περπατιτο LM κ MΤο mezzo 30 με τι τσόκ θα το προτείνατε για το 725, 18,8 αυλο;
καρτερη δεν τα εχω δοκημαση λ
περπατιτο LM κ MΤο mezzo 30 με τι τσόκ θα το προτείνατε για το 725, 18,8 αυλο;
Γενικά θα έβαζα 4*~3* ή 4*~2*Το mezzo 30 με τι τσόκ θα το προτείνατε για το 725, 18,8 αυλο;
Μην το θεωρήσεις απαντηση γιατι δεν εχω οπλο με διευρυμένο. Εγω με 303 , 18,3 εχω άριστα αποτ. Με 4* . Γενικα μην κοιτάς τοσο την κατανομή (ουπς....ωωωω ναι) γιατι ειναι τοσο μα τοσο πολλα τα σκάγια . Ειναι τα τωρινά μίξη 91/2 με 10 . Το σωστο και αυτο που θα πρότεινε η εταιρια ειναι 10 αλλα ειμαι βεβαίως οτι το εχει μιξ για λογους μάρκετινγκ .Το mezzo 30 με τι τσόκ θα το προτείνατε για το 725, 18,8 αυλο;
Αν και το ανεφερες πρωτο πρωτο δεν εχει καμια σχεση το 18,3 με το 18,8.Δεν λεω αν καποιο ειναι καλυτερο απο το αλλο αλλα φυσιγγια που μπορει να πηγαινουν μπαλα στο ενα να μην πηγαινουν στο αλλο και τουμπαλινΜην το θεωρήσεις απαντηση γιατι δεν εχω οπλο με διευρυμένο. Εγω με 303 , 18,3 εχω άριστα αποτ. Με 4* . Γενικα μην κοιτάς τοσο την κατανομή (ουπς....ωωωω ναι) γιατι ειναι τοσο μα τοσο πολλα τα σκάγια . Ειναι τα τωρινά μίξη 91/2 με 10 . Το σωστο και αυτο που θα πρότεινε η εταιρια ειναι 10 αλλα ειμαι βεβαίως οτι το εχει μιξ για λογους μάρκετινγκ .
Δεν ειχα ριξει ποτε στη ζωη μου κατω απο 32 γρ , πηρα τα mezzo για το μονόκανο και τωρα τα ρίχνω και με τα δυο μου αυτογεμή . και νομιζω ο,τι ρίχνω με φλομπερ.
Μάνο με την μαξους δεν μου άρεσε το μετζο..και είχα ανοιχτο τσοκ το σκιτ . Νομίζω θέλει ενα lm για να δουλέψει καλα ίσως και MΤο mezzo 30 με τι τσόκ θα το προτείνατε για το 725, 18,8 αυλο;
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη χαχαχαχαχαχαΘα πάω πρώτα με το mid και το long
Μάνο εγώ έχω τη maxus με 18,8 άυλο και θα σου πρότεινα **** και *** .Το mezzo 30 με τι τσόκ θα το προτείνατε για το 725, 18,8 αυλο;
4 αστραΤο mezzo 30 με τι τσόκ θα το προτείνατε για το 725, 18,8 αυλο;
Και εγω με την μαξου; Βαζω το **** μαμα και 32 γρ.κανει παπαδες..δεν θες τιποτα αλλοΜάνο εγώ έχω τη maxus με 18,8 άυλο και θα σου πρότεινα **** και *** .
Από τις καλύτερες τουφεκιές που έχω ρίξει με τη maxus ήταν με **** και φυσίγγι free shots της cheddite.
Τώρα βέβαια δεν τα αγοράζω λόγω κόστους.
4-3 και εισαι τελειως για περπατητο ,καρτερι 4-2.Το mezzo 30 με τι τσόκ θα το προτείνατε για το 725, 18,8 αυλο;
Fast No9 έριξα πέρσυ ένα κουτάκι, καλό φυσίγγι, τίμιο. Γρήγορο και συγκεντρωτικόκαλησπερα στην ομαδα....θα ηθελα την γνωμη σας για τα φυσιγγια j&b light που ειναι 31 γραμμαρια και j&b fast 30 γραμμαρια....
μιας και μου έμειναν 3-4 πακέτα fantom δεν με βλέπω να κάνω μεγάλη παραγγελία σύντομα αν δεν αλλάξει το σκηνικό και για 1-2 κούτες δεν κατεβαίνω πρακτορεία,αγόρασα τα αγαπημένα μου Imperial μέχρι νεοτέρας