Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
όσοι πήραν τα comandos του Τρίμη μου είπαν τα καλύτερα - σύντομα θα γίνει και 2η παραγγελία οπότε να ρίχνετε και μια ματιά στις προσφορές για τα φυσίγγια .well done.
 
Σφαξτε κανενα να μας πειτε υλικα και βαρη. Αν και φετος βλεπω πως τα 28αρια προς το παρον σκιζουν
 
Είναι πολλή καλά φυσίγγια και τα σκοπευτικά και τα κυνηγετικά. Τα κυνηγετικά σε 31και 32γρ τα έριχναν παιδιά από το σκοπευτήριο στο μπασιμο και ήταν εξαιρετικά, τώρα δεν τα φέρνει εδώ κάποιο κατάστημα. Ειδικά το κόκκινο 32αρι ήταν κορυφαίο
οϊόντα

Τα φυσίγγια 32gr Red προορίζονται για βολές μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Ιδανικό φυσίγγι για όλες τις καιρικές συνθήκες. Ειδικά ξεχωρίζει για τις πολύ καλές συγκεντρώσεις, τις υψηλές ταχύτητες και τις ιδανικές πιέσεις που αποδίδει. Χρησιμοποιήστε το στην πέρδικα και την μπεκάτσα για δεύτερο ή τρίτο φυσίγγι, στο ορτύκι και στο τρυγόνι. Στην τσίχλα το φυσίγγι αυτό θα σας χαρίσει πρωτόγνωρες επιτυχίες. Αποδίδουν εξαιρετικά με *, **, *** μεσαία και κλειστά τσοκ για μακρινές αποστάσεις. Χρησιμοποιήστε το με όλα τα σύγχρονα όπλα, δίκανα και καραμπίνες με cal 12.

Χαρακτηριστικά

Βάρος Σκαγίων 32gr
Βύσμα Συγκεντρωτήρας
Ύψος μετάλλου 12mm
Κάλυκας 70mm
Bar-Πιέσεις 620
m/s-Ταχύτητα 415
Διαμέτρημα Cal 12
Κουτί 25 τεμ.
Κιβώτιο 500 τεμ.
Διαθέσιμα νούμερα 7 έως 10
Βαλλιστικές Δοκιμές


Βολή 35m
Σκάγια Νο 8
Κάνη 66cm
Τσοκάρισμα ***
Σκάγια στο στόχο 351
Ποσ. Συγκκέντρωσης 76%
Θερμοκρασία 19℃
Υγρασία 63%

Απόσταση 30m
Σκάγια Νο 8
Κάννη 71cm
Τσοκάρισμα ***
Σκάγια στο στόχο 401
Ποσ. Συγκκέντρωσης 86%
Θερμοκρασία 18℃
Υγρασία 64%
Η σειρά Gorilla Shoots
Επιλέξτε φυσίγγιο για να δείτε λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά



Φιλε Γιαννη ασε τα gorilla και βγάλε φωτο κάνα φυσιγγοκουτο ζωχιος να ανοίξει το μάτι μου..Ευχαριστώ εκ των προτέρων .my man..sarcastic.
 
Φιλε Γιαννη ασε τα gorilla και βγάλε φωτο κάνα φυσιγγοκουτο ζωχιος να ανοίξει το μάτι μου..Ευχαριστώ εκ των προτέρων .my man..sarcastic.
Τάσο κάνε τους ζωχους με καμμια μαρίδα τηγανητη καλύτερα.
Τελευταία δε σε βλέπω ζωηρό με το ψαρεμα και ανησυχώ.
 
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλα κανεις κατορθωμα..Όχι ότι δεν πέφτει η φάρσα αλλα γιατί είσαι από τους ελάχιστους (στην Ελλάδα..)

Και οχι μονο αυτο. Με την εξελιξη του Γερασιμου τον βλεπω συντομα να κατεβαινει στα 28 γρ και στη φασα. Παει ξεφυγαμε, Αγγλια γιναμε (στο κυνηγι).
 
μη σας φαίνεται περίεργο,στο χωριό και εγώ με cheddite No7 32gr τις κυνήγησα,,,κάτι ξεχασμένα από τα τρυγόνια
Καθολου περιεργο δεν μου φαινεται. Απλα στην Ελλαδα μας σπρωξανε στα πολλα γραμμαρια στα χοντρα νουμερα τις τελευταιες 2 δεκαετιες γιατι πολυ απλα δεν σου προσφεραν πχ 5αρια 32 γρ στα παπια. Ετσι καθιερωθηκαν τα τουλαχιστον 36 γρ για φασα και παπι. Οι Αγγλοι τα κυνηγανε μια χαρα με 30 γρ και ακομα και οι φιλοι μας Ιταλοι με 32 γρ το φθινοπωρο.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top