Αφησε και καλα της " υπερβολες" στα σκαγια και βαλε εφτιαρια στην υγρασια,δεν θα καταλαβεις οτι ριχνεις με εφτιαρα και το χαμογελο θα ειναι ζωγραφισμενο στα χειληΚι εγώ για ομίχλη μιλάω, σάουνα...
Φοβερος ο Κώστας με πολλές γνώσεις..κρίμα που έφυγε νωρίς..
Τα cosmos πράσινα 32γρ με gm3 είχαμε πάρει παλιά με κάτι φίλους κάμποσα κουτια..πολύ καλό φυσίγγι..κ τα puma 32γρ πάλι με gm3 στα ίδια επίπεδα..
Τώρα δυστυχώς ανήκουν στα συλλεκτικά..έτσι συμβαίνει με ότι χάνετε κ δεν υπάρχουν συνεχιστές..
Οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεός γελάει λέει η παροιμία..Δυστηχως..και σχεδια στο μυαλο του
Πριν κανα 2 εβδομαδες ενα απογευμα περασα απο την φυλαχτρα του, υπηρχαν ακομα αυτοι οι καλυκες κατω, δεν την κυνηγησαν αυτη τη φυλαχτρα οι κυνηγοι και ο τοπος εκλεισε απο τις πευκες, εικονες που μου εφεραν ρηγος,
Θα τα γεμίσουν με οτι τους έρθει στο μυαλο κ δεν θα ρωτήσουν κ κανέναν.Με τα φυσίγγια που γεμίζονται με πυρίτιδες της B&P ξέρει κανείς τι θα γίνει φέτος ;
Η g3000 είναι από τις πλέον διαδεδομένες για τα "τσιχλοφύσιγγα" .
Αυτό πιστεύω και εγώ Τάσο θα γίνει με τους περισσότερους παραγωγούς.Οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεός γελάει λέει η παροιμία..Δυστηχως..
Θα τα γεμίσουν με οτι τους έρθει στο μυαλο κ δεν θα ρωτήσουν κ κανέναν.
Αυτο θα γίνει Γιάννη...
Το εχει δείξει εδώ κ χρονια...Με τον κατάλληλο συνδυασμό όπως συμβαίνει κ με καθε πυριτιδα..πολύ λένε οτι δεν κάνουν για κρύο υγρασία κ είναι για γλυκούς καιρούς..μα και η sipe πχ είναι δυνατόν να μην αποδώσει στην υγρασία αν η συνταγή είναι για άλλες συνθήκες..το αν αξίζουν θα το δείξει το πεδίο του κυνηγιού
Μάλλον αναφέρεσαι στο 20αρι..ίσως γιατί είναι για χαμηλές γομωσεις..Πρωσοπικα αν και της δοκίμασα μόνο η csb5 με ευχαρίστησε
Το εχουν αποδειξει,η δορκας χρονια ολοκληρα.Παρτε το χαμπάρι εμπορικό τρικ ειναι.
Διάσημες μπορεί να γίνονται, το αν αξίζουν θα το δείξει το πεδίο του κυνηγιού
Παντός καλες ειναι για να γεμίζουν η τσέπες μερικών, εμενα Πρωσοπικα αν και της δοκίμασα μόνο η csb5 με ευχαρίστησε όπως και άλλες και κύριος γιατί ήταν ποιο οικονομική.
Δεν είναι θέμα διασημότητας είναι θέμα κόστους.π.χ το ariston ξεκίνησε σαν φυσιγγαρα γεμισμένο με c7 μετα για να χαμηλώσει το κόστος το άλλαξε σε g 3000 δεκτον γιατί για χρόνια ήταν το αγαπημένο μου τσιχλοφυσιγγο και τρυγονοφυσιγγο όταν το classica έπαιρνε την ανιούσα.θυμαμαι τιμή στο ariston τ οποίο δεν καταλάβαινε από καιρούς 4,60 και μέχρι πριν 3 χρόνια 5,50 και 5,70.τωρα γεμισμένο με ισπανική και 8 ευρώ.ελεος δηλαδή.γι αυτό πέρασα σε άλλα πάλι με ισπανική αλλά σε 6 ευρώ.αλλο φυσιγγι θρύλος το tordo της nsi.παει κι αυτό το κόψανε.αναγκαστικα λοιπόν πρέπει να ψάχνεται στα φυσίγγια.πολυ καλά του δορκα αλλά στα ύψη.οι ισπανικές λοιπόν έχουν επικρατήσει λόγω κόστους στις μικρές βιοτεχνίες και αναγκαστικά αυτα τα φυσίγγια θα προτιμώ αφού δε γεμίζω κι ούτε σκοπεύω να αρχίσω τώρα.οσοι γεμίζουν έχουν επιλογεςΔεν ξέρω πόσο θα κρατήσει όλο αυτο κ αν.. Αλλά βλέπω τις ισπανικές πυρίτιδες να γίνονται περισσότερο διάσημες..
Δεν θα ήταν και πολυ καλό να βάλεις 28αρα πυριτηδα στ εικοσαριΤο εχει δείξει εδώ κ χρονια...Με τον κατάλληλο συνδυασμό όπως συμβαίνει κ με καθε πυριτιδα..πολύ λένε οτι δεν κάνουν για κρύο υγρασία κ είναι για γλυκούς καιρούς..μα και η sipe πχ είναι δυνατόν να μην αποδώσει στην υγρασία αν η συνταγή είναι για άλλες συνθήκες..
Μάλλον αναφέρεσαι στο 20αρι..ίσως γιατί είναι για χαμηλές γομωσεις..
Υποθέτω..δεν ασχολούμαι με ιδιογομωση..
Ο δορκας ειναι σοβαρή εταιρία με χρονια παρουσίας στον χώρο και την γνώση να δημιουργεί μετά υλικά εχειΤο εχουν αποδειξει,η δορκας χρονια ολοκληρα.
Ακομα και ο τρόπος που κλείνει τα φυσιγγια του ειναι διαφορετικός. Πρέπει χωρίς να είμαι σίγουρος να εχει στροφειο βασινη η κατι τέτοιο για να βγάζει τέτοιο προφίλ στα φυσιγγια του. Ειναι πολυ σημαντικό αυτό για την απόδοση τον φυσιγγίωνΤο εχουν αποδειξει,η δορκας χρονια ολοκληρα.