Δεν είναι δικό μου το όπλο, αλλά τσίχλα κυνηγά ο φίλος σε καρτέρι γενικάΤι κυνήγια κάνεις Άρη;
Φοβερό όπλο μετάνιωσα πού το έδωσα για εμένα SIPE 32γρ. λίγο τσιμπιμενα αλλά το πάει μπάλα.Καλησπέρα σε όλη την ωραία ομάδα μας, έχουμε μια περιέργεια με ένα φίλο που πρόσφατα απέκτησε μια BERETTA S-100, ποια φυσίγγια πάει το όπλο αυτό;;;;;;αν και όπλο με όπλο έχει τεράστια διαφορά, αλλά από περιέργεια και μόνο,![]()
Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε μου για την πληροφορία σου, αύριο κιόλας θα σε δοκιμάσει ο μικρόςΦοβερό όπλο μετάνιωσα πού το έδωσα για εμένα SIPE 32γρ. λίγο τσιμπιμενα αλλά το πάει μπάλα.
Γενικά Άρη ότι περιέχει Sipe....Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε μου για την πληροφορία σου, αύριο κιόλας θα σε δοκιμάσει ο μικρός![]()
![]()
Τραβάει καλά τουλάχιστον με υγρασία γιατί πολυ κρύο δεν έχουμε γενικά ότι έριξα του δουβρη δεν με χάλασεTo frost του Δούβρη το έχει δουλέψει κανείς συνάδελφος;
Κάνει ό,τι υπόσχεται σε κρύο με υγρασία;
Απ' ό,τι γράφει ο ίδιος στο σάιτ του το γεμίζει με τη CSB-1P που η ΜΑΧΑΜ την προτείνει για 34γρ, είναι απ΄τις πιο προοδευτικές της σειράς
Στην α300???Γενικά Άρη ότι περιέχει Sipe....
Και οι Beretta Outlander τα πάει τα Sipe Άρη.....![]()
...δοκίμασε να δεις....
ρουμελιωτης 32γρ και 28γρ και απολαυσε τουφεκιες.Καλησπέρα σε όλη την ωραία ομάδα μας, έχουμε μια περιέργεια με ένα φίλο που πρόσφατα απέκτησε μια BERETTA S-100, ποια φυσίγγια πάει το όπλο αυτό;;;;;;αν και όπλο με όπλο έχει τεράστια διαφορά, αλλά από περιέργεια και μόνο,![]()
Δοκίμασε αν μπορειs να τα βρειs fantom τα χρυσάφι τρομερό φυσιγγιΚαλησπέρα σε όλη την ωραία ομάδα μας, έχουμε μια περιέργεια με ένα φίλο που πρόσφατα απέκτησε μια BERETTA S-100, ποια φυσίγγια πάει το όπλο αυτό;;;;;;αν και όπλο με όπλο έχει τεράστια διαφορά, αλλά από περιέργεια και μόνο,![]()
Το fantom εννοειs?αργό σαν φυσίγγι αλλά αν βρεις την ταχύτητα του όντως είναι καλό !
Εμένα μου φένεται πολύ γρήγορο αλλά δεν δίνω και τόση σημασία στη ταχύτητα όσο στην συγκέντρωση και αυτό μου φαίνεται πολύ σφικτόΝαι για το fanatic λέω
Πάρε τα ισπανικά imperial.Τα gorilla red τι λενε; Απόδοση; Ανακρουση για δικαννο; Τα βρήκα σε συμπαθητική τιμή για αγορά 250 φυσίγγια.
Η περσινή παρτίδα δεν μου άρεσε,κάτι άλλαξε!Τα gorilla red τι λενε; Απόδοση; Ανακρουση για δικαννο; Τα βρήκα σε συμπαθητική τιμή για αγορά 250 φυσίγγια.
ψαχνεις φθηνο και καλο η δεν σε ενδιαφερει η τιμη?δεν εχω καταλαβει.!Τα gorilla red τι λενε; Απόδοση; Ανακρουση για δικαννο; Τα βρήκα σε συμπαθητική τιμή για αγορά 250 φυσίγγια.
Μέχρι 7 το όριο. Τώρα και 7,20 να είναι ας πάει και το παλιαμπελο.ψαχνεις φθηνο και καλο η δεν σε ενδιαφερει η τιμη?δεν εχω καταλαβει.!