Express 32Για benelli crio ρε παιδιά κάνα δοκιμασμένο σε 9-10 νουμερο
Express 32Για benelli crio ρε παιδιά κάνα δοκιμασμένο σε 9-10 νουμερο
Ρουμελιωτης 30 γρ. No9 στη powerbore.Για benelli crio ρε παιδιά κάνα δοκιμασμένο σε 9-10 νουμερο
Saga export 32Για benelli crio ρε παιδιά κάνα δοκιμασμένο σε 9-10 νουμερο
Ολες οι σκοπευτικες πυριτιδες εχουν αυτο που εγραψες .Αμεσοτητα στην τουφεκια. Ταχυτητα καυσηςχθες δοκίμασα τα 206 formula 32gr no 9 με - 3 το πρωι εως 9 βαθμους το μεσημέρι. μια χαρα μου φανηκαν σε σκοτωματα με 4* τα πουλια ηταν ξερα ακομα και κατι ψηλωμενες που ειχαν ντουφεκιστει απο αλλους. το μονο που μου ελειψε στο περπατητο μερικες φορες ηταν η αμεσότητα στην ντουφεκια που εχουν τα 28αρια, δνε ξερω πως να το περιγραψω διαφορετικα
βρήκαμε το φυσίγγι μας για τους ζόρικους καιρούς δηλαδή...
α να δούμε ΓιώργοΓια δώσε κανα νεφρό και το κουβεντιάζουμε μετά![]()
![]()
![]()
έλα πάμε άλλη μίαΣε τι να διαφερει απ το κιτρινο Tordo . Και τα δυο με d20και 30γρ. Να αλλάζει το βύσμα .....
32γρ με sipe αναφέρει το κουτάκιΣε τι να διαφερει απ το κιτρινο Tordo . Και τα δυο με d20και 30γρ. Να αλλάζει το βύσμα .....
Κοίτα τι αναφέρει στο site. Οτι ναναι....32γρ με sipe αναφέρει το κουτάκι.
Ενδιαφέρον φαίνεται,αλλά η τιμή του μόνο για tordo πιστεύω δεν θα είναι.
Το μόνο παραπλήσιο Ελληνικό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το S4 του Fantom.
Από ότι βλέπω στο σάιτ υιοθέτησε τα χαρακτηριστικά από το μικρό του αδελφάκι.Κοίτα τι αναφέρει στο site. Οτι ναναι....
Το σωστό βέβαια ειναι αυτο που γράφει στο κουτί.
https://www.lambro.gr/proion/fysiggia-kynigetika/diametrima-12/super-tordo/
Δε βαριέσαι ,μπαρούτι και το ένα ,μπαρούτι και το άλλο. Και τα δυο μπαμ κάνουν. Γιατι να μας νοιάζει;Από ότι βλέπω στο σάιτ υιοθέτησε τα χαρακτηριστικά από το μικρό του αδελφάκι.
Έτσι και αλλιώς μια οικογένεια είναι.
Τωρα στα τελειωματα το εβγαλε και αυτος.....
Προφανώς εσύ δν τα βρείκες μεταξύ τους.Ωραία στο site d20 στο κουτι sipe σε ενα εξαμηνο a1 σε δύο εξάμηνα aquila κλπ
Μακάρι να είναι καλό (στο σαιτ μαλλον έγινε λάθος καταχώρηση) και να τραβάει στα τσιχλόνια. Εγώ μετά το κάζο που έφαγα με το mezzo 30gr μακριά και αγαπημένοι..ίσως να μην μου ταιριάζουν εμένα τα συγκεκριμένα φυσίγγια..
Αυτο το φυσιγγακι κατεβαζει κουρουνες στα 40μ !Λευτέρη όπως και το νέο Bior 28gr Νο:8.5 του Fantom είναι εξίσου πολύ καλό....μου έχει δόσει πουλιά με 5* 3* και 1*.