Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα δοκιμαστούν και αυτά αύριο.
Γιώργο μακάρι να τα ρίξεις όλα.Επειδή αύριο και μεθαύριο έχω την εντύπωση ότι μαζί με τις κοινές τσίχλες θα μπουν και οι μεγάλες αλλά και φάσσες,πήρα σήμερα ένα κουτί NSI Classica σε νούμερο 7,5 και ένα B&P F2 34gr σε νούμερο 7.Για να είμαι καλυμμένος σε ότι εμφανιστεί μπροστά μου...
Ένα καλύτερο από το άλλο ΓιωργοΕπειδή αύριο και μεθαύριο έχω την εντύπωση ότι μαζί με τις κοινές τσίχλες θα μπουν και οι μεγάλες αλλά και φάσσες,πήρα σήμερα ένα κουτί NSI Classica σε νούμερο 7,5 και ένα B&P F2 34gr σε νούμερο 7.Για να είμαι καλυμμένος σε ότι εμφανιστεί μπροστά μου...
Ένα καλύτερο από το άλλο Γιωργο
Το F2 ποτε δουλεύει αποδεδειγμενα;Ένα καλύτερο από το άλλο Γιωργο
Γιάννη εγω το ρίχνω σε μέρες με παρα πολυ υγρασία η ομίχλη ανεξάρτητα απο κρύο η ζέστηΤο F2 ποτε δουλεύει αποδεδειγμενα;
Αυτά Γιώργο εδώ τα βρίσκουμε 6,50€.Εκει πόσο τα πήρες ;Επειδή αύριο και μεθαύριο έχω την εντύπωση ότι μαζί με τις κοινές τσίχλες θα μπουν και οι μεγάλες αλλά και φάσσες,πήρα σήμερα ένα κουτί NSI Classica σε νούμερο 7,5 και ένα B&P F2 34gr σε νούμερο 7.Για να είμαι καλυμμένος σε ότι εμφανιστεί μπροστά μου...
Αυτά Γιώργο εδώ τα βρίσκουμε 6,50€.Εκει πόσο τα πήρες ;
Σιγουρα κανεις.Αυτα τα 2 εως 4 γρ πανω απο το κανονικοTo ποιοτικοτερο για μενα 34αρι στην αγορα στα 6.50€. Ποσοι αραγε ελληνες κατασκευαστες φυσιγγιων προσφερουν 34 γρ σε τετοια τιμη?
Σήμερα πέρασε ένα μπουλούκι καμιά 15αριά ψηλά από πάνω μου, το 1ο που βλέπω φέτος, όποτε Γιώργο καλά προνόησες...Επειδή αύριο και μεθαύριο έχω την εντύπωση ότι μαζί με τις κοινές τσίχλες θα μπουν και οι μεγάλες αλλά και φάσσες,πήρα σήμερα ένα κουτί NSI Classica σε νούμερο 7,5 και ένα B&P F2 34gr σε νούμερο 7.Για να είμαι καλυμμένος σε ότι εμφανιστεί μπροστά μου...
+1To ποιοτικοτερο για μενα 34αρι στην αγορα στα 6.50€. Ποσοι αραγε ελληνες κατασκευαστες φυσιγγιων προσφερουν 34 γρ σε τετοια τιμη?
Για Φάσσες σε Νο 6,ειδικά αυτή την εποχή που είναι ''μαλακός'' ακόμα ο καιρός, λογικά θα ''γαζώνει''.Το Λάμπρο Βεργίνα πρώτη φορά το εριξ α σήμερα, εξαιρετικό φυσίγγιο, δεν το είχα χρησιμοποίηση στο παρελθόν και το είδα προχθες σ'ενα μαγαζί με τιμή 5,60 μου φάνηκε καλή τιμή και έτσι το πήρα για δοκιμή. Οσα πουλιά τουφεκισα σε αποστάσεις 20-25 πραγματικά τα τιναζε, πιστεύω ότι και σε μεγαλύτερα θηράματα δε θα υστερεί. Πολλή καλό επίσης και Λάμπρο tordo 30γρ.
Εξαιρετικό φυσηγγι Σπύρο και μαλακό (τουλάχιστον με το 725) πιστεύω ότι όπως ειπες και στις φασσες με μαλακό καιρό θα είναι αποδοτικό όπως και στα κιχλοκότσυφα σε βαρυχειμωνιά. Θα το δοκιμασω φέτος και στη μπεκατσα όποτε βάζω συγκεντρωτίρα.Για Φάσσες σε Νο 6,ειδικά αυτή την εποχή που είναι ''μαλακός'' ακόμα ο καιρός, λογικά θα ''γαζώνει''.