Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ίσως έμενες πίσω Μιχαήλ. Όχι ότι δεν κλάνουν φυσίγγια απλά λέω αν βάλεις ξανά τα ίδια φυσίγγια δοκίμασε να τραβήξεις το όπλο λίγο παραπάνω.
Ναι δεν αντιλέγω όλα τα ενδεχόμενα παίζουν απλά μου έκανε εντύπωση που όλο αυτό ήταν επαναλαμβανόμενο

Καλησπέρα παιδιά, Rio και Nobelsport gm3 στον νοτιά με φουλ υγρασία δεν έκαναν τπτ τα ξεπουπουλίαζα και απλά έφευγαν. Ποτανα κοινωνία
Τα Rio είναι πολύ καλά φυσίγγια απλά θέλουν πολύ χαμηλή θερμοκρασία τα gm3 είναι πολύ δυνατα για νοτια

Ρε παίδες για νότια με υψηλή υγρασία και θερμοκρασία το πρωί αρκετά υψηλή 18-19 oC ποια φυσίγγια έχετε να προτείνετε μήπως και δούμε καμία άσπρη μέρα τώρα που φάνηκαν πουλιά
Δοκίμασε τα. Lambro tordo 30 κανουν τρελεs σε νοτια και ζεστεs μερεs

Καλησπέρα παιδιά, Rio και Nobelsport gm3 στον νοτιά με φουλ υγρασία δεν έκαναν τπτ τα ξεπουπουλίαζα και απλά έφευγαν. Ποτανα κοινωνία
Τα Nsi Gm3 ,εδω και δυόμιση χρόνια ,ειναι για να σε κουφάνουν τελειως . Ενα φυσίγγι που παλιότερα το έριχνα .Τώρα το θεωρώ απ τα χειρότερα της Nsi.

Τα Nsi Gm3 ,εδω και δυόμιση χρόνια ,ειναι για να σε κουφάνουν τελειως . Ενα φυσίγγι που παλιότερα το έριχνα .Τώρα το θεωρώ απ τα χειρότερα της Nsi.
Παλιά όπως λες ήταν πολύ καλό το tordo στο κουτί με τη τσίχλα που ήταν απ' τ αγαπημένα μου φυσίγγια και το gm3 fast.απο τότε που τα έκοψε κι έβγαλε το τωρινό για μένα τελείωσε η nsi στα τσιχλοφυσιγγα.οντως μόνο μπαμ και τέλος.το ίδιο έκανε και χάλασε το sipe.τωρα σε νοτια και υγρασία μαζί το 90% των εμπορικών κλάνουν μέντες.του Ρουμελιώτη είναι μια άλλη ιστορία και δε μπαίνω καθόλου εκεί.τα δοκίμασα πέρυσι και για λόγους καθαρά δικούς μου απλά δεεεν.μονο γνωστών εταιρειών από τη στιγμή που δεν ασχολούμαι με ιδιογομωση.σκεφτειτε όλοι καλά τα λεφτά που κάνει το όπλο σας και μετά αποφασίστε για το φυσιγγι που θα βάλετε μεσα

Το περίεργο ήταν ότι τα τουφέκουσα πούπουλα παντού και στην συνέχεια ήταν σαν να κοντοστεκόταν τα πουλιά Και συνέχιζαν έως που αρκετά μέτρα παρακάτω Επεφταν ζωντανά με αποτέλεσμα από τα δέκα πουλιά να πάρω μόνο τα τρία
Φίλε Μιχάλη δοκίμασε άλλη μια μέρα με ακριβώς τα ίδια φυσιγγια που χρησιμοποιησες αλλά βάλε μεγαλύτερη προσκοπευση γτ σε αυτές τις συνθήκες οι μονοβασικες τείνουν να γίνονται πιο βραδυκαυστες. Αν δν πετύχει ούτε αυτό πήγαινε πάρε από ένα κουτάκι nsi sipe και nsi s4 και οποιο σου κάτσει από τα δύο δούλευε το μόνο αυτές τις δύσκολες μέρες με νοτιά και φουλ υγρασία.

Φίλε Μιχάλη δοκίμασε άλλη μια μέρα με ακριβώς τα ίδια φυσιγγια που χρησιμοποιησες αλλά βάλε μεγαλύτερη προσκοπευση γτ σε αυτές τις συνθήκες οι μονοβασικες τείνουν να γίνονται πιο βραδυκαυστες. Αν δν πετύχει ούτε αυτό πήγαινε πάρε από ένα κουτάκι nsi sipe και nsi s4 και οποιο σου κάτσει από τα δύο δούλευε το μόνο αυτές τις δύσκολες μέρες με νοτιά και φουλ υγρασία.
Αυτο που λεει γινετε απο την υπερβολικη ταχυτητα των σκαγιων Τα sipe και το S4 δεν ειναι και οτι καλυτερο για νοτια που λεει ο φιλοs με αυτα θα εχει ακομα χειροτερα αποτελεσματα

Ρε παίδες για νότια με υψηλή υγρασία και θερμοκρασία το πρωί αρκετά υψηλή 18-19 oC ποια φυσίγγια έχετε να προτείνετε μήπως και δούμε καμία άσπρη μέρα τώρα που φάνηκαν πουλιά
Στον νοτιά και γενικά στην υψηλή υγρασία ένα φυσιγγι μ κάνει τα κέφια μου nsi sipe 32 πραγματικά δεν το βγάζω ποτέ από το σακίδιο μου για τα πρωινά με την πολύ υγρασία .

Κλείσε τσοκ φίλε κ αύξησε προσκοπευση

Ότι φυσιγγι και αν πάρεις πάρτο σε ένα νούμερο χαμηλότερο από ότι έριχνες πριν στην υγρασία και είχες τραυματισμένα.

Αυτο που λεει γινετε απο την υπερβολικη ταχυτητα των σκαγιων Τα sipe και το S4 δεν ειναι και οτι καλυτερο για νοτια που λεει ο φιλοs με αυτα θα εχει ακομα χειροτερα αποτελεσματα
Συνονόματε αν είχε overkill που λες θα πήγαιναν 100-200 μέτρα και θα τις έβρισκε νεκρές. Ο φίλος αναφέρει ότι έπεφταν ολοζωντανες και τις κυνηγούσε άρα δν είναι σίγουρα overkill. Στην πολύ υγρασία θέλουμε διβασικη πυριτιδα

Συνονόματε αν είχε overkill που λες θα πήγαιναν 100-200 μέτρα και θα τις έβρισκε νεκρές. Ο φίλος αναφέρει ότι έπεφταν ολοζωντανες και τις κυνηγούσε άρα δν είναι σίγουρα overkill. Στην πολύ υγρασία θέλουμε διβασικη πυριτιδα
Δεν πεφτουν παντα νεκρεs αναλογα που θα τα εχουν παρει.Το S4 που αναφερειs το εχω δει να το ριχνει τουφεκοs ,και δεν εκανε τιποτα και οχι μονο με υγρασια

Status
Not open for further replies.
Back