Τα τσίχλα πέρσι ήταν πιο φτηνά από το κιλλ 32,δεν ξέρω φέτος.
Εμενα για το kill 32 που ρώτησα μου είπαν 6,40€ ...το Τσίχλα θα ειναι ακομα πιο ακριβό σίγουρα!Κοντα στα 6,9- 7 € θα εχει!παλια ρε παιδιά το kill 32 ποσο ειχε δηλαδή και ολοι λένε οτι το εχει ακριβηνει τωρα τοσο πολυ;
Ενα πολυ ωραιο αρθρο απο τον δασκαλο http://www.knf.gr/toufekia-sta-psilomena-poulia-itan-psila-alla-poso-psila/Στο καρτέρι ήμουν μόνος μου. Την απόσταση την υπολογίζω γύρω από στα 70 μέτρα. Γενικά το έχω με τις μακρινές τουφεκιες. Οι προσκοπευσεις βγαίνουν αυθόρμητα ποτέ δεν υπολογίζω πόσο μπροστά θα ρίξω. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι το πουλί έπεσε ξερό έχοντας τέσσερα σκάγια πάνω του, σε
αυτή την απόσταση, με τα συγκεκριμένα φυσίγγια και το συγκεκριμένο τσοκ . Τώρα όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δε θέλει μπορεί να ειρωνεύεται!!! Εξάλλου δεν προσπαθώ να να πείσω κανέναν για τίποτε, αλλά μοιράστηκα αυτό που μου συνεβει και με έκανε να γοητευτω από μια ντουφεκια . Αυτά...
Δεν θεωρώ ότι τα 35 μέτρα είναι το όριο που ντουφεκαμε. Σίγουρα όλοι έχουμε πάρει θήραμα πιο μακριά και όχι μια στις 100 ώστε να θεωρηθεί τυχαίο. Όσο για αφορά τις ψηλωμενες βολές συμφωνώ ούτε εγώ μπορώ να τις υπολογίσω και σίγουρα κάποιες φορές υπερβάλω όπως όλοι μας. Αλλά σε τραβερσα σε καθαρό μέρος σίγουρα μπορείς να υπολογίσεις.Ενα πολυ ωραιο αρθρο απο τον δασκαλο http://www.knf.gr/toufekia-sta-psilomena-poulia-itan-psila-alla-poso-psila/
Φιλε μου εγω κυνηγησα ολη την περσιμη σεζον με τα euromix και τα tordo 30 gr με πολυ καλες εντιπωσεις τα ιδια και φετος . Ειναι ομως και τι ταιριαζει στον καθενα !!!Καλησπερα σε ολους. ποια η γνωμη σας για τα euromix?
Καλησπέρα Βαγγέλη. Αν θέλεις πάτα στον παρακάτω σύνδεσμο για να μας πεις δύο λόγια για εσέναΚαλησπερα σε ολους. ποια η γνωμη σας για τα euromix?
Δύο χρόνια τα έριχνα όταν δεν είχα πολλά από τα δικά μου φυσίγγια. Πέρυσι άλλαξε την πυρίτιδα ο Ναυπλιώτης και το έκανε το χειρότερο φυσίγγια για εμένα. Φέτος που έχει πάει και ψηλά η τιμή του, δεν μου περνάει καν από το μυαλό! Προσωπική άποψη πάντα!Καλησπερα σε ολους. ποια η γνωμη σας για τα euromix?
Πιο πολύ δεν γίνεται να συμφωνησω.απλα φέτος η τιμη τους έχει ξεφυγειΦιλε μου εγω κυνηγησα ολη την περσιμη σεζον με τα euromix και τα tordo 30 gr με πολυ καλες εντιπωσεις τα ιδια και φετος . Ειναι ομως και τι ταιριαζει στον καθενα !!!
Το εγραψα σε άλλο θέμα τζιμακο.είχα θέμα αλλα όχι με κομψοφτερες απλα μου βγαζανε παρα πολυ αιμαΔλδ παιδια με τα Euromix σε υγρασια δεν ειχατε θεμα ?
Τέλειακαλησπερα,αγορα σημερα 5 κουτακια τορντο32 και αλλα 5τορντο 30 . . 60 ευρω καλα δεν ειναι?
ναι σπυρο και ειναι και το μοναδικο μαγαζι στην περιοχη ιτεα-αμφισσα δηλαδη εχει και το μονοπωλειο. . επαγγελματιας με αυτεσ τις τιμες
Άρχισες με Σαμαρά και τελείωσες με Τσίπρα δηλαδήΚαι Ναι μόλις τελείωσα 298 σελίδες απο το πρωι διαβάζοντας για τα φυσίγγια στην τσίχλα.. το αποτέλεσμα 2 Ντεπόν αναβράζον!!! .smashfrak.Και ενα καρο ερωτηματικά.llk. Φυσικό και επόμενο
Χαχαχαχαχαχ