Δωρεάν μεταφορικά Βικτορα. Για Αθήνα τουλάχιστον που ξέρω!Υποψιν οτι εχει 25 ευρω μεταφορικα ομως, αν δε γελιεμαι
Από Αθήνα οποιος θέλει τον βολεύω εγώ...γενικα το λεω όχι μόνο για τον Σαλαπατα.Μέχρι το πρακτορείο είναι τσάμπα, μετά πέφτει το κέρατο, αλλά θα το βολέψουμε...
Έχουμε παντού κονέ
Εσένα εννοούσα αλλά το ήθελα priveΑπό Αθήνα οποιος θέλει τον βολεύω εγώ...γενικα το λεω όχι μόνο για τον Σαλαπατα.
Ναι.τα φραγκα που ειναι ομωςOι τιμες ειναι σουπερ, δε το συζητω
Έλα ρε πρόλαβες; express 32 δεν είχε πριν δυο ώρες...Εφορτωσα express 32 σε 9 και 8 και lambro A1 speciale σε 7 για τις τρανές!
Πριν μια ωρα εφορτωσα.xm.μιλισα και στο τηλ. κανενα προβλημα, ελπιζωΈλα ρε πρόλαβες; express 32 δεν είχε πριν δυο ώρες...
Μαλλον πουλαει σε τιμη κοστους για να τζιραρειδλδ βρε παιδια ο Σαλαπάτας μπαινει μεσα τωρα ή θα ειχε κερδος +2 ευρω στο κουτι ??? μιλαμε τρελη διαφορα τιμης ...εεε δεν ειναι κ κανα τεραστιο καταστημα για να περνει "τζαμπα" απο τους κατασκευαστες
Αυτο πιστευω κι εγώ Παυλο.Μαλλον πουλαει σε τιμη κοστους για να τζιραρει
Στο φατσοβιβλίο λέει για λίγες ώρες. Το στοκ ξεπουλάει Βασίλη.Μπορεί και να του έκαναν καμία προσφορά οι παραγωγοί!! Ειδικά ο γκοριλα χωρίς να έχω πληροφόρηση νομίζω το έχει ξανακανει...
,Ακριβώς, αυτό!Τζιραρει όπως είπαν παραπανω τα παιδιά για να επενδύσει σε πράγματα που είναι μέσα στην εποχη και τουμπαλιν μετά από αυγουστο...
Δεν πιστευω μπαινει μέσα απλά βγάζει λίγο
Καλό είναι γιατί κοντα στα φυσιγγια όλο και κατι ακόμα μπορει να πάρει ο καθένας
Πωςςςςςς το εννοεις αυτο τοοοοο βολεμα δηλαδη;;;;;;Από Αθήνα οποιος θέλει τον βολεύω εγώ...γενικα το λεω όχι μόνο για τον Σαλαπατα.