Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για ακόμα μια φορά φέτος κυνήγησα με τα lambro classic 32. Είχα αγοράσει 25 κουτιά κατά τη διάρκεια των μπασιματων και ήταν φέτος τόσα λίγα τα πουλιά που μου έχουν μείνει 9 κουτιά... Για ακόμα μια φορά άψογα με όλους τους καιρούς. Ελάχιστα τα τραυματισμένα ελάχιστα τα κοψοφτερα! Όσο τα βρίσκω γύρω στο 7αρι ευρώ ήθελε να είναι μονόδρομος. Δούλεψα και κάποια φθηνά διασποράς στις μαύρες τα dynamic και μου άρεσαν πολύ. Το ωραίο ήταν ότι πήρα και πιο μακρινά πουλιά με ακαριαία καταβολή παρότι διασποράς!
Ta Dynamic απο οτι ξερω δεν ειναι διασπορας για αυτο ειχες μακρυνες καταβολες

Ta Dynamic απο οτι ξερω δεν ειναι διασπορας για αυτο ειχες μακρυνες καταβολες
Δεν βγαινει το dynamic διασπορας εχεις δικιο.μηπως εννοει κανενα αλλο ο Τασος διασπορας της superkill γιατι εχει καμποσες σειρες φυσιγγια.στις αλλες σειρες εχει διασπορας.
Diva
Superkill
Hunter perfection.
Πιθανολογω οτι θα εννοει το diva 31 διασπορας.

Δεν βγαινει το dynamic διασπορας εχεις δικιο.μηπως εννοει κανενα αλλο ο Τασος διασπορας της superkill γιατι εχει καμποσες σειρες φυσιγγια.στις αλλες σειρες εχει διασπορας.
Diva
Superkill
Hunter perfection.
Πιθανολογω οτι θα εννοει το diva 31 διασπορας.
το οποιο το καλοκαιρι στα ορτυκια ειναι πολυ καλο

το diva διασπορας ειχε τον διασπορεα jiovvani μαυροπουλου που ειναι σκληρος συγκεντρωτηρας εγω θα το ελεγα ημιδιασπορας ,ιδανικος για περπατητο για κλειστα μερη, στης μαυρες δεν μπορεις να τον ριξεις της κοβει στην μεση ειναι απο τα 10 μετρα μεχρι 25 και με 2 αστρα μεχρι και 30 μετρα ,για ορτυκι ειναι ωραιο φυσιγγακι.

το diva διασπορας ειχε τον διασπορεα Giovvani μαυροπουλου
Mου ελυσες μια παλια απορια...well done.

με 2 αστρα μεχρι και 30 μετρα
Και με τα 3* το ιδιο εχω δει για να μην πω και παραπανω,πιο παλια που εριχνα τα 3Α διασπορας..
Και φετος τα ιδια ειδα με τα Διασπορας του ρουμελιωτη 32γρ..Βεβαια χρησιμοποιουν καρδαρα διασπορεα αλλα ειναι παρομοιος κ με ιδια αποτελεσματα..
Το καλο που εχει ειναι οτι συνηθως δεν δινει ζωντανα θηραματα εν αντιθεση με αλλους διασπορεις (που ομως εχουν διαφορετικη "φιλοσοφια")..

Τάσο είσαι σίγουρος ότι είναι 32γρ τα διασπορας του Ρουμελιώτη; 34 μου είχε πει τα βγάζει
Αν η μιση μου καρδια γιατρε ειναι στο κυνηγι,η αλλη μιση στα φυσιγγια βρισκεται...my man.
Τωρα με προσβαλεις...yelling.
Γεμιζει κ στα 32 με csb1 5,80€ τα ειχα παρει..απλα δεν τα εχει στην σελιδα του..

http://www.megasalapatas.gr/index.php?route=product/category&path=64_306_700

ρε παιδια καλες πολυ τιμες ...φυσιγια των 7,5-8,5 ευρω στα 6!!!!!! πραγματικα το 3Α στα 6 ...ειναι τρομερη τιμη ... απο τα ποιο αριστα τσιχλοφυσιγγα για κρυο... αν ημουν Ελλαδα την επομενη σεζον (δυστυχως δεν θα ειμα ) θα επερνα απο τωρα 4-5 κουτες κ κανα δυο απο το νεο βελοξ

Status
Not open for further replies.
Back