Θα συμφωνησω κ εγω,διοτι περσι που ηθελα μερικα 9βολα κ ειχαν σε ολους τιμη στα 6 ευρω με 6.20 στην πολη μου ενα μαγαζι τα ειχε 5.60 κ πηγα να παραγγειλω κ για εναν γνωστο γιατι εκεινος ηθελε ποσοτητα,επειδη δεν ειχε εκεινη την στιγμη τα συγκεκριμενα κ δεν θυμοταν ποσο τα δινει,ανοιξε τον καταλογο του προμηθευτη κ εκανε τους υπολογισμους μπροστα μου για να μου πει μετα απο το ΦΠΑ κ το δικο του κερδος του μαγικο 5.60Δεν υπάρχει καμία περίπτωση Διαμαντή. Ποιο φυσίγγι αγόρασε ο Σαλαπάτας πιο ακριβά από ότι το πούλησε; Αγόρασε πιο ακριβά από 5€ το κουτί, τα express 32?
Κατά την γνώμη μου, δεν παίζει αυτό Διαμαντή.
Τιμη αγορας εβαλε 2.30 παρακαλω κ στον καταλογο ειδα κ καποια αλλα φυσιγγια τα οποια τα εδινε 6.5-7.5 τα ειχε τιμη αγορας απο 3-3.5 ευρω,σχεδον μιση τιμη απ' οτι τα δινουν τα αγοραζουν οι καταστηματαρχες κ το οτι ανεβηκε ο μολυβδος κ αλλες μλκς τα ακουω βερεσε,απλα οι μικροι τουλαχιστον για να μην κλεισουν εχουν υψηλες τιμες,οι μεγαλοι καταστηματαρχες που πουλανε εκατονταδες χιλιαδες φυσιγγια δεν δικαιολογουνται να εχουν τετοιες τιμες