Τα 688-686--684 είναι οκ ,τα cheditte πέφτουν από πάνω .Οι Ισπανικοι κάλυκες maxam προορίζονται να δουλευτουν με Ισπανικα καψουλια maxam που έχουν μεγαλύτερη διάμετρο από τα Ιταλικα...γι'αυτό και "κολυμπάνε"...
Δεν έχω δοκιμάσει Λάμπη, κανένα ιταλικό καψουλι σε Ισπανικό καλυκα...Τα 688-686--684 είναι οκ ,τα cheditte πέφτουν από πάνω .
Και γω μια χαρά τους έχω βρει...o maxam καλυκας ειναι απαραδεκτος?μηπως τους μπερδευεις με τους fiem?[με maxam εχω ριξει χιλιαδες καλυκες απο ελληνικα και ξενα φυσιγγια δεν μου εχουν παρουσιασει τιποτα!μπορει να ειμαι και τυχερος]
Ο αποκαψουλωτής λέει πάντα την αλήθεια. Πρώτη φορά αποκαψούλωσα Saga (κάλυκα με αστεράκια) με πολύ μέταλλο και έπαθα πλάκα. Τα καψούλια φεύγαν με τη μία και ότι καψούλι και να έβαζα κολυμπούσε. Γενικά όλοι οι κάλυκες με τα αστεράκια (εταιρία δεν ξέρω) αποκαψουλώνονται χωρίς δύναμη. Αρκετά καλύτεροι είναι αυτοί που γράφουν Ammo Rio, που έχουν τα Rio Target Load. Στην αντίπερα όχθη είναι οι B&P-μιλάμε για πολύ σφήνα καψουλώματα και πολύ άριστους κάλυκες. Η πατάτα που έπαθε ο φίλος ήταν - κατά τη γνώμη μου πάντα - αναμενόμενη, το έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό στους κάλυκες με τα αστεράκια. Δοκιμάστε τον αποκαψουλωτή σε ριγμένους κάλυκες και θα με θυμηθείτε. Εκτός αν έτυχαν όλες οι αστοχίες σε μένα και στον φίλο απ' τα Γιάννενα.o maxam καλυκας ειναι απαραδεκτος?μηπως τους μπερδευεις με τους fiem?[με maxam εχω ριξει χιλιαδες καλυκες απο ελληνικα και ξενα φυσιγγια δεν μου εχουν παρουσιασει τιποτα!μπορει να ειμαι και τυχερος]
Ήταν πολύ καλό φυσίγγι. Το Zoli μου που ζητάει μαλακά φυσίγγια έκανε παπάδες με το Tordo. Αλλά δεν ξέρω, όπως λέει και ο Νίκος παραπάνω, γιατί πέρυσι δεν το δούλεψα και η Gm3 που έχουν τα Tordo είναι ελαφρώς διαφορετική (λογικά ο Ναυπλιώτης προσάρμοσε το φυσίγγι στη νέα παρτίδα Gm3).Καλησπερα Κυριοι,
Εχει βαλει προσφορα ο σαλαπατας τα tordo της lampro (πορτοκαλι κουτι 32gr) στα 5,30.
Ειναι καλο φυσιγγι? Αξιζει?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ναι εκανε ωραια προσαρμογη...Ήταν πολύ καλό φυσίγγι. Το Zoli μου που ζητάει μαλακά φυσίγγια έκανε παπάδες με το Tordo. Αλλά δεν ξέρω, όπως λέει και ο Νίκος παραπάνω, γιατί πέρυσι δεν το δούλεψα και η Gm3 που έχουν τα Tordo είναι ελαφρώς διαφορετική (λογικά ο Ναυπλιώτης προσάρμοσε το φυσίγγι στη νέα παρτίδα Gm3).
To BP classic ν9 το βασικό μου φυσίγγι για τσίχλα τα τελευταια χρονια. Ολο το χρονο για οποιοδήποτε (αττικοβοιωτικο) καιρο. Στα περάσματα εχω και καποια nsi classica 7,5 κυριως για το νούμερο και την υπερσυγκέντρωση. Τελευταια δοκίμασα mezzo 30 στο περπατητό και καθιερώνεται και αυτο.Επέστρεψα τα 2 κουτιά GM3 Fast καθότι ήταν ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει.
Στη θέση τους πήρα ένα. Β&P MB32 Classic και ένα NSI Velox.Γνωμες?
ποσο τα πηρες τα κλασικ?επειδη πανω κατω στης ιδιες τιμες ειναι, δοκιμασε cheditte tordo και αριστον και μεινε με οποιο σου αρεσει μην αλλαζεις συνεχεια φυσιγγια.Επέστρεψα τα 2 κουτιά GM3 Fast καθότι ήταν ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει.
Στη θέση τους πήρα ένα. Β&P MB32 Classic και ένα NSI Velox.Γνωμες?
Δεν θελω να μεινω σε καποιο φυσιγγι εμποριου καθοτι γεμιζω μονος μου απλα δεν εχω χρονο ουτε για κλ...μο για να γεμισω και ετσι τα πηρα αυτα απλα ρωτησα γνωμες για αυτα τα 2 που πηρα βασιζομενος οτι αλλαζουν συνεχεια τα περισσοτερα ( βλεπε Tordo της Nsi που το αφησα φαρμακι και το GM3 Fast που ουσιαστικα μπηκε στη θεση του ειναι για να ριχνεις φουρνελα).ποσο τα πηρες τα κλασικ?επειδη πανω κατω στης ιδιες τιμες ειναι, δοκιμασε cheditte tordo και αριστον και μεινε με οποιο σου αρεσει μην αλλαζεις συνεχεια φυσιγγια.
7,5 ευρω τα εχουν ο Καλκαντζάκος και ο παρδαλάκηςποσο τα πηρες τα κλασικ?επειδη πανω κατω στης ιδιες τιμες ειναι, δοκιμασε cheditte tordo και αριστον και μεινε με οποιο σου αρεσει μην αλλαζεις συνεχεια φυσιγγια.