Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ θα πρότεινα αντί για hit το express 32. Mαλακο με ωραία σκότωματα και σε μακρινές αποστάσεις εκτός από τις μέρες με τρελή υγρασία που ελάχιστα φυσιγγια (με διβασικες) σκοτώνουν όπως πρέπει

Είχα ξαναρωτησει εδώ αλλά επειδή δε θυμάμαι τις απαντήσεις για πείτε όσοι έχετε δικαννο, μαλακό εμπορικό φυσίγγι για τσίχλα 30-32 γρ μιας και μου τελειώνουν τα Lambro classic και δεν ξαναβγαινουν.Δε θέλω απαραίτητα φθηνό, ψάχνω κάτι μαλακό κι αποδοτικό.
επειδη δεν σε ενδιαφερει η τιμη ,nsi clasicca 32gr.αμα παρεις ποσοτητα θα τα παρεις και καλυτερη τιμη.και τα labro clasic στην ιδια τιμη τα εβρισκες περιπου.

Ναι αγόρι μου,μην σου φαίνεται παράξενο,είναι για όλους τους καιρούς,έλα κοντά μου μια μέρα να με καμαρώσεις ;) .sex hard..sarcastic.
αμα του δωσεις κανα eley τοτε θα του αρεσει.yel..[εχει καει ο κακομοιρης και δεν θελει ουτε να την βλεπει.sarcastic.]

Ναι αγόρι μου,μην σου φαίνεται παράξενο,είναι για όλους τους καιρούς,έλα κοντά μου μια μέρα να με καμαρώσεις ;) .sex hard..sarcastic.
Βρες καμιά τσίχλα εκεί που κυνηγάς....και μετά έρχομαι να σε καμαρώσω... .yelling. .sarcastic.
Θα κάθομαι στα 50m πάρα δίπλα σου...με ΜΒ 32.....sarcastic.

Ναι είναι επικίνδυνος ο ατημος .hunter.

Α' γεια σου.....γι'αυτο το λεω......μην σε ''βρουν'' τα δυσκολα....για το καλο σου που λεει και το τραγουδι!!!! ;) .sarcastic.
ΥΓ. Κανά καινουργιο ''πυραυλο'' εβγαλες.....πλησιαζει ο χειμωνας.....μην σε βρει απροετοίμαστο........;):)

Είχα ξαναρωτησει εδώ αλλά επειδή δε θυμάμαι τις απαντήσεις για πείτε όσοι έχετε δικαννο, μαλακό εμπορικό φυσίγγι για τσίχλα 30-32 γρ μιας και μου τελειώνουν τα Lambro classic και δεν ξαναβγαινουν.Δε θέλω απαραίτητα φθηνό, ψάχνω κάτι μαλακό κι αποδοτικό.
B&P light 30gr n9

Birdy με δικαννο να πας στα 28γραμμ..Κενταυρος 28/8νουμερ και θα πάθεις πλακα...σιγουρα και αλλα σκοπευτικα ελληνικης κατασκευης θα εχουν καλο αποτελεσμα...

Εχετε δοκιμάσει τελευταία το cheddite tordo 32? Kι αν ναι πείτε μου εντυπώσεις και αν έχει αλλάξει σε σχέση με παλιότερα. Τα είχα δοκιμάσει κάποτε αλλά ένιωθα πολλή ανάκρουση.
οχι δεν ειναι σκληρο κανονικο ειναι!ειναι ακομα καλο φυσιγγι.,αλλα και παλι ειναι πολυ πιο ακριβα απο αλλα 32αρια .για μενα παρε απο 2 κουτια απο το καθενα ,απο αυτο που σε ενδιαφερει και δοκιμασετα.

Καλησπέρα σε όλη την ωραία ομάδα μας, έχουμε μια περιέργεια με ένα φίλο που πρόσφατα απέκτησε μια BERETTA S-100, ποια φυσίγγια πάει το όπλο αυτό;;;;;;αν και όπλο με όπλο έχει τεράστια διαφορά, αλλά από περιέργεια και μόνο,:)

Status
Not open for further replies.
Back