Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το tordo και το red τα γέμιζε με csb1..Aν έχει αλλάξει τελευταία δεν το ξέρω..
Μαλλον το γυρισε σε Ισπανια μερια για πιο οικονομικα,αλλα δεν το αναφερει αυτο στο site του κ μια ερωτηση που του ειχα κανει περσι το Πασχα ακομη μου απανταει.
Τελικα το eco τι βυσμα εχει πλεον;γιατι εχει κανει 2-3 αλλαγες

δεν το αναφερει αυτο στο site του κ μια ερωτηση που του ειχα κανει περσι το Πασχα ακομη μου απανταει
Κ ουτε θα σου απαντηση τα υλικα τα κρατα επασφραγιστο μυστικο οπως κ ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ για το μαγηκο ζωμο .terror..buy..vert funny.

Κ ουτε θα σου απαντηση τα υλικα τα κρατα επασφραγιστο μυστικο οπως κ ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ για το μαγηκο ζωμο .terror..buy..vert funny.
Αυτο ειναι το ποιο χαζό απο όλα..Ακόμα κ αν δεν γνωριζει κανεις θα του πει κάποιος γνωστός του ιδιογομωτης..
Μάλλον δεν το γράφουν για να ειναι καλλυμενοι σε περίπτωση αλλαγής...sarcastic..sarcastic.

Ειμαι στο αυτοκινητο και επιστρεφω απο αιμοδοσία. Μπιπ μπιπ ....στο viber και μεχρι να δω βαραει το τηλέφωνο και ειναι ο Γιούρι.Μου λεει για τις τιμές του Σαλαπάτα και μπαίνω αμέσως και τις βλέπω . Οσο και να δυσκολευομαι αυτη την περίοδο να στοκάρω φυσίγγια δεν άντεξα.Μακαρι μα μπορούσα να παρω τουλάχιστον τα διπλά.
Εκανα μια υπέρβαση αλλά μπροστα θα τα βρούμε. Πήρα 25 κουτιά neo velox -παλια αγάπη - 3 κουτια R12 και 2 gorilla κόκκινο που ηθελα να το δοκιμάσω .
Express 32 δεν υπάρχουν.Γύρω στη 1 που μίλησα αρχικά.
Δημήτρη αφού βρήκες τα neo velox σε καλή τιμή πολλή καλά έκανες και στόκαρες. Μιλάμε για φυσηγγάρα.

Τα gorilla shoots tordo τα έχει δοκιμάσει κανείς ; Γνωρίζουμε τι πυρίτιδα έχουν και πως συμπεριφέρονται στην υγρασία ;
Έριξε ο Μητσος με το δίκανο,όταν είμασταν μαζί στα τελειώματα 4-5 κουτιά και έκανε πολύ ωραία και μάκρυνα σκοτωματα.Σε νούμερο #8,5 τα έριχνε.ειναι 33gr αν και ο Μητσος δεν ρίχνει πάνω από 28 στην τσίχλες αυτό πραγματικά τον κέρδισε.εδω βέβαια έτσουζε λίγο στα 7,9€,αλλά αν τα έχεις βρει προσφορά χτυπά τα πιστευω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος..

Πολυ καλες προσφορες τωρα το πηρα χαμπαρι .......asking. οποιο κι αν ειναι το κινητρο του εν λογο καταστηματαρχη η ουσια μετραει , οτι τα δινει σε υπεροχες τιμες !!!
Το βελοξ με τι γεμιζεται ισπανικη ;

Δηλαδή ρε παιδιά, αυτό το Neo Velox τι γεμισιά έχει και είναι τέτοια φυσιγγάρα. Το ακούω από όλους που το ρίχνουν.
Ισπανικη και βυσμα Giovanni. Σε καλυκα cheddite. Δηλαδη ενα συνδυασμο.που τον βρισκεις σχεδον στο 90% των εμπορικων φυσιγγιων

Με βαση τις πυριτιδες που αναφερει οτι χρησιμοποιει ή mbx32 ή drago εχει,για g3000 δε νομιζω,γιατι με εκεινη φορτωνει το eco κ το red,ενω για το tordo αναφερει για κρυο κ υγρασια
Έριξε ο Μητσος με το δίκανο,όταν είμασταν μαζί στα τελειώματα 4-5 κουτιά και έκανε πολύ ωραία και μάκρυνα σκοτωματα.Σε νούμερο #8,5 τα έριχνε.ειναι 33gr αν και ο Μητσος δεν ρίχνει πάνω από 28 στην τσίχλες αυτό πραγματικά τον κέρδισε.εδω βέβαια έτσουζε λίγο στα 7,9€,αλλά αν τα έχεις βρει προσφορά χτυπά τα πιστευω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος..
Στις προσφορές του σαλαπατα το είδα το gorilla shoots tordo και ήθελα να πάρω μερικά κουτιά βέβαια δεν το προλαβα στα 6€ που το είχε σίγουρα ηταν μια καλη τιμή . Απο την νέα σεζόν θα τα δοκιμασω .

Ισπανικη και βυσμα Giovanni. Σε καλυκα cheddite. Δηλαδη ενα συνδυασμο.που τον βρισκεις σχεδον στο 90% των εμπορικων φυσιγγιων
Βικτωρα δε ξερω αν το βρισκεις στο 90% των φυσιγγίων ξερω οτι αυτο που εχει κανει στο velox ειτε πάτημα λέγεται αυτο ειτε κατι αλλο ειναι πολυ καλυτερο απο το 90% των υπόλοιπων εμπορικών φυσιγγιων
Ακομα και απο ισπανικά που γεμίζονται με psb είναι πολυ καλυτερο και δουλεύει σ ενα τεράστιο εύρος καιρικών συνθηκων

Status
Not open for further replies.
Back