Ετσι απο περιέργεια μήπως έριξε κανεις φετος ok 9αρια στις τσιχλες?
Περσινά 8αρια.. δεν μου άρεσαν..Ετσι απο περιέργεια μήπως έριξε κανεις φετος ok 9αρια στις τσιχλες?
Ta Dynamic απο οτι ξερω δεν ειναι διασπορας για αυτο ειχες μακρυνες καταβολεςΓια ακόμα μια φορά φέτος κυνήγησα με τα lambro classic 32. Είχα αγοράσει 25 κουτιά κατά τη διάρκεια των μπασιματων και ήταν φέτος τόσα λίγα τα πουλιά που μου έχουν μείνει 9 κουτιά... Για ακόμα μια φορά άψογα με όλους τους καιρούς. Ελάχιστα τα τραυματισμένα ελάχιστα τα κοψοφτερα! Όσο τα βρίσκω γύρω στο 7αρι ευρώ ήθελε να είναι μονόδρομος. Δούλεψα και κάποια φθηνά διασποράς στις μαύρες τα dynamic και μου άρεσαν πολύ. Το ωραίο ήταν ότι πήρα και πιο μακρινά πουλιά με ακαριαία καταβολή παρότι διασποράς!
Έριξα κάποια στα τελευταία κυνήγια.Ετσι απο περιέργεια μήπως έριξε κανεις φετος ok 9αρια στις τσιχλες?
Δεν βγαινει το dynamic διασπορας εχεις δικιο.μηπως εννοει κανενα αλλο ο Τασος διασπορας της superkill γιατι εχει καμποσες σειρες φυσιγγια.στις αλλες σειρες εχει διασπορας.Ta Dynamic απο οτι ξερω δεν ειναι διασπορας για αυτο ειχες μακρυνες καταβολες
το οποιο το καλοκαιρι στα ορτυκια ειναι πολυ καλοΔεν βγαινει το dynamic διασπορας εχεις δικιο.μηπως εννοει κανενα αλλο ο Τασος διασπορας της superkill γιατι εχει καμποσες σειρες φυσιγγια.στις αλλες σειρες εχει διασπορας.
Diva
Superkill
Hunter perfection.
Πιθανολογω οτι θα εννοει το diva 31 διασπορας.
Σωστα λαθος δικό μου ,diva διασποράς. Και εκοβε μακρια για διασπορας!το οποιο το καλοκαιρι στα ορτυκια ειναι πολυ καλο
Mου ελυσες μια παλια απορια..το diva διασπορας ειχε τον διασπορεα Giovvani μαυροπουλου
Και με τα 3* το ιδιο εχω δει για να μην πω και παραπανω,πιο παλια που εριχνα τα 3Α διασπορας..με 2 αστρα μεχρι και 30 μετρα
Αν η μιση μου καρδια γιατρε ειναι στο κυνηγι,η αλλη μιση στα φυσιγγια βρισκεται..Τάσο είσαι σίγουρος ότι είναι 32γρ τα διασπορας του Ρουμελιώτη; 34 μου είχε πει τα βγάζει
ούτε στο μαγαζί του...Γεμιζει κ στα 32 με csb1 5,80€ τα ειχα παρει..απλα δεν τα εχει στην σελιδα του..
Τον ειχα ρωτησει αν εκτος απο 34γρ γεμιζει κ 32γρ κ μου ειχε πει ναι..μονο παραγγελια
Για προσέξτε!!!! οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ!!!! δόλωμα κανονικό,νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο...
Τωρα δεν εχει αυξηθεί ο μόλυβδος οεο ρωταω εγω τωρα.ε ρε δούλεμα που μας ριχνουνε