε κατασκευαστες που δεν κανουν συχνα αλχημειες )
Το συμπέρασμα που έβγαλα φίλε μου Μανόλη είναι b&p_ kill 32 _gorilla _ κάποια lambro και κάποια σκοπεφτικα με λίγα λόγια παρε το αυγό κ κουρεφτο χαχαχαχα πέρα απ την πλάκα εκεί που κατέληξα είναι πέρνεις δοκιμάζεις και ανάλογα με το σκοπευτικό σου στυλ και όπλο καταλήγεις

Εγω με ρουμελιωτη το csb1 θα βγαλω ολοι την χρωνια εξερετικο φυσηγγι η ρεμ1100 το παει παραααα πολυ ουτε υγρασία ουτε ζεστην ηδα διαφορά χρονια εχω να πετυχω τετοιο φυσηγγι εξερετικο και πολυ οικονομικό..
Απο τον πίνακα που το έριξα μου άρεσε και εμένα.. Θα δοκιμαστεί και σε ζωντανό στόχο και αν μου ταιριάξει μόλις τελειωσει ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ πάμε για παραγγελία στον Αντρικο...eat.

Απο τον πίνακα που το έριξα μου άρεσε και εμένα.. Θα δοκιμαστεί και σε ζωντανό στόχο και αν μου ταιριάξει μόλις τελειωσει ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ πάμε για παραγγελία στον Αντρικο...eat.
Προχθες 28αρια δεν είχε καθόλου που ήθελα

Καλο μεσημερι! Επεσε τηλεφωνο για μια καλη ευκαιρια σε τσιχλοφυσιγγα
και τσιμπησα πριν λιγο 8 κουτακια beretta migra 31gr Ν 9 και Ν 8 και 6 κουτακια beretta SS 32gr N9 και Ν 8 στα 5 ευρω εκαστο..ντραπηκα να τα παρω ολα γιατι μου ειπε μην παρω και παρα πολλα να παρουν και αλλοι..
Bonus και ενα κουτακι beretta semi 4Ν στα 42gr και αυτο στα 5 ευρω..
Ποια η γνωμη σας για το migra και το ss;
nUoNpUm.jpg

Last edited:
και τσιμπησα πριν λιγο 8 κουτακια beretta migra 31gr Ν 9 και Ν 8 και 6 κουτακια beretta SS 32gr N9 και Ν 8 στα 5 ευρω εκαστο..ντραπηκα να τα παρω ολα γιατι μου ειπε μην παρω και παρα πολλα να παρουν και αλλοι..
Bonus και ενα κουτακι beretta semi 4 Ν στα 42gr και αυτο στα 5 ευρω..
Ποια η γνωμη σας για το mygra και το ss;
nUoNpUm.jpg
Έχω να τα δω χρόνια.... Δεν τα έχω ρίξει ποτέ. Πρέπει να έχουν περάσει πολλά χρόνια που σταμάτησε η παραγωγή τους.

Έχω να τα δω χρόνια.... Δεν τα έχω ρίξει ποτέ. Πρέπει να έχουν περάσει πολλά χρόνια που σταμάτησε η παραγωγή τους.
Nαι ετσι ειναι! Μου το ειπε και ο μαγαζατορας! Και θελει να τα διωξει για να αδειασει ραφια..εχει βγαλει(οχι μονο beretta) και αλλα στα 5 ευρω..

Τσαμπα πραμααααα!
Φερτα ολα πες του..:)
Αλλα οχι,πρεπει να παρει κ ο Ευριπιδης κατι σαν μπερεττακιας που ειναι...sarcastic.
Τσαμπα δεν λες τιποτα!
Μειναν μονο κατι Migra 7αρια απο τα beretta απο οτι ειδα γιατι εμπαιναν και αλλοι και επαιρναν..αλλα εχει και κατι αλλα victory starlight 32gr και διασπορας 32gr και αρκετα wolf με 5 ευρω..

Bonus και ενα κουτακι beretta semi 4Ν στα 42gr και αυτο στα 5 ευρω..
Ποια η γνωμη σας για το migra και το ss;
nUoNpUm.jpg
Γιαννη μια 10 αδα 31 gr beretta ια μου στειλεις 9αρια; πες λογαριασμο τωρα

Status
Not open for further replies.
Back